• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Už můžu bonzovat gimmicky? :D ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Hele určitě. Perfekt. Teď jsem znovu v Knihovně, Siegmeyerovic familii mám rozjetou správným směrem a pomoc se bude určitě hodit. Akorát teď si od toho trochu odpocinu a v týdnu na to můžeme vletet. Scaleless a spol. proletime ve dvou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, zvednul jsem si silu na 16, abych unesl Black Knight Shield, upgradnul jsem ho kvuli stamine na +5 a Gwynovi jsem zamaval na prvni pokus.

Takze jsem v NG+, NAGOVI jsem psal, zda nechce nejake bosse vymlatit u me, aby ziskal par minci, ale asi zrovna nebyl u PS :)

Kdyztak to muzeme zkusit vecer
    JOPS
    JOPS --- ---
    zkusil jsem i parry. 2x 3x to vyjde, ale pak pouzije nejake zrychlene udery, ktere ani nepostrehnu a ja to v prdeli, pak me vypne :)

DOPRDELE :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak Gwyn u me porad velka spatna. Chcipam, protoze nemam staminu, 4 kotrmelce a jsem v prdeli. Ted uz si zvysuji silu, abych unesl stit, kterej ma 100 fyzickou obranu a tusim i 95% proti ohni. Ale obavam se, ze stale budu mit kurva malo staminy :) protoze to neudrzim...

Uaaaa, trpim :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: kua, se docela tesiim :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: to vypadá hrozně!
    BOBESH: to vypadá ještě hůř .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    cinsky souls :)
    하운드13, 프로젝트M 전투 프로토타입 영상
    https://www.youtube.com/watch?v=EncgWoExYT8
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: chci vidět skákajícího a sprintujícího Havla v plný zbroji! :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Adrenalin je návykový, pak je jasný, že mozek u podobného vizuálu nahodí očekávání. Člověk si musí zvyknout na méně intenzivní zkušenost. Oddyssey je příběhovka a tělo si to neuvědomuje;-)

Můžete si vypěstovat závislost na adrenalinu?
    https://www.fitcann.cz/blog/muzete-si-vypestovat-zavislost-na-adrenalinu/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: byls o minutu rychlejší, safra ,;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Elden Ring Leaked Gameplay
    https://youtu.be/evyjZWloX1s
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: otevri si zkratky, farmi, leveluj. uz se do toho zjevne dostavas
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    domestifikovaný vepř!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: nám na Jižáku vypli proud... YOU DIED!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    co děláte? dáme si hodinku dark souls? zapínám...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: nejsem odborník na MH, ale jsem někde v půlce Iceborne a mam z toho takovej pocit, že ať levelim jak chci a co chci, bossfight stejně trvá vždycky kolem půl hodiny... jedinej progres cejtim, když se připojí osmiletej japonec s růžovou hlavou a lehce nám tim zvedne dmg... no a pak jsem dvakrát navštívil Behemotha a vrátil jsem se radši zpátky k DS :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: pardon, vymizela
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: mam to podobne, dragons dogma ma skvelej soubojovej system a kostymy. prace se svetlem je dechberouci, zvuky prirody, stridani dne a noci, to vsechno ve me propudilo nostalgii dracaku ve sklepe kdyz jsme se chystali na vypravu… ma ale naprosto zalostnou mapu a rozvleklost pribehu v nem…

monster hunter je fenomen. jeste jsem nevidel znacku co by se s kazdym dilem tak prohlubovala mechanikou souboju spolu se ziskavanim lootu… pomer kdy te to jeste bavi hrat vs. musis to grindit dokola kvuli lootu je neskutecne zabavne vymyslenej… kazdopadne je na tom taky videt jak jsou z toho capcom v prdeli a tu serii nikam neposouvaji… opustili sice reagge flow z worldu a nahradili (spolu s hakem) frenetickym Rise, ale kdyz to hrajes od trojky uz v tom nic moc neobjevujes…
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    cely ten problem je v tom, ze z dnesnich her clovek nema radost z pruchodu… nezaslouzi si ho… vsechno se ovlada stejne, jak auto… dark souls (mel bych spis psat demons souls ale ty byly uvezneny striktne v jedne konzoli) prisly s prvkem odmenovani na kazdem kroku, skutecnosti co byla drive nepsane pravidlo vsech her, ale s nastupem rozbredlych sracek s wow prostredim jaksi z videoher v mainstreamu vymyzela…

vubec se ti nedivim, ze to jedes znova, vsak jsme to hrali vsichni od vydani pet let a sklonovali to kde se dalo…

libi se mi ze to funguje i ted, po deseti letech… clovek by si rekl, ze ta hra musi zestarnout, ale naopak, zraje jak vino a ten mainstream se riti do strasne turbulence…

samozrejme jsou vyjimky, a ted si prihreju novymu metroidu — to odmenovani z postupu, ale podobne jako dark souls, umi to skvele pred hrace servirovat a to je neco co hram obecne chybi… vetsina ma totiz naprosto zalostnej onboarding, gui, typo, pribeh, cutsceny, proste vsechno spatne a evidentne jen par lidem to vadi ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam