• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: oprava Centipede to má vlevo :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tohle už je starý video, ale když to chci jenom proběhnout (z toho, co dělám relativně často):
    Caselesse nechám napíchnout (vzbudíš ho a rychle doběhneš k fog wall). On Tě dojde a švihne sebou před Tebe. Pak mu můžeš dát pár ran pěstí a on padne).
    Dark Sun Gwyndolin - hned, co vležeš do arény uděláš jenom pár malikatech krůčku, aby jsi nespostil sequenci a poison arrows. :)
    Capin Dragon, stačí obýhat a rubat do ocasu.
    Iron Golem spadne z mostu
    Seath se dá krásně obíhat a rubat krajné chapadno, nohy whatever.
    O&S, O jsem se nechal napíchnout, aby při následným kroku propadl mapou.
    Centipede, to má podobně, v pravo mapě, hnedka u vchodu je spot, kde Tě může grabnout a propadnout mapou.
    Gwyn - parry :) (ale je tam taky místo, kde se můžeš schovat, kde na Tebe nemůže a pak ho udoláš lukem).
    Manus - Hawk ring a před vlezem do arény v pravo je na něj vidět. S tím prstenem se dá upižlat lukem :)
    Je to jenom takovej výčet, toho co jsem ozkoušel a občas použiju. Samozřejmě je toho daleko víc :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Vycházel jsem z tohohle:
    Dark Souls Cheese All Bosses run (Part 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=Hvm1ou79xAc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Hele klidně :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Už můžu bonzovat gimmicky? :D ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Hele určitě. Perfekt. Teď jsem znovu v Knihovně, Siegmeyerovic familii mám rozjetou správným směrem a pomoc se bude určitě hodit. Akorát teď si od toho trochu odpocinu a v týdnu na to můžeme vletet. Scaleless a spol. proletime ve dvou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, zvednul jsem si silu na 16, abych unesl Black Knight Shield, upgradnul jsem ho kvuli stamine na +5 a Gwynovi jsem zamaval na prvni pokus.

Takze jsem v NG+, NAGOVI jsem psal, zda nechce nejake bosse vymlatit u me, aby ziskal par minci, ale asi zrovna nebyl u PS :)

Kdyztak to muzeme zkusit vecer
    JOPS
    JOPS --- ---
    zkusil jsem i parry. 2x 3x to vyjde, ale pak pouzije nejake zrychlene udery, ktere ani nepostrehnu a ja to v prdeli, pak me vypne :)

DOPRDELE :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak Gwyn u me porad velka spatna. Chcipam, protoze nemam staminu, 4 kotrmelce a jsem v prdeli. Ted uz si zvysuji silu, abych unesl stit, kterej ma 100 fyzickou obranu a tusim i 95% proti ohni. Ale obavam se, ze stale budu mit kurva malo staminy :) protoze to neudrzim...

Uaaaa, trpim :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: kua, se docela tesiim :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: to vypadá hrozně!
    BOBESH: to vypadá ještě hůř .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    cinsky souls :)
    하운드13, 프로젝트M 전투 프로토타입 영상
    https://www.youtube.com/watch?v=EncgWoExYT8
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: chci vidět skákajícího a sprintujícího Havla v plný zbroji! :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Adrenalin je návykový, pak je jasný, že mozek u podobného vizuálu nahodí očekávání. Člověk si musí zvyknout na méně intenzivní zkušenost. Oddyssey je příběhovka a tělo si to neuvědomuje;-)

Můžete si vypěstovat závislost na adrenalinu?
    https://www.fitcann.cz/blog/muzete-si-vypestovat-zavislost-na-adrenalinu/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: byls o minutu rychlejší, safra ,;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Elden Ring Leaked Gameplay
    https://youtu.be/evyjZWloX1s
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: otevri si zkratky, farmi, leveluj. uz se do toho zjevne dostavas
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    domestifikovaný vepř!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: nám na Jižáku vypli proud... YOU DIED!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    co děláte? dáme si hodinku dark souls? zapínám...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: nejsem odborník na MH, ale jsem někde v půlce Iceborne a mam z toho takovej pocit, že ať levelim jak chci a co chci, bossfight stejně trvá vždycky kolem půl hodiny... jedinej progres cejtim, když se připojí osmiletej japonec s růžovou hlavou a lehce nám tim zvedne dmg... no a pak jsem dvakrát navštívil Behemotha a vrátil jsem se radši zpátky k DS :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam