• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj taky jsem to pustil a těch 60 fps bylo rozhodne fajn, ale jak říkáš, není kam spěchat. Paradoxně se mi na ps3 ta snova atmosfera nevýrazných textur a potlaceny sedozeleny barevny palety líbila víc.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA:
    PHOW_SAATCH:
    FRIZER:
    vcera jsem to mel pusteny jako kulisu a za sebe musim rict, ze co jsem videl prvni level Boletarian of Palace, tak se mi nejak stahl zaludek a vzpomnel si na svoje prvni hrani :) Ale vypadalo to docela dobre, ale jsem ve fazi, ze na to fakt nespecham.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Okurková sezona

Spencer se krátce vyjádřil k Elden Ring - Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/novinky/2020/11/11/spencer-se-kratce-vyjadril-k-elden-ring-56408/
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Mrknul jsem ted na pět min na náhodnej stream, detaily a nasvícení pecka a zpátky k old gen valhalle, dam si to tak za rok možná a do ty doby nic nechci vedet, demon souls jsem taky jediný nehral
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já ho nějak extra nevyhledávam, na druhou stranu mě ani extra nesere... a místo čumění na Twitch asi mrknu spíš na updaty Sekira a MS. Mam skoro dojetej Ashen i s DLC, docela pěkná pohádka, i když je to v mechanikách takový trochu osekaný, konec na mě působí jako mix Anor Londa a Prince of Persia ;)

A PS5 taky kupovat nebudu, protože pořád čekám na Demons Souls a Bloodborne na PC :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Napodobne. Krom toho mě strašně irituje jeho hlas a ego. Koukal jsem na jeho asi 20 minut Mortal Souls, kde měl nejdřív monolog o tom, jak v DS nikdy neumrel a po 20 smrti v MS to psychicky moc dobre nenesl a sral me ještě víc. Kazdopadne to pustím tak na pet minut beze zvuku.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    skoda, ja jak mam pocit ze ho znam odnekud z detstvi tak z nej mam takovej divnej creepy cringe a nemuzu na nej koukat. logic 0
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak dneska na twitchi bude Agraelus od 20:00 cca hrat Demons Souls na PS5. Asi letos s PS5 pockam a koupim to nekdy pozdeji. Stejne tam ted neni moc co hrat...

Ja se asi pujdu mrknout :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_:
    Demon's Souls PS5: Photo Mode, World Tendency, and More Details Revealed! (BIGGEST CHANGES)
    https://www.youtube.com/watch?v=jFGmMtH7X2M&ab_channel=Sanadsk
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nevite jestli tam zachovali world tendency?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    EATHAT: ten character creator teda pekne posrali, v DS sou vzdycky vsechny modely trosku rozbity, trosku divny, trosku zdegenerovany a tohle vypada jak njk Ubisoft, sou vsichni moc pekny a vyfyfnany, to je videt ze to nedelal from soft....
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    myslim ze prave chtej prodat vic ps5ek ne diky takovejmdle titulum...a bohuzel na pc bych to uplne necekal...tudiz klasicky budu muset ukecat nakyho kamose po novym roce co mi konzoli pujci na 14 dni...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja DS nikdy nehral....ten remake vypada kulervoucne..tesim
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jako udelat remake a nedat ho pro vsechny platformy je celkem zvlastni, Ale asi jim to ciselne i tak dava smysl
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: prej ne, ale davam jim rok, maximalne dva ;)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ono to nemá být na PC ?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Demon's Souls - State of Play | PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=iQXBMiLSYJo

toz nevypada to spatne...ale konzoli kvuli tomu kupovat to nevim nevim :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PHOW_SAATCH: nojo a este mam ten champions covenant...nicmene uz sem dvojce prisel na kloub...kdyz vynecham ze zdi blokujou jen moje udery...kdezto enemaci maj noclip :D tak sem musel upustit od dualwieldingu ala swordmaster a zas se pokorne vratil k drangleic shieldu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EATHAT: tak to máš asi Scholar of the First Sin edition, gratuluji k utrpení :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PHOW_SAATCH: tjo tak asi mam i dlc hele resp zadny jsem nekupoval ale v invu jsem nasel tri itemy co ocividne z dlc jsou a oteviraj nejake nove cesty...tak nevim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam