• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    TERZ: Tak to si uplne umim predstavit ...
    TERZ
    TERZ --- ---
    Já jsem se dostal do stavu, že mě ta hra nejspíš pokořila. Asi to nedohraju protože final boss je prostě moc těžkej. 4h fuč, nedávám, znám všechny jeho pohyby, vím jak na něj a stejně mu neseberu ani půlku HP. Škoda, měl jsem ambice si to dojet několikrát ale člověk musí vědět kdy je poražen. Sekiro pořád neuvěřitelná pecka ale ke konci hry ta obtížnostní křivka roste geometrickou řadou, radši si všelijaké new game++ nechci ani představovat.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Z Centipida jsem taky nemohl ze začátku, ale jde skvělel vykrývat
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJORL: Dej tomu čas...taky jsem si řikal to nejde...pak se naučil ten pattern. když vyskočí tak rychle uskočit a párkrát ho jebnout do zad a tak se to zautomatizovalo že ty jeho první dvě formy jsem byl schopnej dát i bez zdraví....třetí formu jsem pak dělal asi 3x...ale tak stačí jen uskakovat...nakonec to nebylo tak těžké
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    20 Overlooked Mechanics in Sekiro: Shadows Die Twice
    https://www.youtube.com/watch?v=zT35HWy_qvQ
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja koukam na nejaka videa a hakem se da vyletet kam chci ebo jsou na to specialni mista ? Mi prijde ze tim jumpem ze strechy vsechno zabiji tak proc to nedelat furt
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja jsem asi fakt strasna lama. Genichiro mi naklada tak moc ze jsem zatim neudelal ani pulku prvni faze ... zkousel jsem to ted hodinu a jsem totalni lama. Uz si dokazu zvyknout i na ten rytmus obrana sek obrana sek, ale pak ten blb vyskoci a padne mi na hlavu a jak to krecovite drzim tak neuskocim polozi se na me a jeste mi da thrust pri do neme tvare ... na jednu ranu smrt ...

asi na tu hru proste nemam. mel bych se s tim smirit :) ale to skoda. bavi me
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LAHINO: mám víc míst kde se zatím nepohnu... ted objevuji valley a centipede v malé místnosti... dále hidden forrest a mlhu... genichiro mi ještě nakládá (ve třetí fázi umírám)... estate mám hotový... prostě si chrochtám blahem...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    FRIZER: podla na nieco s konfetami, ktore som nasiel neviem kde...ale nechcem si to kukat na nete este, snazim sa prist na to sam
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TERZ: Tak stupidni opici jsem musel vyloženě třeba ubehat....trvalo to asi hodinu ale šla dolu...

LAHINO: Býk jde taky vcelku ubehat...

Já mám za s sebou 6 hlavních bossů a mini bossů....ale vůbec bechapu jak na ty headless to je mor
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    _KOFILA_: A kde si teraz? Ja som vcera dal Lady Butt a Konskeho Generala, na rade je byk, ale ten ma zatial iba rozmrdal po dvore.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja nechodim, ja LETAM :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Možná se to v průběhu hry ještě změní (ale spíš ne, už jsem téměř na konci) ale naučil jsem se jednoduché pravidlo - Cokoli je 2* větší než Sekiro = Běhám kolem a uždibuji živůtky a pak stance deplete, na všechno ostatní je tu mastercard (L1)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: snad nezapomenes v te hře i chodit...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jasne, ze jsem se snazil cist, ale moje pamet na tohle je uplne v hajzlu :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: četl jsi ta tutorialová okna? to by bylo dobré hele... fakt...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: ještě je někdy lepší v chumlu dokončit utok k deathblow, protože tou animací jsi nesmrtelný (podobně jako kotoul v souls hrách), čili já to řeším pocitově, do rytmu boje... občas je finišnu, natočím si kameru při animaci, rozhodnu se na koho dál utočit...

jinak jsem se naučil i když mi nepřítel svítí červeně nefinišovat, někdy to šetří čas, když třeba běháš v hidden forrest mezi stromama a sekáš kohouty za 150xp jednoho...
    JOPS
    JOPS --- ---
    fakt tam mam strasne malo nahrano, prvni minibossik za mnou.

a jsem presne v tom stadiu, kdyz jsem hral DS ci BB. Bojim se jit kamkoliv dal, protoze vubec, ale vubec netusim co me tam ceka a co mi da pres papulu
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: per to sem, spoilery mi nevadi, ja na pribehy kaslu, me zajima bojovej system.

A sere me, ze nevim co si predstavit pod tema pojmama jako treba o prispevek nize DEFLECTION. Treba ho umim, ale nevim, ze se mu tak nadava :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Já jsem právě týden před releasem sekira dojížděl plátno v BB a mám fakt hnusný nechutný návyky uskakování, kolečka a běhání jak kokot kolem... Takže narovinu: nedoporučuju před Sekirem hrát jinou Souls hru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam