• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jj. on imho neni vubec nak narocnej. napoprve sem mu ubral skoro celej jeden healthbar! :D ale pak to slo z kopce a jak sem psal. ja videl,ze na nej mam upe v poho,ale zmatkuju.takze padnul asi po cca 10! pokusech :/

bejk je v kopci kousek za nim. baba je v ty vzpomince v horici vesnici v Hirata Estate
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: hele a Horymira se Semikem jsi uz dal ?

protoze na bejka a babu jsem urcite nenarazil...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele a ja! ja sem fakt lempl a zena k tomu!
    prvni pruchod kolem hada mam za sebou diky shareplay a Kozlikkovi!!! sem u bejka a u baby. babe dam prvni fazi,tak je tam videt naka sance,ale bejkovi sem za nakejch sest pokusu neubral snad ani ň! :D
    ale co mi vadi nejvic je to moje lemplovstvi. ja ty bosse dam treba az na nakej 12. pokus,ale pritom tam cejtim ze uz by to mohlo padnout daleko driv,ale delam kraviny,takze dyz pak nakyho konecne udolam,tak z toho ani nemam takovou radost!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta hra je fakt zvlastni, jako kdyz jsem hral Dark Souls I.

nasranej to vypnu, za dve hodiny zapnu a cvak na druhej pokus general udelal papa. I kolem te bile svine jsem prosel. Sice do ted nechapu, jak jsem prolezl kolem steny, aby me to nesezralo, ale je to tam.

No a pak jsem potkal Horymira se Semikem a radsi sel spat :) Nejak jsem netusil, ktera bije :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tak mám za sebou NG a NG+. Je to sakra dobrá hra, ale mám pocit, že obě varianty final bosse, se moc nepovedli. Challenge nevychází z obtížnosti daných bossů ale z úmorné délky soubojů. Nejde ani tak o to, že by byly těžcí ale bez ohledu na skill hráče, se je člověk prostě musí naučit nazpaměť a jsou to poměrně nenápadité souboje. U DS/BB jsem si podobného přístupu nevšiml. Gehrman byl naprosto úžasnej střet Hunterů s atmosférou, Soul of Cinder a jeho druhá fáze taky nezapomenutelný. Setkání s Gwynem v DS. Prostě parády, tady je to "meh" a trauma. :-D Tak ještě farmit NG++ pro všechny skilly a můžu to poslat do světa.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: mi povidej!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty voe kluci, ja se to bojim pustit. Co ta obrovska velka bila svine ? Plus samozrejme jeste musim zmlatit toho generala co jsem na nej rano nadaval...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: sou ale nic jinyho tu netocej
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Svijany sou chcanka
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    rezu, rezany svijany v sarce
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    enku je hezky, sekame chalani!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: novej rating :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: ty vogo, z mého pohledu 35+ :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: co si mam predstavit pod pojmem STARY ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Neboj. Casem se to zlepsi. Ale jen trochu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SEKIRO NENI HRA PRO STARY !!!!!

ty pico, ja chcipam, to je strasny...

uplne se stydim.

Jsem u tretiho minibosse, takovej ten general po tom kolohnatovi (ten sel dolu celkem v pohode) Ale tenhle general/commander kterej zacina na Y mi dava pokourit... VIm co mam delat, ale nestiham to, objevi se varovny symbol smrticiho utoku a u me se zmocni strasna panika....

Vzal jsem si nejakou schopnost, kdy koleckem zablokuju bodnuti a pak ho muzu katanou polechtat mezi zebry, ale kurva.... Jako super, ale doprdele v tom zapalu boje to proste nejsem schopnej ve spravnou setinu vteriny zmacknout...

A to zjisteni, kdyz jsem na tohohle pana generala skocil z vysky, sebral mu jeden heal bar a pak jsem pred nim chvili prchal a on zase mel plne zdravi. FUCK.

Ja tu hru nikdy nevydrzim ted hrat moc dlouho, protoze to vzteky vypinam :))) a chvili na to to zase potupne zapinam :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: -||- :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Jak to tak tady ctu, budu to mit podobne jako s ds.... par let budu koketovat s myslenkou, ze si to musim zahrat,ale budu to odsouvat ze strachu z obtiznosti. Pak se do toho ponorim a uz me to nepusti ;)
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Neumím si představit obchodníka, kterej by hru s tímhle vysvětlením opravdu vzal zpět ale pokud takovej existuje tak se frajer má, v podstatě tu hru dohrál a měl to zadarmiko :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: jasny. pozdeji to jde ruku v ruce :)

btw cetl jsem dost narku na tu pozdejsi hru,kdy boss ma ctyri faze a ze to fakt neni upe cool navyseni obtiznosti,ale stejne mi neprijde fer,ze nekdo vrati tuhle hru s tim,ze je moc tezka a oni mu vratej penize.

si koupim naky super ferrari a pak ho pujdu vratit,ze je moc rychly?
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Je to tak, nicméně pokud člověk není super precizní a chodí se léčit/oddechnout si někam do rohu tak se bossovi Posture zregeneruje stejně jako hráči takže mu chceš nějaká ta HP ubrat (čím míň HP, tím méně posture regen). Zatímco v BB, člověk mohl kolem těch potvor běhat jak chtěl a žádnej zásadní trest nepřišel (kromě pár vyjímek) tady je dlouho trvající souboj v podstatě trest sám o sobě protože většina bossů má komba, která jsou insta-kill a čím méně příležitostí k těm kombům mají, tím snazší to pro tebe je. Proto všude radí být agresivní ale opatrný. Super ukázkou důležitosti posture je miniboss Centipede, taková potvora, kterou nemáš šanci dát na HP, prostě to nejde. Ale když ti cvakne co můžeš udělat, dá se porazit za 20 vteřin.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam