• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: hele je to mozny. kouknu se, protoze mi to nedá.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Samozřejmě záleží, ale občas ještě sejmu Quelaag's sister.
    NAGASAWA: Ty poslední 2 můžou být FK na FS a Blightown? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak já si vždycky dělám takový rychlo-combo na začátku:
    New Londo Ruins
    Blightown
    Unded Parish

Přijde mi to zbytečný to tam nechat válet :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: je jich dohromady sedm. koncil jsem osobne s peti mam dojem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: clovece, ja ji mam taky furt na +1 a mam pocit, ze jsem to celkem prolezl (jsem pred poslednim bossem). Asi mrknu na wiki, protoze nevim, kde ty flasky hledat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Proč si nechceš vylepšit Estus? Tipuju, že už nějaký Firekeeper duše budeš mít a za těch +5 Humanity to nestojí.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pěknota... koukám, že máš estusku pořád na +1, s tim by se taky dalo ještě něco dělat, ale není to samozřejmě nutný
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: naplácalas mu?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: sundas slimaka? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: a Manuse zabiješ pomocí šamponu a laku na nehty
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak jsme na tom úplně stejně, přesně tam jsem teď já :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: NASHANDRA :) uz si ji vybavuju, je fakt, ze nepatri mezi ty silne bosse, byli tam lepsi strelci. Treba Three Sentinels :D, z tech mam nocni muru jeste dneska :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Takhle jsem kdysi nechal mladýho, aby ho zabil :D Už mě tam nebavilo stát, tak jsem si šel udělat kafe :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: takhle jsem Manuse upižlal minule, a jestli se ke mě nebude chovat dostatečně uctivě, upižlam ho tak i tentokrát :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Pak je celkem sranda skočit k Manusovi a on tam není - "Kdo je tady machr, co?!" :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Na Manuse Hawk Ring, poison arrows a ját napravo od entrance. Manus je tam vidět a s tím prstenem ho může poisonout :)
    To samý u Gwyndolin. Musíš kousíček popojít, aby jsi netriggeroval fight :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: na Manuse jsem nezkoumal a podivam se a Gwyndolin je easy i bez gimmicku, ale me ten boss proste nebavi :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Na Manuse a Gwyndolin jsem krásný (a koneckonců ty samý) gimmicky :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: já chci dát opět všechny, než půjdu do NG+, jen Manuse možná cheeesnu lukem, jestli mi dojde trpěllivost.. a z Kalameeta chci konečně ten Obsidian GS! :) Gwyndolin je easy

JOPS: final boss je Nashandra, S Gwynem se to nedá vůbec srovnávat, nevýraznej souboj, dal jsem jí napoprvý, a když se mi po jejim zabití ukázalo, že jsem to jakože dohrál, byl jsem poměrně zklamanej... ale pak jsem vlez do DLC a tam se mi nálada zase zlepšila :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    vazeni a ted si jako marne snazim vybavit, jakej je finalni boss v Dark Souls II a vubec si ho nedokazu vybavit. Cestu si takhle vybavuju do lokace s hradem a lavou a pak mam uplnou mlhu. Kua, fakt to asi zapomnel, ty lokace se celkem vybavuju, enemaky taky, vetsina bossu v kazde lokaci je mi asi taky jasna, ALE FINALNI, fakt jsem mimo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam