• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jo;)
    PIETA
    PIETA --- ---
    NAGASAWA: Já nemám moc možností, co srovnávat, hrál jsem akorát Demons' a The Surge, ale za mě teda jednoznačně lepší zážitek byl Surge. Surge je prostě echt těžká, ale zábavná hra; u Demons' jsem měl dost často dojem, že se hra nesnaží být "těžká, ale férová", ale spíš že se mě autoři snaží pořád nějak vytrolit a na něčem nachytat, a ten dojem mi to strašně kazilo.

Pojďme se dohodnout, že já vám nechám japonské souls-like a vy mně zase ty nejaponské, a budeme spokojení všichni. (:
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: to boli pre mna dva najlepsie fighty celej hry, aj ked teda na prdel som dostaval kvalitne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: mě to taky moc nebere, po dohrání DS3 mě vlastně už nic moc extra nebavilo... ani to Sekiro ke konci, kde jsem se zasek před Demon of Hatred a Ishhinem a nechce se mi to ani zapnout, protože stejně vim už předem, jak to zase dopadne :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: rikam si, ze by se meli evropani, kanadani a spol. na Souls like hry vykaslat. Snaha se ceni, urcite to bude vypadat pekne, ale proste a jednoduse tomu bude chybet specifickej japonskej podton silenstvi a mono no aware patosu, kdy z toho vseho zustane akorat plocha a prepalena obtiznost bez duše a specificke atmosfery.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Akční RPG Hellpoint čerpá inspiraci z Dark Souls a Dead Space | Games.cz
    https://games.tiscali.cz/...ani/akcni-rpg-hellpoint-cerpa-inspiraci-z-dark-souls-a-dead-space-339612
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: okurkova sezona, bud rad i za spekulace :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: lol, to je kvalitni novinarina! ani nebudu klikat :)
    za zobrazeni reklamy jim nic nedam ;) a napadlo me, uz jsou videoherni zpravodajstvi vyslovene jen o spekulacich? takovy server ktery by jen spekuloval a nic vic...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Spekulace: Elden Ring se odehrává v rozsáhlých skotských lokacích podobných Shadow of the Colossus | Games.cz
    https://games.tiscali.cz/...-v-rozsahlych-skotskych-lokacich-podobnych-shadow-of-the-colossus-339375
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    obden na něj pár minut koukám, má to hodně pocem nastav skvěle naučené...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    JOPS: streamuje to každej den už pár let. .)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Takže Bloodborne too
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Twitch streamer beats all 5 Soulsborne games back-to-back with no hits - Polygon
    https://www.polygon.com/2019/3/21/18275978/dark-souls-bloodborne-perfect-run-happy-hob
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: me by jeblo, kdyby to melo byt treba bez smrti, tak to pochopim, ale ze te nic nesmi trefit, ty voe, to uz zavani sebemrskacstvim :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: ani ho netrefilo? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted jsem nekde slysel, ze nejakej typek dojel za sebou

Demons Souls
    Dark Souls
    Dark Souls II
    Dark Souls III

a nevim i zda tam byl Bloodborne

ale ty hry za sebou dojel tak, aniz by ho KDOKOLIV TREFIL. FUCK :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: u me cajk, akorat mi to napsalo, ze 28 ledna bude udrzba serveru, ale pripojeni drzi
    TAP
    TAP --- ---
    moh byste prosim někdo zkusit, jestli se vám jde v Bloodborne připojit do onlinu? na PSN připojenej jsem, v menu BB taky online spustim, ale když se mi načte samotná hra, okamžitě mě to vyplivne (Lost connection to the network. Returning to title menu.)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    FRIZER: no, první jsem projel komplet, abych měl všechny Prayer Beads a NG+ a dál jsem jen vše probíhal a zabilej bose za který je Memory, abych měl attack power.
    Jeden gameplay jsem měl už za sebou, ten krátkej konec... takže tenhle jsem se neučil mechaniku a tak.

PHOW_SAATCH: no, nebylo to úplně smooth

JOPS
    JOPS --- ---
    LAHINO: ono me teda bolelo na to jenom koukat :) ten byl marnej o hodne vic nez ja a to jeho skakani, to jsem u toho kroutil ocima :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam