• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LLGHOSTLL: to nevim jak myslis. "locknutou" ji mam od zacatku boje a ke "stunu" mam nejbliz,dyz ji trefim hvezdici do riti,dyz tam lita na tech dratkach ve vzduchu
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BOBESH: no to jo, ale když ji zaženeš stun lockem do rohu tak se ty přízraky ještě ani neotřepou a lady je tuhá jak sušený maso
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LLGHOSTLL: ja myslel,ze ty lusky sou na ty prizraky tam :O
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: tak to pak jo
    dík za tipy
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KOZLIKK: to ani není třeba butterfly má stun lock při jednom z útoků :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: ffffuuuuuu. ja chci mod na masinku Tomase! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: joo toe hned u nej v ty chajde!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: jo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: aha! :O tak toe asi jina nebo sem ji neprosel uplne celou. ja se bal,ze tam na me vystartuje had! :)))

btw bude had v tom udoli ted,dyz dostal katanou do oka? :O
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: ty dva jsem nasel, ale jake sosky jsou mysleny, to uz fakt nevim :) chapu asi, ze to je nekde u toho typka co mi udelal ruku. No dneska se tam zkusim na to podivat, ale zadne sosky si nevybavuju :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: jeskyni jsem nasel, ale zvon ne... ja se tou jeskyni dostal k tem zavrenejm dverim, co jsou nahore mezi tema minibossama (za tim typkem s dlouhejma nohama)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: a nebo v tom Underbridge valley jak se de k hadovi,tak se tam da jit este na druhou stranu. je tam takova jeskynka,ale je tam bubak! ja tam tudy prosel k tomu obr zvonu,kde je napsany nebimbat :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jak psal vcera _KOFILA_ ;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BEREGOND: pro me lepsi odlozit na dalsi den,ale dycky mi to neda a rikam tak este jednou,ale je to jak kdybych si rikal jeste o jednu facku
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem zase zkusil horymira se semikem a po patym pokusu jsem to vypnul. Jednou jsem se malem dostal do druhe faze, chybel jeden uder.

Je jeste nejaka jina cesta ? Nebo fakt tamtudy musim jit ? Zatim jsem zabil 3 typky a ted mam prvniho vetsiho bosse. Rad bych klidne sel nekam jinam :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BOBESH: Mám to úplně stejně, a čím víc to zkouším tím hůř mi to jde.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: sem mel jeden :)) musim nekde vysmelit
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno a ja sel vcera na bejcka ve sprintu! a co byste rekli? nedal sem ho! :D napoprve mu chybelo kousek,pak sem tam nabehnul este asi trikrat,ale bylo to horsi a horsi. nevim estli s tim melo neco spolecnyho "unseen aid". rad bych se na to vymluvil :)
    pak sem zasel za babickou. prvni fazi sem dal pokazdy uz. ve druhy mada mada. tak treba dneska :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: ichimonji je cheat! ;)
    skvelej uder co zmizikuje bar tveho postoje...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: 4 dny... hodinu denne... dokonce jednou i 4 hodinovy stream a nepadnul... a pak jsem se vyspal a sel... bud agresivni a bud blizko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam