• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: jj ja hraju par let starou remastered PS4 verzi Dark Souls a když ji rozjedes, nebudeš vůbec litovat. Co člověk to názor, ale mně přijdou v Darks Souls o parník dotazenejsi mechaniky a level design než u předchůdce. Kazdopadne ten PS5 remaster vypadá vizuálně úžasně a už jenom kvůli tomu se na nej těším.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KOZLIKK: jo, máš pravdu.. já právě ani nekontroloval u nagy jettli jsou to demons souls.. ale fakt hraje dark souls.. ale v tom případě, si klidně můžu zahrát dark souls na PC a vyčkat si jestli Demon's souls vyjdou někdy na PC..případně dokoupím až budě ps5 na trhu
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RUDOLF: jj, demons souls v původní verzi na PS3 je jiná liga... težší hra... ale jsou vyplé servery a tak ti nebude fungovat world tendency, což je na pytel a radši si dej demons souls na ps5... pokud máš nějakou zkušenost se souls hrou bude to pro tebe lehčí... pokud je to prvotina rozhodně doporučuju ji...

v roce 2009 jsem ji hrál poprvé a za pár měsíců si s ní dal první platinovou trofej... od té doby se mi to povedlo už jen s bloodborne... u žádné hry jsem tak dlouho nevydržel jako u demons souls a bloodborne (pokud nepočítám hunt a monster hunter) což jsou takové ty hry jak říkají videoherní "novináři" >na zaplácnutí<

moc se těším na elden ring... myslím si že to bude takový souls breath of the wild...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    RUDOLF: oba hraji neco jineho, obe hry jsou remastered. Dark Souls vs Demon Souls..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hele koukal jsem na nagu a fattyho, je nějaký dobrý důvod hrád demon's souls v původní verzi, nebo si člověk klidně může zahrát remaster a zažít starý dobrý časy?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já potkal celkem asi tři a poprvý jsem na něj taky čuměl jak puk (a jak člověk neví, co to je, nechce hned útočit a to se mu zrovna v tomhle případě docela vymstí :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw Vagranti jsou ultra rare mrchy? Četl jsem zrovna komentáře lidi, kteří je nepotkali během 400 hodin ani jednou a ja na jednoho natrefil včera, když demoloval nábytek u Logana v knihovně…
    GURBON
    GURBON --- ---
    ZUULUU: ze svy zkusenosti ti muzu ale rict, ze cim min toho vis, tim ten first try bude lepsi. Nejvic zavidim tem lidem, co to hrali hned po vydani ( mezi nez nepatrim) a netusili vubec nic z toho co je ceka.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ZUULUU: skoda ze to dnes zabalil tak brzo, konecne jsem jednou stih online. Postupne to zkoukavam zpetne a ten first try je proste u tyhle hry ultimatni zabava :D Ted koukam na Painted world a rehnim se jak uz dlouho ne :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    \[T]/ Praise the Sun
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ...právě jsem rozjel Hellpoint, tak uvidíme :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAHINO: Artorias byl uzasnej. Mel jsem z nej fakt respekt a nemohl jsem si diky rychlosti nevzpomenout na Sekiro. Sice me cekaji jeste vsichni zaverecni lordi, ale tohle byla solidni katarze a to jsem tam sel na lvl 90 se solidnim OP pocitem a... Artorias me vyvedl rychle z omylu a ted jsem jeste zvedavejsi, co bude dal za nim. Navic tam jeste hrala roli vizualni podoba (budu se opakovat) s Berserk mangou, tak jsem byl dvojnasob spokojenej.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    NAGASAWA: Taky plan som mal aj ja a skoncilo to tak, ze som dohral s Uchinou v DS1 (na sebe zupan), v DS3 idem zasa Uchinu (a na sebe Assasin zupanek) a BloodBorne som dohral cely na platinu so sekerou...Strasny som v tomto :D Esteze sa v Sekirovi nedala menit zbran. A inak co hovoris na Artoriasa? Pre mna osobne to bol jeden z najzabavnejsich bossov v DS1, po zakladnej hre som si myslel, aky som uz sekac a poznam hru a Artorias so mnou povytieral podlahu (parkrat). Ale cely ten feeling z toho fightu bol imho super.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: člověk asi musí mít jistou míru zvídavosti a nesmí se bát, když jde do lesa :)

Hozier // In The Woods Somewhere (Lyrics)
    https://www.youtube.com/watch?v=P6btN_cdLfE

(tahle pecka byla v traileru na DS3 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: snažil jsem do DS navézt pár známejch, o kterejch jsem si myslel, že by se jim to mohlo líbit, a u některejch jsem se setkal dokonce až z odporem, když zjistili, že by museli do hry něco investovat, že by se museli něco učit, když zjistili, že ta hra jim přesně neřekne "jdi tam a zmáčkni tohle", že by museli jít na bosse víc než třeba 3x, že jim hra od začátku neřiká, jak jsou dobrý a neplácá je po zádech... mně na začátku ta hra přišla divná, ale i když mi to nešlo, pořád mě něco nutilo jít dopředu a zjistit něco víc... a je teď až úsměvný, jak byl poprvý ten postup strašně pomalej

JOPS: ne, protože jsem přišel do kontaktu s DS celkem pozdě (2015) a pak přišly na řadu DS2 SOFTS a pak DS3 a to mi taky zabralo docela dost času... (mezi nima jsem rozehrál i spoustu jinejch her, ale vždycky mě to navedlo zpátky k DS - "normální" hry mě od tý doby do jístý míry přestaly bavit, protože podobně silnej zážitek jsem pak už nikde moc nenašel :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a dojel jste to nekdo na NG+7?

ja mam pocit, ze jsem koncil asi v NG+4 a pak jsem s tim nejak prastil :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: DS1 byla asi jediná hra, u který jsem se fakt netěšil, až skončí, abych pak zjistil, že koncem nic nekončí, naopak spíš začíná a že znalost prostředí a různý buildy opravdu měněj ten zážitek a to tak, že může bejt určitym směrem ještě lepší... kdo jinej tohle má? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: v pohode, jsme radi, ze se ti to libi a radi si vyslechneme pocity hrace, ktery to nevzdal a ma radost z kazde pokorene vyzvy :)

ta hra neni bohuzel mozna i diky bohu uplne pro kazdeho. Do toho clovek musi proniknout. Musi vedet, ze bude strasne dostavat pres hubu a kdyz uz si myslis, ze to mas v ruce, tak te necim zase prekvapi. A ta prekvapeni mas az do uplneho konce :)

A priznam se, ze jsem rad, ze to nekdo zacal hrat a ze jsem se dokopal k tomu si to taky pustit a vubec toho nelituju. Je fakt, ze uz tu hru neprochazim tak jak by se melo, ze ty cesticky mam vyslapany a jak se mi vraci pamet. Treba Tomb of the Giants, kdyz jsem ziskal kouzlo, kterym si trochu posvitim na cestu, tak v tu ranu se mi v palici cesta vybavila a byl jsem u bonfire behem chvilicky od vlezeni do oblasti Tomb of the Giants :)

jestli se nam dneska povede coop, tak uvidis, jak ta kouzla jsou OP :) Coz na druhou stranu, ty jsi taky strasne OP, takze pohoda :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: no mam obavu, ze budu mit DS dalsi dva roky permanentne nainstalovany a budu se do nich porad vracet. Navic jsem se vcera pristihl u toho, jak nehnute stojim hodinu v Dark Root lese jako socha s halapartnou v ruce a cekam coby covenant s prstenem od Alviny na vykradace hrobu.

Jinak ja vim, ze tu opakuju vsechno, co tu xkrat za poslednich deset let v auditku probehlo, ale jsem z toho naprosto nadsenej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: tak urcite uhnout slo, ale za ty tri pruchody jsem na to neprisel a je mozny, ze jsem skakal na blbou stranu, presne jak pises :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: spis si pak dej maga jako novou hru :) protoze ted mas uplne zkurveny statistiky. Treba u maga temer vubec nepotrebujes staminu, teoreticky ani moc zdravi, protoze kdyz se k tobe nekdo dostane na blizko, tak je to boj o holy zivot. Takze vsechno cpes do inteligence a do attunements (to ti pridava sloty pro kouzla). Obcas si neco kopnes do zdravi, abys prezil aspon jednu ranu od bosse no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam