• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    u jednicky DS se to dalo tolerovat… bylo to hodne pres caru, chvilema jsem si rikal jestli to nehrajes jen kvuli tomu abys tu o tom mohla psat a ne aby sis to uzila, ale jestli se to ma opakovat znovu s druhym dilem ktery kazdy normalni fanousek DS za DS nepovazuje, tak kde je spravce? chci rozdavat bataty!
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ZUULUU: mě DS2 přišly herně tak nějak špatně. DS3 pak bylo ostatním From Soft hrám mnohem blíž. Ale zase je určitě lineárnější. Pak mi ještě přijde, že DS2 zvládlo z jedničky převzít dobrodružný fantasy pocit, trojka už je vyloženě dark fantasy.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ZUULUU: tak co čtu po netu, tak physical reduction nemá v ds2 skoro žádný efekt.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: hmmm, tezko rict, ten Elite vypada o dost lip
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a muzes sem hodit nazvy tech brneni? toho i toho? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ono i zalezi jaka zbran :) to brneni treba nema rado mece, ale nevadi mu treba dyka. Chapes co tim myslim? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: já to včera večer zaparkoval těsně před Abyss Watchers, na NG+ zatim poměrně dost zívačka, uvidíme jak bude časem u Dancera, Nameless Kinga a týhle partičky :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    já nepřestávám čumět! Naposledy jsem zkoušel Seatha asi dva tři-týdny zpátky, kdy mě furt sundaval jak malinu. Z časových důvodů jsem si musel dát pauzu, protože nebyl prostor, kdy bych mohl hrát a současně se na to opravdu soustředit. Teď jsem si to zapnul po obědě jen tak v pauze na kafe jako že na dvacet minut, než se zas zaloguju do práce - a já si ho dal na první pokus úplně jak nic s prstem v nose... Sice jsem pak dojel na jeho curse (protože "poslední ránu přece stíhám" je skrytý ultrauberboss), ale i tak jsem čuměl, jak byl vlastně jednoduchý, jenom jsem tam předtím ten vzorec neviděl :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: ja dosel do ty vesnice a sel jsem hrat ds3.. Chapu te..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: To by chtělo na triko :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Project Awakening Official Trailer [4K 60FPS]
    https://youtu.be/9Kovyw5oeCo
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: vstup k sentinelum je u toho bosse s tim stitem v tom hrade. Nasel jsem si i jak se jmenuje :)

The Pursuer :)

Kdyz ho zabijes, tak v te lokaci je mozny presun do te lokace k Sentinelum. Myslim, ze te neco z tech hradeb odnese. Je tam tusim takovy plácek :) Ale nevim, zda tam je hnizdo, ci co tam je...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak v DSR jsem tesne pred Gwynem a rek jsem si, ze vstup do NG+ si necham na pozdeji, za to jsem rozjel NG+ v DS3 a je to strasna jizda, ta rychlost pohybu je uplne jinde a na muj Exile Greatsword +10 se skoro nikdo nechyta... pripadam si jak rozjetej kombajn :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: jako posledni padl Covetous demon ale vubec nevim co sem kde vynechal. Jeste sem nepotkal Ruin Sentinely a nemuzu najit zebrikare.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: kam až jste včera nakonec došli?
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: okej :) ja jeste potrebuju Nagouse, nebo tebe, potrebuju u Seatha ufiknout ocas, zjistil jsem, ze pro meho kouzelnika to bude ta spravna ZBRAN :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Taky sem si nepamatoval, ale schválně si to stáhni teď když hraješ fůrt tu jedničku. Ještě než dojdeš k babkám tak to budeš mazat a hanit :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: je to fakt mozny, ale vubec si nepamatuji, ze by tam byl zadrhel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam