• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: já měl při prvnim průchodu Havel set a k němu Grass Crest Shield :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Je to Václav Havel's ring?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: heavy je asi nejsnazsi build. Havel brneni, havel stit, ale potrebujes fakt hodne davat do staminy/sily a do (ted si nevzpomenu, jak se tomu nadavalo, abys unesl tezkou zbroj).

A pak po tezkem buildu zapnout hru znova a jet kouzelnika

a pak

Pyromana

a pak

Clerik :)

vsechno vyzaduje trochu jine hrani, a s time heavy buildem jsem trochu kecal, kouzelnik je asi jednodussi.

a pak jeste jet na obratnost, do kazde ruky jednu dyku a je to taky sranda :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: mně se u DS1 nejvíc osvědčil quality build (DEX/STR), tj. většinu lokací jsem projel obrněnym tankem, ale v určitejch místech jsem ostřeloval z dálky lukem, abych si pročistil cestu a snížil miru rizika, ale bylo to fakt jen v pár místech... na nějaký bossy to chce sundat Havla a běhat v trenkách, s tim se musí počítat... jako nejlepší zbraň jsem vyhodnotil zweihander, co se válí hned na začátku na hřbitově, zezačátku pojedeš jen obouruč, časem upgrade na raw nebo lightning a je vymalováno
    TERZ
    TERZ --- ---
    RIVEEK: AFAIK
    1 - pokud hraješ online tak dostaneš estus když někdo udělá kindle na bonfire u kterýho si seděl naposled.
    2 - dá, omezeně, později
    3 - ne všechno se dá vyřešit štítem, ale měnit build kvuli Moonlight butterfly asi nemá smysl.
    4 - viz 1.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    doplňuji si látku z předešlých ročníků a úplně poprvé hraju DS1. Musím říct, že proti DS2 a DS3 jsem mírně zmatený fungováním některých mechanismů. Bohužel nemám moc času se pouštět do systému "pokus / omyl" a po čase si zakládat novou postavu a hrát už zkušeněji, proto bych se rád na pár věcí zeptal:

- pochopil jsem zvyšování bonfire, aby dával víc loků estusky, obětováním humanity, ale teď se mi stalo, že jsem musel odejít od hry, postavu jsem zaparkoval u bonfiru a když jsem se vrátil, měl jsem najednou 11 loků místo normálních 10. To to i ovlivňuje jak dlouho tam tu postavu nechám sedět?
    - v DS1 se nedá cestovat mezi bonfiry?
    - rád hraju heavy buildy se zbrojí, velkým štítem a mečem. Měl jsem za to, že DS1 má být k takovýmu buildu z celé série nejvíc přívětivá, ale Moonlight motýle jsem musel rolovat jen ve slipech, protože jeho útoky jsem nedokázal vyblokovat štítem. Časem budou podobní? Jestli mám začít upravovat build na univerzálnější.
    - občas mi postavu jakoby odnikud trefí něco jako ohnivá kulička, ale neublíží mi a nevidím žádný efekt. Nevíte, co to je?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: omluva se nepřijímá, ihned spáchej harakiri :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Jinak omlouvám se za to "šesti letej". Nejsem grammar nazi, ale tohle mi rve oči :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: já odskakuju na Path of Exile, třetí postava a ještě jsem to ani jednou nedohrál :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Když to vezmu kolem a kolem tak už nic jinýho nehraju (než Souls hry). Taky je to dost limitovaný časem, ale i tak.
    Ale ano, odskočím si na D2: Ressurected :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: na adrenalinu si může člověk vytvořit závislost... a pak jdeš hrát jiný hry, kde jde pauzovat, sejvovat, měnit obtížnost.. a furt si řikáš, co jim chybí :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    V sobotu som sa vratil od k DS3 (od februara21), v nedelu som dal Nameless Kinga (je to frajer) a dal som NG (Soul of Cinder) na prvy krat, ale s pomocou NPC. Dneska zacnem DLCcka. Uz som aj zabudol na ten pocit odmeny co tieto hry vedia spravit, zasa sa mi triasli ruky od adrenalinu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Když tu proběhly figurky…. Funko Pop / Sekiro

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: začínající studio z Japonska... necháme se překvapit :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: tvurce from software?
    To neznam... :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    asi ňáký soulslike zase...nebo? :)

ELDEN RING on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1245620/ELDEN_RING/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Frajdej :)

PIETA
    PIETA --- ---
    Řekl jsem si, že bych zkusil dát new game+ v The Surge. Po dvou hodinách jsem se dostal tak daleko, že jsem toho kosmonauta, který je cca třetí mob od začátku hry, dokázal tak v polovině případů porazit a ve třetině případů mu něco utrhnout. Upgradoval jsem mezi tím věci z tier 4 na kombinaci 6 a 7, a pořád mě dokáže dostat z maxima na smrt jedním kombem, kde když mě trefí první ranou, už se nedá nic dělat. Tak nevím, jestli tímhle tempem někdy někam dojdu. (-;
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dark Souls 3 - When you play Sekiro too much
    https://youtu.be/-ykgaSSbn1E
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam