• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: jako pomohli mi pouzil jsem je 3x ale spis sem to vyblokoval nebo jak se tomu rika :-)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem cetl,ze ty prskavky obecne zvirata moc nemusej .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: takze na kona petardy jo ? :) jsem je taky objevil nedavno. Ja s nima behal docela dlouho, ale nejak jsem si je zapomnel nechat primontovat na ruku :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    díky všem za reakce a rady, příště zas :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: tohodle pana jsem minul to je pravda
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hotovo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: ja to hraju poctive ale nemam cas na studovani veci kolem.

Prskavky uz mam tak ho jdu zkusit
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: ty ve ale paraple sem ted kupoval! a pak mi je stejne k prdu dyz sem potkal pana Saze! ja uz myslel ze du na Geňu a vono prd!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: uz tam bezim.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: v lokaci za prvnim minibosem,ale leze se tam nejlip z lokace jak je ten Ogre myslim. drzis se vpravo u skaly a des jakoby nazpatek. je tam na kopecku obchodnik a ma Roberts firecrackers nebo jak
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: tak nevim kde myslis
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: :D ty ve me se kroutili prsty na nohou! kozlik mi to probehl. lol. blby je,ze tam na nej este nekolikrat narazim. vcera sem si otevrel idol a ten se menoval Great Serpent Shrine. tak sem si zameditoval a dal save & quit :))))))
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Ne to je neco jineho
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ty petardy to je ten flame vent?
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Petardy ma prodavac na takovym vrsicku nad tou mamcou co jidle umira synek ... jezis to je strasna veta
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: nekecej. jak si přešel přes tu hadici? z tý sem mel osypky i já. a to bodnutí do oka, no ty vole.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: koukal jsem na videa nedalo mi to omlouvam se, a vsichni je pouzivaj, ale kde je ziskám?? mám zatim pouze ten grapling :-/

já upřimně nemám moc času na hraní ted, tak to hodne flákám a hrou prolítávám tak nějak bez studování co je na co :-/ a ted u koníka stopka.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Petardy pod prdel
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: lehkeej! :D (toe muj jedinej boss, kteryho sem zatim slozil!)
    mas ten grapling skill? cekej az k tobe dobehne a deflektuj.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Delam konaka a nemuzu ho udelat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam