• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: Avelyn je kuse? Tam se dostavalo pres tocici schody, otocil jsi schody a musel spravne vyskocit. Ale uz si moc nepamatuju, kde to tam bylo. To lezelo na knihovne ne? Ci tam nekde podobne ne? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Tak ji mám, ale musel jsem se podívat na YouTube, jak se k ni přes odlogovani dostat.V tom patře jsem snad dřív nikdy nebyl a vlastně mě nenapadá, jak se tam dostat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Jasan můžeme. Zatím ještě nemám panenku pro Painted World a nemám otevřenej les, ale to se sfoukne třeba zítra. Pavoucice a spol. dneska zní gut.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: aha, tak to jsem netusil :) ve dvojce tohle asi bylo u toho rytire s tim zrcadlem vid:) Ale podle me to v tom bossfightu nebylo PVP
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Jo pomáhat jo, já to nechtěl úplně propálit aby někdo nepřišel o překvápko protože sám sem to netušil
    ale je to už starší hra, pravda.
    U Old Monka při položení summon signu z tebe hra udělá bosse pro jinýho hráče, genialní. :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem v NG+ v DaS1 a zabehl jsem si k k pavouci kralovne.

polozim znacku, zda nekdo nebude chtit pomoct. Kuk na strejdu, behem chvilky si me nekdo zavolal, tak jsme ji vymlatili behem par vterin a dostal jsem cca 30k dusi. Rikam si ok, typek asi jde uz NG++ (podle mnozstvi dusi co jsem ziskal)

Polozim summon podruhe, pobiham si po blightownu a dalsi typek si me zavola na pomoc. Behem par vterin hotovo a dostal jsem 10k dusi. Si rikam, ty vole, ja jsem skoro level 100 a tohle vypada na porad na prvni pruchod. Ty voe, nechtel bych levelovat do cca 80-90 lvl tady v tech mapach, kdy ti enemak v lepsim pripade da maximalne par stovek dusi :))

NAGASAWA: dame dneska? Kolem 19? Udelame takovy speedrun po bossech, ty se uz muzes teleportovat. Ja jeste nemam udelaneho zadneho bosse, krome toho prvniho. Takze prolitnem Pavoucici, gargoyely, muzem si v lese dat Motyla, vymlatit vlka, zabit tauruse (na hradbach), pak mi jeste chybi Sens Fortress, pak se naseru v Anor Londo na me oblibene rimse :) Si myslim, ze tohle by melo jit docela rychle.

Jsem pripraven pred pavouci zenou, tam co ma znacku Missandra, snad to jmeno pisu dobre :) tam bychom se mohli sejit
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: tak pomahat muzes i v DS1 :)
    ZUULUU: nesouhlasim, radsi dam bosse na dva udery, nez od nej dva dostat :)
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: cpi to do vitality - víc HP, víc šancí dostat ránu. na začátek, na učení ideál
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ZUULUU: Žádný přelevelování neexistuje....vypůjčím si hlášku z 8 Hrozných jako můj přístup ke hrám od From Soft

" I joined the war to kill white Southern crackers. And that means killing 'em in any way I can! Shoot 'em, stab 'em, drown 'em, burn 'em, throw a big 'ol rock on their heads! Whatever it took to keep white Southern crackers in the ground, that's what I joined the war to do and that's what I did!"
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Nj, každej to máme jinak. Za mě DeS je prequel/nástin pure Souls (Dark Souls 1, 3 atd.) :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pro me demons souls nejlepsi stale… svetlo, lore, i to ze nemas zakys ale prozkoumavas vic svetu najednou… nejlepsi hra! stale! bez debat!
    TERZ
    TERZ --- ---
    Dnes jsem poprvé hrál Old Monk bosse v Demon's Souls, a to tím způsobem že sem si po Maneaterech nahodil soul form a šel pomáhat jinejm. Byl jsem hodně překvapenej. Vím že podobná mechanika byla i v DS2 a 3 ale tohle bylo spešl! Hraju to reálně naslepo, bez wiki, bez jakéhokoli lore infa. Chvilku se přemýšlel jak moc sem se zabugoval. Hodlám si tam zejtra stoupnout na celej večer :D Mrzelo mě že mě ta hra na PS3 minula a to sem ani netušil o co sem přicházel ale ten remake vážně stojí za to a pomalu ale jistě Demon's Souls šplhá po žebříčku nejoblíbenějších Fromsoft her. Naprostá paráda. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: až v týdnu nárazově
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Stream? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Jooo vidíš na tu jsem v Dukes úplně zapomněl. Díky
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Vem si tu Avelyn :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Mám ty vzorce po měsíci vypálený solidně do paměti
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ty ses uz v Dukes Archive? :) ty vole, se s tim neseres :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: btw, kolego, kdyby jsi chtěl challenge a ne zrovna na bázi nepřítele, tak zkus sebrat Avelyn :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: oprava Centipede to má vlevo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam