Já teď konečně teda dojel DaS 1 všechny bossy včetně datadisků a to je fakt paráda.
Do toho mi ve 3 zbývá na dohrání podruhé dát Nameless Kinga, Friedu a Ring City dojet od Demon Prince, což tak nějak dám.
Teď jsem ve dvojce - mám projetý Forest Giants, Wharf a teď dodělávám Lost Bastille. A musím říct, že to oproti 3 má podobnou dobrodružnou atmosféru jako 1, jen tam mi přišlo, že jsem ve světě, který se mi nějak postupně odhaluje, tady jsem prostě cizinec a v podstatě jediná motivace je jít dál a sbírat duše (což vlastně sedí s premisou).
Mechanicky je ta hra fakt v základu o kus jinde. Lučištníci se aggrujou z dálky, kdy třeba kouzlama nejdou trefit. Nepřátelé s v průběhu v podstatě celého útoku otáčí čelem k hráči, takže se nedají obíhat na backstab. Moje postava občas neudělá akci po zmáčknutí tlačítka - to může být tím, že v jiných dílech se akce dávaly do fronty, takže to člověka zas mohlo podělat tím, že už nemohl vyskočit z nějaké animace, ale tady zmáčknu tlačítko o zlomek vteřiny dřív, čekám že postava zaútočí/uhne/napije se a ona stojí a neudělá nic.