• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    HAVANA: konečně! tady bych si dovolil poznamenat že BB začíná .) přeji pěkné hraní .)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Aha..defiled chalice AmYgdala je jako do hajzlu co?

Trefit se to nedá, furt musí člověk uskakovat a nakonec ho stejně instakillne
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA:
    Pak už nepomůže nic,máš life čáru dlouhou jak tejden bum a máš tak půl centáku,zase přiskočíš a je po tobě.
    Zkoušel jsem všechno,anti magic hadry,Tonitrus +10 a nic,ani s partákem to nebyla úplně breeze :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TALPENNY: Já ho nakonec taky umlatil...člověk musí bejt úplně u něj aby nemoh dělat to aoe a vyhejbat se chapadlum...ale fajt to je otravnej
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA: Micolash na NG+4 už je FAKT oser a vůbec je to jeden z nejnepříjemnějších bossů,musel sem zvonit páč byl výběr tohle nebo zase expit,poslední fáze pokaždý vyrobil nákou strašnou magic která byla IK.V otravnosti se mu rovná IMHO snad jen Rom
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ale ty poison fields tam fakt hnus.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak už jsem dal Amygdalu. Napoprvé. To jsem nepochopil. Asi už jsem over lvl
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: na farmu dobry ale zabava to moc neni to souhlas
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě to asi nebaví ty chalice
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: nechces dat nekdy chalice?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TALPENNY: Haha..Ta hra to tady čte :)) po mým machrovani mě micolaus vrátil hezky na zem a na začátku druhý fáze mě asi desetkrát oneshotnul tím aoe..no nic, du prpgressit dál
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA:
    Počkej tak na třetí čtvrtou rundu a stabilně to drž na 99 procentech Insight,bossové který jsi dával s prstem jsou najednou mocně tužší a třeba mobové už někdy před Amelií opruzujou s Frenzy atd.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: upgdnul jsem ludka na +10 a pada to na prvni dobrou i v ng+
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Resp. ene maj vic hp ale clovek uz tolik nechcipe protoze umi. Rozhodne mi ale ani zakladni potvory nepadaj na onehit, kolikatej ses lvl ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: je to rozhodne tezsi.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Je ale fakt že sem ještě pořádně nevlez do hunters dream (ve hře sem v mergos nightmare)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hele, na tu ng+ to má bejt těžší? Protože mi přijde že to krajim líp jak v obyčejný new game..problémy mi dělal akorát blood starved beast a shadows of yarnham, jinak všechno na první take
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHEWBACCA: já to mám zatím v offline režimu. Ale můžeme se někdy domluvit :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: posli idecko. Dame coop
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHEWBACCA: už jsem to mezitím našel na DeviantArt. Blbec jsem to měl zkusit :D Díky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: ja to upoval v 1920x1080 tak to stahni melo by to bejt. Na plose uz to mam :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam