• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    PHOW_SAATCH: to nevypada spatne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hellpoint GamePlay First 25 mins
    https://www.youtube.com/watch?v=34HEnLNIaF4
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: mam v košíku nabroušenej zweinhander
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jen bacha na hříbky
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak kdybyste si chtěl někdo udělat selfíčko v Lordranu :)
    Do Českého středohoří půjdou miliony na krajinu i vzdělání - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/...pravodajstvi/zpravy/do-ceskeho-stredohori-pujdou-miliony-na-krajinu-i-vzdelani
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jsem hledal, kam pojedu o víkendu na výlet a už mam jasno :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nějak mi stouplo sebevědomí, vlítnul jsem na Gaping Dragona *cursed* s půlkou HP a dragon greataxe v kapse :) ale zrovna GD neni žádná výzva, jsem zvědavej, jestli se mi tentokrát podaří vymlátit Obsidian GS z Kalameeta....
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pojd mi!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    Pořídil jsem si DS3 na ps4, předtím sem ho dojel na PC
    a Gundyr na poprvé, Vordt na poprvé, strom na porduhé, crystal sage na poprvé. :)
    Ten gamepad je co za cheatování :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Přepisuju osobní historiii. První průchod Prepare to Die - Capra Demon asi na dvacet pokusů. První průchod Remastered - na první dobrou /4 rány Zweihanderem/. Jsem saisfuckován )
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: pořád se tvrdí, jak je DS těžká a frustrující hra... mně to už nijak nepřijde...a hlavně znam jednu těžší.. CUPHEAD! :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    důkazem je pro mne to, že mne Odyssey strašně baví a když si odskočím do Dark Souls.... jedu tam jako německá mašina, což v minulosti rozhodně nebejvalo. Tedy Dark souls skutečně dobře ukázali jak se to v době 3D her dělá a i firmy jako Ubi to dokázaly dobře zapracovat a funguje to.

A fakt se začínám hrozně těšit, až jedničku DS dohraju. To bude radost.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: tohle všechno, plus to, že už to do své hry umí zapracovat i Ubisoft. Ono i v tom Odyssey platí (nesnižoval jsem si obtížnost a svět škáluje společně s mojí postavou), že nasereš víc jak tři, nebo dva elitní a dostaneš napráskáno a končíš – musíš se naučit časovat útoky, prorážet obranu a naučit se vlastní (hodně lidí při hodnocení té hry taky psalo nesmysly – je tam možnost naučit se komba vytrhnutí štítu z rukou nepřítele, už ale zapomínají uvést, že ne u každého se vám to povede a ne vždycky; tohle mne vůbec zaráželo u hodně lidí co to i recenzovali, že to brali jako definitivní schopnost a na konci budete superman – no, není to pravda pokud si nesnižujete obtížnost a nevypínáte škálování levelu světa, i tyhle útoky vám každej druhej těžkooděnec je schopnej vykrýt. Já za tohle děkuju tvůrcům Dark souls, protože to i hrám od Ubi svědčí; navíc tam neroste obtížnost počtem a velikostí HP, ale zejména lepší A.I. protivníka. To překvapení, když vám pak i obyčejnej vojáček po dosažení30. levelu vyparíruje útok a bodne do žeber :D)

PHOW_SAATCH: mně taky :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: chtěl bych to tentokrát zkusit za pyromancera, ale ruka mi při rozdělování pořád sjíždí ke strenght buildu... :O
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: taky mam pocit, že je to nějaký lehčí :) resp. poprvý jsem to sjel na starym kompu s low-end kartou v nízkym rozlišení na cca 26-28 fps (Blighttown asi na 14) a teď ve full HD s hires texturama to lítá konstantně 60 a ten rozdíl je sakra znát.. navíc když připočtu znalost prostředí, je to úplně jiná jízda :)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    PHOW_SAATCH: Praise the sun!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Home Sweet Home
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Mně se ten remastered taky hraje nějak mnohem mnohem líp. V minulosti jsem byl hrozný casual, spíš nešika a dost často umřel. Teď jsem profrčel docela daleko (teda k ohýnkům jsem si instinktivně sedal, chvála Bohu, a umřel jsem akorát jednou u bosse a jednou, když jsem byl příliš nadšený a chtěl zabít shora jednoho hejhuláka a přeletěl jsem ho rovnou do propasti :D

Ta stará verze, asi tam přecejenom měl vliv ty propady fps a taky mi přijde, že v remastered teda mám skutečně nad postavou kontrolu a hrozně dobře se mi ovládá. Vzhledem k tomu, jakej jsem byl v minulosti nešika, to přičítám tomu že to skutečně vylepšili (pohyb, kontrolu, plynulost) a současně že jsem před tím mocně hrál AC: Odyssey a Ashen, který jsou taky poměrně výzva.
    Tož si dám konečně jedničku až do konce.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: jojo, tohle vystrizliveni me taky potkalo, zapaluju si bonfire za bonfirem a pak plesk a jsem ve firelink shrine :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam