• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: kua, se docela tesiim :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: to vypadá hrozně!
    BOBESH: to vypadá ještě hůř .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: chci vidět skákajícího a sprintujícího Havla v plný zbroji! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: byls o minutu rychlejší, safra ,;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Elden Ring Leaked Gameplay
    https://youtu.be/evyjZWloX1s
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: otevri si zkratky, farmi, leveluj. uz se do toho zjevne dostavas
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    domestifikovaný vepř!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: nám na Jižáku vypli proud... YOU DIED!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    co děláte? dáme si hodinku dark souls? zapínám...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: nejsem odborník na MH, ale jsem někde v půlce Iceborne a mam z toho takovej pocit, že ať levelim jak chci a co chci, bossfight stejně trvá vždycky kolem půl hodiny... jedinej progres cejtim, když se připojí osmiletej japonec s růžovou hlavou a lehce nám tim zvedne dmg... no a pak jsem dvakrát navštívil Behemotha a vrátil jsem se radši zpátky k DS :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: pardon, vymizela
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: mam to podobne, dragons dogma ma skvelej soubojovej system a kostymy. prace se svetlem je dechberouci, zvuky prirody, stridani dne a noci, to vsechno ve me propudilo nostalgii dracaku ve sklepe kdyz jsme se chystali na vypravu… ma ale naprosto zalostnou mapu a rozvleklost pribehu v nem…

monster hunter je fenomen. jeste jsem nevidel znacku co by se s kazdym dilem tak prohlubovala mechanikou souboju spolu se ziskavanim lootu… pomer kdy te to jeste bavi hrat vs. musis to grindit dokola kvuli lootu je neskutecne zabavne vymyslenej… kazdopadne je na tom taky videt jak jsou z toho capcom v prdeli a tu serii nikam neposouvaji… opustili sice reagge flow z worldu a nahradili (spolu s hakem) frenetickym Rise, ale kdyz to hrajes od trojky uz v tom nic moc neobjevujes…
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    cely ten problem je v tom, ze z dnesnich her clovek nema radost z pruchodu… nezaslouzi si ho… vsechno se ovlada stejne, jak auto… dark souls (mel bych spis psat demons souls ale ty byly uvezneny striktne v jedne konzoli) prisly s prvkem odmenovani na kazdem kroku, skutecnosti co byla drive nepsane pravidlo vsech her, ale s nastupem rozbredlych sracek s wow prostredim jaksi z videoher v mainstreamu vymyzela…

vubec se ti nedivim, ze to jedes znova, vsak jsme to hrali vsichni od vydani pet let a sklonovali to kde se dalo…

libi se mi ze to funguje i ted, po deseti letech… clovek by si rekl, ze ta hra musi zestarnout, ale naopak, zraje jak vino a ten mainstream se riti do strasne turbulence…

samozrejme jsou vyjimky, a ted si prihreju novymu metroidu — to odmenovani z postupu, ale podobne jako dark souls, umi to skvele pred hrace servirovat a to je neco co hram obecne chybi… vetsina ma totiz naprosto zalostnej onboarding, gui, typo, pribeh, cutsceny, proste vsechno spatne a evidentne jen par lidem to vadi ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: k DS jsem našel určitou alternativu v Dragon's Dogma a Monster Hunter World, ale mám k nim spoustu výhrad, u DD příběhovou plytkost a nedodělanost a u MHW jistou infantilitu, která je sice chvíli vtipná, ale ve výsledku mi leze spíš na nervy ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: naprosto te chapu a ja to mam tak nejak od prvniho Dark Souls. Presne, pustis si AC, ono to vypada nadherne, ono se to i hezky hraje, ale proste tomu neco chybi. Ja v soucasne dobe hraju jenom multiplayerove hry. Jo a pak mam rad jeste tahovky, jako je UFO, Jagged Alliance nebo Divinity Original Sin. Ale je to presne jak pises, pustis to a po par minutach si pustis DS, protoze to je DS a je to uplne jina sranda :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: UbiShit už mi nesmí leta přes práh, AC jsem zapíchnul někde u Black Flag, zkoušel jsem pak i For Honour apod., vizuálně vždycky pěkný, armáda grafiků je tu holt poznat, ale obsahově velký BLEH... radši finančně podpořim menší hry a teamy, než tyhle velký korporace, který vytvářej jen nekonečně velký repetetivní tituly jak přes kopírák... nedávno jsem se nechal zlákat k Horizon Zero Dawn, proběh jsem se přírodou, párkrát tam padlo nějaký to "wow", ale chyběl mi tam nějakej vnitřní motor, kterej by poháněl mojí zvědavost a už jsem to nezapnul... přitom nemusim hrát jen souls hry... upřímně jsem zvědavej, jak se FromSoft vyrovná s open-worldem, kterej se mi už jinak zajídá, ale věřim, že to nasměrujou dobře :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Taky pripojim stížnost. Už jsem to psal ráno Terzovi, ale začíná se to prohlubovat. Trpím regulernim postDS syndromem. Včera jsem si říkal, jak si odpocinu u backlogu, tak jsem pustil AC Odyssey a meh. Pustil jsem Kingdom Cum a par dalších a meh. Vsechno jsem nevrle po 20 minutach vypnul a místo toho jsem si během půl hodiny obehl v NG+ Tauruse, Gargoyle, Titanit u Andreho a spol. Chm. Poslední dva roky jsem hrál striktně ty nejlepší japonsky hry a DS byl poslední hřebíček do rakve zájmu o západní produkci. Ja vim, chce to čas, sedne si to, ale proč u těch Japonců nemám pocit, ze z nás hráčů nedělají blbce, jako třeba Ubisoft?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja si jenom chci postezovat. Rano jsem nemohl spat, rikam si, zfouknu si posledniho bosse a probehnu si kousek NG+. No, sel jsem na nej asi 10x a pokazdy me vyndal :)

Myslel jsem si, ze udelam 3x vzum vzum s kouzlama a game over a ono hovno. On me porad bije a kouzlum se docela vyhyba. Ale jak spusti to svoje kombo, tak jsem v prdeli, protoze si nevystacim se staminou. Fuck

Jenom jsem si prisel postezovat, protoze pak vim, ze ho dam v pohode :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak já už jsem u třetího bosse, co ty :D
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: co je na tom k smíchu :)?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like… tears in rain. Time to die."

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: podobnost tam je... je to pomalý, založený na atmosféře prostředí, velký prázdný opuštěný prostory, tmavý kouty, divný zvuky... ale přijde mi to spíš jak mix prvního Unreala a Dark Souls než Mortal Shell... sci-fi mě normálně moc nebere, ale tohle má docela dobrej dark vibe - a vlastně mě zatim baví víc to bloudění a objevování, než samotný souboje, asi jsem divnej... což potvrzuje skutečnost, že jsem včera poslouchal v práci několik hodin Blade Runner Blues - Rain 8 hours na YT a odmítal to vypnout :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: u bosse to je problem, obzvlast, kdyz to jsou velka hovada. Coz je vetsina :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: kdyz locknes enemaka, tak jsi schopna mezi enemakama prepinat ten lock. Podle me pravou packou. Podle me se to fakt hodi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam