• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj ono to bylo videt u toho prvniho pokusu, ze se mu dal nechce, ale zase jsem si rikal, ze to vezmu ferove, abych nemel vycitky, ktery mam dva roky diky Sekiro, kdy jsem upizlal Seven Ashina Spears ta, ze jsem visel na verande a sekal jsem ho do nohou. Do dneska me to mrzi, tak od ty doby jdu do
    mini/bossu klasicky bez cheese (kdyz to jde). Z Havla jsem mel respekt, ale nakonec sel na 3-4 parry z oci do oci. To mi udelalo radost.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: jak jsi chodil na to prase, stačilo ho vylákat ke schodům, dát mu vždycky jednu dvě po čuni a ustoupit o krok dozadu, on mu u těch schodů totiž končí výběh a dál už nejde... a když se otočí a jde zpátky, tak mu můžeš taky jednu švihnout.. stejně jsem upižlal i Havla :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: no měl jsem úplně jiný starosti :) a těch 25K pomalu beru jako drobný. Každopádně to dneska pustím offline, oběhnu odpustky za hříchy a pár restů a na twitch to vidím tak na pá/so
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Jop, to je :)
    Viva la Duke Skip :)
    Ani si nevšiml, že Ti zmizelo 25k duší, že? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: No dnešní zaver v knihovně byl ovšem solidní mindfuck
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA v Dark Souls v kostce, to co mu trci z hlavy je sip :) a zepredu je obtezovan enemackem :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Tam pekne glosoval Gustu s Ušima viď mám dojem
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: de si dil “dvere”
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj za me je to v soucasny dobe ten nejlepsi/nejpohodovejsi podcast, kterej si clovek muze ohledne cz herni sceny pustit (nejradeji mam samozrejme tu uvodni znelku)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: tak dávám i další díly, Viktor má dobrý postřehy a většinu věcí mam ohledně hraní dost podobně, ne-li úplně stejně :)
    "Proč hrajeme hry" https://open.spotify.com/episode/5tY6aD1Wj1LD2GolfREBKx?si=psWACaigT5qqnHruND8eRg&dl_branch=1
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: no me ta epizoda potesila, pac jsem pred tydnem Modrakovi psal, ze uz by to chtelo DS special, protoze co kazdej jeho treti host, to zminka o tom, jak je DS nejlepsi hra of all time a ono to nakonec vyslo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: teď jsem to doposlouchal, skvělý
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: no o speedrunech pekne mluvil vcera Viktor Bocan u Modraka a kdyz jsem poslouchal o tech vsech no-hit speedrunech, anebo na tech s prstenem a 10% zdravi v maratonu 1-2-3-Bloodborne, tak jsem si rikal akorat och kurwa. Jinak v tom podcastu zacne o DS mluvit az po 19 minute. Nejdriv tam resi Death Stranding a spol.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Víš, co bys mohl potom udělat @NAGA?
    Až to dojedeš, tak bys mohl pustil nějakej pěknej WR speedrun a podelit se s náma na streamu o své pocity :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Sebrání pádem nefunguje :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: vubec si nepamatuji kde je...

tak jsem se kouknul kde je a vcera ji malem NAGA sebral :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak lucerna je na dosah a klidně bych to i rushnul, už jenom proto, abych ji měl. Pak se můžu flákat v této malebné lokaci, jak jen budu chtít :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: a za me by bylo fajn, kdyby si Naga tu svitilnu nasel :) Jak je zvyklej na ten stit a najednou by v leve ruce musel drzet lucernu a v prave halapartnu, verim, ze by to taky mohla byt pekna sbirka funny momentu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: taky mě celkem rozsekává, co mě všechno i po letech na tý hře překvapí.. vím, že nic nevím tady platí dokonale :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: no chvili jsem si myslel, ze to tam proletim jako archandel gabriel s ohnivym mecem, kterym si posvitim a ani houby. holt to tam budu muset prosmejdit.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: jj, občas je sranda tam přijít už osvětlen :) Ať už padle Lantern jinde a nebo si svítíš kšiltovkou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam