• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    MISEC
    MISEC --- ---
    Witchka padla na prvy pokus, super easy. Bloodlust beast padol tiez, par krat som zabudol pouzit protijed tak som si to pre uspech viackrat zopakoval. Amelia stale caka kedy nadide jej cas ...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: joooo tak to je krasna prace ovsem
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: JOPS:
    tak to je v tipný - poprvé jsem se nechal sestřelit z plošinky na sloupu v prostřed cesty, ale napodruhý jsem to dal :-) Ale abych si zas tak nefandil - přeci jen jsem hrál trojku a půlku dvojky, tak se teď ten první přechod jedničky asi nedá brát úplně jako čistá ztráta panictví...
    Bohužel jsem to radši nenatočil, jak jsem byl nervní - jste mě strašně vystrašili a se skoro celou lahví bílýho v žíle jsem nečekal žádný velký úspěchy - ale mám foto jako důkaz místo slipů a jistoty desetinásobku :-)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Terz ~ Naga ~ Marvelous Chester ~ Jops

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: HO-VA-DO!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TERZ: Vidím, že máš výdrž. V tom případě D2 LoD Etheral Holy Grail! :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: tak to jsem klidnej, že to ještě přijde. Někdo mi říkal, že lučinové ve trojce jsou jen slabým odvarem těch z jedničky, au.
    JOPS: na streamování na Twitchi mám nedostatečný upload na lince, sice to mám propojený a rozchozený, ale s 4-5 mega/s UL to není moc koukatelný - ale můžu to nahrát a plácnou na YT. A na první pokus to určitě nedám, po zkušenostech, jak jsem furt padal v Sens Fortressu, naopak si myslím, že to bude hodně monotematické, něco na téma : pád, respawn, pád, respawn... Uvidíme
    TERZ
    TERZ --- ---
    Čekal jsem fanfáry, čekal jsem že se mi otočí život o 180°, že budu znát všechna tajemství vesmíru ale jsem z toho spíš smutnej a netrpělivě čekám na další nálož. Tak se tu aspoň pochlubím když už jsem tomu obětoval 5 let.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Meanwhile...

The First 10 Minutes of Bloodborne PSX
    https://youtu.be/XbhrJogKSbI
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: ted jsem v rychlosti otevrel vytahy k Artoriovi v DLC a bonfire mam u kovare v kobkach, tak cajk. Videl bych to na Vetrnika, Nita, Artoria, Manuse, Kočandu v Painted a kdyz bude cas, tak na 4 Kings. Tim padem by to pekne vyslo, tak uvidime, jak to pujde. Lehce po osmy jsem ready. Terz se logne nejspis pozdeji.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA:
    TERZ:

tak kolem osme jdeme na to. Stream klasicky u NAGOUSE

Twitch
    https://www.twitch.tv/naga42

dneska to vidim na pet bossu? U kazdeho :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: streamujes ? :) my bychom se vsichni radi podivali, az se dostanes k mistu k nemuz se vaze tato ikonka :)

Prijdes tam a pak pochopis. A jestli to das na prvni pokus, tak nas akorat naseres no :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: jj :) ta práv Anor Londo sranda teprve přijde
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: ja nevim co to bylo, byla tam socha prsaty princezny, bily assassini s hazecima nozema, lustr co se dal useknout a dole byla ta black iron armora...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ne nebyl to utok, snazim se jen ukazovat nake smery aniz bych spoiloval, odpustej mi
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: hele, ja BB hral pred tremi lety? A priznam se, ze si par lokaci vybavim, ale fakt mizive, moje srdcovka vzdycky byly spise DS, ale rad si obnovim situace. Treba na les jsem zapomnel a ty jsi mi ho aspon trochu pripomnela :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Selficko bez Terze

A tady uz s TERZEM :))

JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: proc prestanes informovat? Ja si to rad prectu, akorat ted se navalillo docela dost prace, takze si to akorat prectu, ale reagovat nestiham no...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    proti gustu. jde to hrat i bez zbrane a obleku. good old blood level 4 run
    jen dal informuj, az se prepne mesic do dalsi faze zacne zabava
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    antidote hmm, staci najit mezi hady obleceni stareho kata, nebo si vzit black church ohoz ze zadni aleje, nebo se porozhlednout v hypogean gaol, nebo se projit do kliniky sic tam vede zkratka pres jeskyne pobliz.. tolik moznosti, tolik radosti.
    ja jsem ten antidote regulerne snad nikdy nepouzival, vialy a heal ze sekani do nepratel stacil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam