• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: hele on je fakt těžký první průchod, to mě zabralo něco kolem 70h, pak už je to jenom rhytm game z pameti. od nějaké třetí new game+ jde 90% bossů na první pokus, minibosse neděláš, platinu jsem tam chtěl. dokonalá hra se vším všudy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: se tim živíš? ;)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Cy ee, já sem furt zaseklej u true monka
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: takže si to dam po deváté? oh! ano.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Sekiro: Shadows Die Twice dostane koncem října update s novým obsahem - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/...-shadows-die-twice-dostane-koncem-rijna-update-s-novym-obsahem-e9my
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    LA_PIOVRA: Neboj, Dark Souls tě s Gamepadem naučí, i když nebudeš chtít, měl jsem to podobný :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PHOW_SAATCH: v zadku
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: a banánem :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak lidi to hrajou i na taneční podložce zejo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LA_PIOVRA: MS beta byla časově omezená, nestih jsem dát prvního bosse, kterym to končilo... Dark Souls jsem dohrál s myší a můžu zodpovědně říct, že v soubojovym systému to nebyl žádnej handicap, jen pohyb v menu a inventáři je dělanej pro konzolisty, takže to není tak user-friendly... že to nejde hrát bez gamepadu je čistá pověra
    NJORL
    NJORL --- ---
    LA_PIOVRA: Mel jsem to stejne jako Ty. Ale ted hraju na gamepadu vse co jde i na PC. Je to proste na urcity typ her MNOHEM lepsi a taky si muzes dat nohy na stul, polozit zidli a lehnout si k tomu :)

MS beta uz asi neni k dispozici. Taky jsem chtel, ale prej to bylo jen do 10.7.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PHOW_SAATCH: aha, ja doted myslel, ze na k+m jsou tyhle hry takrka neovladatelny.
    Vyzkousim to, pro mne je gamepad, kde se ovlada kamera zakletej, nejde to, misto zabavy nekonecna frustrace prechazejici v zurivost a nasledne rage quit:)
    Vyzkousim tu MS betu.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    LA_PIOVRA: ja jsem na PS4 zacal hrat pred dvemi lety, predtim jsem pouzival controler na PC pouze na plosinovky a skakacky (bez ovladani kamery) a to nejakych +20 let, takze jsem byl taky noob.
    ted mam platinu v Sekiru, dohrane dalsi pomerne narocne hry, vsechno hraju na nejtezsi obtiznost a nedovedu si predstavit ty hry ovladat jinak, je to ve vsem mnohem lepsi a rozhodne i zabavnejsi.

klavesnici a mys uz jenom na praci a obcas fps/strategie na PC.. zacatky byly teda tezky, ale vybral jsem si zamerne hry, u kterych to po me nevyzadovalo ze zacatku moc.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak Nier je spis jrpg než Souls like hra
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LA_PIOVRA: nakonec i Agraelus to hraje na klávesnici

Mortal Shell Open Beta | 1/2 | 5.7.2020 | #Agraelus
    http://www.youtube.com/watch?v=L2HrVxXuy7Y
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LA_PIOVRA: a soulslike hry ti zapovězeny nejsou, to je výmluva... nebo aspoň nevim o sl hře, která by tak hrát nešla a to jsem zkoušel na Steamu skoro všechny... snad kromě Nier Automata, Code Vein a Sinner (ale toho už jsem nedávno koupil ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LA_PIOVRA: kámoš tu betu dohrál na K+M (btw: já se učil s gamepadem asi měsíc a půl a po počátečních problémech to nějak samo naskočilo, měl jsem nejvíc problém s ovládáním kamery, ale i když jsem všechny díly DS dojel s myší, tak musim nakonec uznat, že s xbox controllerem je to trochu jinej zážitek... a Mortal Shell má to ovládání krásně vyladěný, plynulý, intuitivní, hrát to je čirá radost...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PHOW_SAATCH: jsem na to koukal a hrozne se mi to libi.
    Zajimalo by mne,m zda je to hrately na keyb+mouse - bohuzel nejsem schopen se naucit hrat s packama a tudiz jsou mi soulslike hry k memu zalu prakticjky zapovezeny:(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neuhrál jsem toho teda ještě moc, ale za mě Mortal Shell absolutní luxus! Poslali to naprosto správnym směrem.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    vypada to fakt dobre
    Mortal Shell Early Preview!
    https://www.youtube.com/watch?v=G4O_gCXOzqg
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    The Mortal Shell PC Beta is now open to everyone!

You can start playing it here: https://www.epicgames.com/store/product/mortal-shell/beta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam