• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: a hlavne vymenuje nejaky zbrane za duse, coz by me vadilo nejvic asi, kdybych to hral prvne :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: no, tenhle ma docela slusna kouzla a pyromancy :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Hraju SOTFS a narazil jsem v Lost Bastille na zkameneleho kouzelnika blokujiciho cestu k bonfire - tak jsem ho ozivil a zabil...vubec mi nedoslo ze by mohl byt NPC - byl nejak podstatny? nechce se mni kvuli tomu zacinat od zacatku... (hraju ted spis mlaticku, ale je mozne ze si casem zprovoznim nejaka kouzla a miracles...)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Uz mame ? Jestli ju strelim se.

Bandai Namco updated with timing for the Dark Souls: Remastered network test in the Americas. While Europe's timing hasn't been confirmed as of this writing, the North American schedule lines up on the same days as Japan, May 11 and 12.

The network test will be held in the Undead Parish, giving players a chance to summon co-op partners or invade other games. Here are the details for PS4 and Xbox One:

What: DARK SOULS: REMASTERED Network Test for PlayStation 4 system and Xbox One

When: May 11th and May 12th from 6:00pm PDT to 11:59pm PDT each day for the Americas

How: Download the DARK SOULS: REMASTERED Network Test client from May 1st through 11:59pm PDT on May 8th on PlayStation 4 system and Xbox One (Xbox Gold subscription required to participate) to be part of the test. At 11:59pm PDT on May 8th the network test client will be removed, and no new participants will be accepted.

Dark Souls: Remastered launches on PS4 and Xbox One on May 25, followed by Switch later this summer.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: ale jen na steamu..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Existing game owners WILL receive 50% discount for remastered edition :: DARK SOULS™: Prepare To Die Edition General Discussions
    https://steamcommunity.com/app/211420/discussions/0/3211505894148674149/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: kdekoliv kde si hru uložíš (když máš třeba za sebou vláček) se nepřátelé postaví na původní značky...
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: videl jsem treba i Lobose, kdyz padal do nejaky diry, tak rychle vylezl z hry a znova do ni vlezl a on se ten pad neulozil, takze nemusel zacinat od bonfire :) tohle jeste beru.

ty dvere bych taky bral, na tom neni nic spatnyho, proste mechanika hry, kdyz oteviras dvere, prehrava se animace a jsi nesmrtelnej. A nevim presne co myslis vyresetovani pozic vsech nepratel. To asi neznam
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    A btw co povazujete za trik nebo figl oprati ty hre ? Treba otevirani dveri kdyz je clovek nesmrtelnej ? Nbeo to ze kdyz ulozis hru tak se vyresetujou pozice vsech neptratel ? co je jeste ok ? ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: tech kategorii je mnohem vic :) jsou asi 4 nebo 5.

doporucuju http://speedsouls.com a https://www.speedrun.com/Dark_Souls

a btw momentalne ty speedruny docela ozily.. bylo to nekolik let mrtvy a ted jeden svycar ( CapitaineToinon ) objevil skip, ze kdyz zabijes artoriase a pak pouzijes jeden predmet teleportuje to to automaticky do kiln of the first flame.. a zkratil nekolik let ustalenej rekort asi o 12 minut.

Koukam na nej na twitchi a kdyz treba dela all boss runy ( ktery jsou bez glitchu a bez skipu ).. tak je to fakt mazec.. Kdyz v 8mi minute zabije Ornsteina a Smauga a pak restartuje run protoze ma "zpozdeni" 17 vterin :))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PHOW_SAATCH: pomaha ta naberacka necemu ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: já uznávám pouze speedruny v trenkách s naběračkou na bramboračku (bez glitchů ;)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HAVANA: co vidíš pod pojmem glitch ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak speedruny sou prave o tom najit glitche atd..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jasný.. já jedu zásadně slowrun ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: bavim se pouze o speedrunu :) coz normalni hrac neresi, zda se do cile dostane za 15 minut ci za 4 mesice :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: pak je tu třetí kategorie, do který se počítam já
    3/ dostat se do cíle
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: mam pocit, ze jsou dve kategorie svetovych rekordu.

1) bez glitchu se dostat co nejrychleji do cile
    2) s vyuzitim chyb ve hre se dostat co nejrychleji do cile

osobne uznavam pouze prvni variantu :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: normální člověk se o nic takového nikdy snažit nebude přeci .)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    hlavne to pojmenovat jeste světovým rekordem je debilita. Ale doba se meni. Já když jsem se nekde propadl texturou tak jsem byl težce nasraný a tady se to vyhledává
    _KOFILA_: proc by se mel normalni clovek snazit nachazet chyby a pouzivat je ? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam