• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    _KOFILA_: pobavil, jsem to zrovna zapnul, kdyz sel na rytire s lukem na rimse :) hned ji dostal do zad od 2. a letel :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Naga hraje, kdo chcete teď koukat na Anor Londo LIVE
    Twitch
    https://www.twitch.tv/naga42
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: ty jsem dal na SL1... celý den jsem tam chodil z firelink shrine... streamoval jsem to... po pěti hodinách se to povedlo... pak jsem se na to vysral a vím proč... byl to porod... jak to někdo na levelu 1 může dohrát, nechápu... (chápu, rád koukám i na speedruny)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: přitom kdybys do něj kopnul vše by se vyřešilo samo...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Na Anor Londo je nejlepší Painted world od Aramis, tam se da s pyromancerem nafarmit tak ze další problém jsou az Four Kings....ty nenavidim
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: nesnasim anor londo!
    Zabil jsem firekeepera, abych upgradnul flasku, bohuzel jsem nasledne zjistil, ze kdyz clovek umre u bosse, co je dole schovany za zdi, hodi ho to k tomu ohni, ktery byl zhasnuty a musi se vydat na skvelou cestu pres strop v ty obrovsky mistnosti, protoze jsem si "odjel" s tou posouvaci vezi..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: No teď se moc netesim :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem dneska dal zase dve hodinky DaS1. Jsem v Anor Londo. Parkrat jsem dostal pres hubu na rimsach. Ale ten lukostrelec nahore. To s kouzelnikem fakt nechces :) Sel jsem to asi 8x. Posledni pokus co mi vysel, tak jsem vzal Knight Shield (bohuzel vyzaduje 10 sily) ja mel samozrejme jenom 9 :) Tak jsem ho dal do prave ruky, kdyz zmacknete trojuhelnik, tak stit drzite obouruc (bez penalizace) a R1/R2 mate mizerny utok a L1/L2 je klasicky obrana. A s tim rytirem na rimsach jsem bojoval timhle stylem. Obrana, obrana, obrana, obrana, obrana, obrana, nez jsem si zvykl na jeho moveset a pak uz jsem obcas provedl "utok" a doufal jsem, ze spadne. No, bylo to docela dramaticke, ale na prvni pokus timhle stylem jsem to dal :)))

Uz se tesim, az tam pujde Naga :))))
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Na to se tak neda koukat az se na to nemuzu prestat koukat :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    od cca 21 dneska bude hrat Fattypillow DeS :)
    Twitch
    https://www.twitch.tv/fattypillow
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ale priznam se, ze jsem s kouzelnikem chcipnul hned u prvniho bosse. Tezce na zoufalce :) Jsem ho nejak pri skoku na hlavu netrefil a on mi skocil na zada a bylo to. Pak jsem hodnekrat chcipnul u krys v Undead Burg, ja je nebyl schopen hulkou trefit :)

A pak me jeste vypla Mirinda v Blightownu. No nic, jsem si poplakal a dneska vecer to muzu zkusit znova
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: kus! jen ho nech… hraje to po deseti letech a jeste v coopu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: nebylo to spatny, ja se bavil :)

hele jinak, ja jsem ted pred Chaos Queen, tu znicim a pak muzeme zkusit kooperativni mod. Ty pomuzes s bossem me, ja pomuzu s bossem tobe a bude nam hej :) Samozrejme v Anor Londo te necham pekne vycukat a rande si dame az pred bossem :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: No tyvole bylo to divoký. Speciálně ta první hodina a půl plna totálního zmaru :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak NAGASAWA jede DS a je pred Sens Fortress, vypada to na dlouhou noc :)

Twitch
    https://www.twitch.tv/naga42
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: kdo chce Capru bít, hůlku si vždycky najde :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: tak ja vetsinou mel postavu, ktera neco vydrzela a u tohohle kouzelnika ted davam staty akorat do inteligence a dexterity a v ruce mam rapir a hulku :) Priznam se, ze jsem podlehl a vzal si stit no :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Capra Demon byl na poprvý strašnej záhul, šel jsem ho asi 15×, na druhej průchod šel dolu na poprvý úplně na pohodu bez paniky, de facto stačilo jen běhat dokolečka. Jó, doba, kdy jsem hrál DS posranej strachy, co bude za každym dalšim rohem, je už BOHUŽEL pryč :/ kéž by to tak šlo vrátit :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: V jednu jsem spustil novou hru, na třetí pokus šel dolů, ale ty dva předchozí pokusy, to byla panika :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: co je spatnyho na tom wipovat u nejakyho bosse 2 hodiny? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak trochu paniky a je dole :) ufff
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam