• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw na Store je Black Friday a DS2-3 maji 50% dolu a Demon Souls pro PS5 38%
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Přesně tak. Jsou za Sunbros. Dostal jsem je v NG+ po naládování oltáře do maxima. Praise the Sun.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS:
    Kung Fury - Favorite Lines - Tank You
    https://youtu.be/zXBDPdNrIKw
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: protože nechce :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta hra je fakt bozi... Ted jsem to dohral za TANK a ten rozdil v obtiznosti u ruznych bossu i standardnich nepratel je obrovsky. S kouzelnikem jsem na posledniho bosse sel hodnekrat, on se na Vas lepi jak buzerant a strasne blbe se posila kouzlo. Dneska s TANKem to bylo smik smik a zachvilku lezel. Nektere enemaky s tankem umlatite s prstem v nose, nektere Vam daji strasne pokourit. Takovi TITANITE DEMONI vs TANK, to je i tak trochu peklo. Titanite Demon vs kouzelnik probiha, vzum vzum vzum problem solved do 15 vterin.

Takze to chce jeste dat s Miracle, ale musim si najit, kde najdu lightning speary, ty proste pohresuju a za celou dobu jsem o ne nezavadil, ale obavam se, ze jestli jsou v covenantu Praise of Sun, tak to vysvetlluje mnohe :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    salty.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: "Uschi"
    Nemůžu si pomoct:
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: New Londo Ruins: tam v podstatě vběhnu hned a suicidal run :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Undead Parish:
    In the hall of the Parish, you will find a Berenike Knight guarding a Firekeeper Soul that lies on a corpse.

New Londo Ruins:
    This is an easy one to get, and can be attained early on in the game, where you will be able to grab it past the wooden walkway as you enter and in a building to the right along a small walkway guarded by ghosts- remember to bring your Transient Curses for this one.

Blighttown:
    From the second bonfire, head up the elevator and up a ladder, then, cross the narrow wooden bridge and you'll see a ladder heading down. There, you will want to head down, attacking the two Fire Dogs, and the Fire Keeper Soul is inside a cell on a corpse.

Quelaag's Domain:
    Dropped after killing The Fair Lady (Queelaag's Sister).

Anor Londo:
    If you follow Lautrec's storyline, you will be able to get it after invading and killing him in Anor Londo.

Anor Londo:
    Dropped after killing Lady of the Darkling.

Duke's Archives:
    Ensure you have the Archive Tower Giant Cell Key, in the room where Logan was, you will find a Soul on a corpse.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Někdy jsem si v FK Soul nechal na duping :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: hele je to mozny. kouknu se, protoze mi to nedá.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Samozřejmě záleží, ale občas ještě sejmu Quelaag's sister.
    NAGASAWA: Ty poslední 2 můžou být FK na FS a Blightown? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak já si vždycky dělám takový rychlo-combo na začátku:
    New Londo Ruins
    Blightown
    Unded Parish

Přijde mi to zbytečný to tam nechat válet :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: je jich dohromady sedm. koncil jsem osobne s peti mam dojem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: clovece, ja ji mam taky furt na +1 a mam pocit, ze jsem to celkem prolezl (jsem pred poslednim bossem). Asi mrknu na wiki, protoze nevim, kde ty flasky hledat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Proč si nechceš vylepšit Estus? Tipuju, že už nějaký Firekeeper duše budeš mít a za těch +5 Humanity to nestojí.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pěknota... koukám, že máš estusku pořád na +1, s tim by se taky dalo ještě něco dělat, ale není to samozřejmě nutný
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: naplácalas mu?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: sundas slimaka? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: a Manuse zabiješ pomocí šamponu a laku na nehty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam