• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nejlepsi je lidem o jejichz zasluhach, schopnostech a dalsim vis nula nic psat naky svoje nadavky. hrozne dospely a chytry
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    " terz není čurák kterej mi do pošty nableje ať si píšu jak chcu a že reporty rád čte načež přilítne aby mě x krát sprasil.."

chces rict ze ja sem ti psal do posty? kdy prosim te.

nebo se tu zase loaduje nakej psychotickej vylev, mas problem rozeznat od sebe jednotliva id?

krasny, chodis sem mesic a lidem co tu sou deset let nalozis jak jsou kriplove a nemaj si te brat do huby?

jak rychle se smazes a bueds omlouvat?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_: zkus to pres terzika. jedine terzik je hoden uposlechnuti.
    jinak holt musime pockat na stadardni kolecko nebrani leku, sebelitosti a heteroagrese, obcas smazani se.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jedinej, kdo nadava na DS2 jsi ty :D ja si uzival naramne :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    u jednicky DS se to dalo tolerovat… bylo to hodne pres caru, chvilema jsem si rikal jestli to nehrajes jen kvuli tomu abys tu o tom mohla psat a ne aby sis to uzila, ale jestli se to ma opakovat znovu s druhym dilem ktery kazdy normalni fanousek DS za DS nepovazuje, tak kde je spravce? chci rozdavat bataty!
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ZUULUU: mě DS2 přišly herně tak nějak špatně. DS3 pak bylo ostatním From Soft hrám mnohem blíž. Ale zase je určitě lineárnější. Pak mi ještě přijde, že DS2 zvládlo z jedničky převzít dobrodružný fantasy pocit, trojka už je vyloženě dark fantasy.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ZUULUU: tak co čtu po netu, tak physical reduction nemá v ds2 skoro žádný efekt.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: hmmm, tezko rict, ten Elite vypada o dost lip
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a muzes sem hodit nazvy tech brneni? toho i toho? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ono i zalezi jaka zbran :) to brneni treba nema rado mece, ale nevadi mu treba dyka. Chapes co tim myslim? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: já to včera večer zaparkoval těsně před Abyss Watchers, na NG+ zatim poměrně dost zívačka, uvidíme jak bude časem u Dancera, Nameless Kinga a týhle partičky :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    já nepřestávám čumět! Naposledy jsem zkoušel Seatha asi dva tři-týdny zpátky, kdy mě furt sundaval jak malinu. Z časových důvodů jsem si musel dát pauzu, protože nebyl prostor, kdy bych mohl hrát a současně se na to opravdu soustředit. Teď jsem si to zapnul po obědě jen tak v pauze na kafe jako že na dvacet minut, než se zas zaloguju do práce - a já si ho dal na první pokus úplně jak nic s prstem v nose... Sice jsem pak dojel na jeho curse (protože "poslední ránu přece stíhám" je skrytý ultrauberboss), ale i tak jsem čuměl, jak byl vlastně jednoduchý, jenom jsem tam předtím ten vzorec neviděl :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: ja dosel do ty vesnice a sel jsem hrat ds3.. Chapu te..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: To by chtělo na triko :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Project Awakening Official Trailer [4K 60FPS]
    https://youtu.be/9Kovyw5oeCo
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: vstup k sentinelum je u toho bosse s tim stitem v tom hrade. Nasel jsem si i jak se jmenuje :)

The Pursuer :)

Kdyz ho zabijes, tak v te lokaci je mozny presun do te lokace k Sentinelum. Myslim, ze te neco z tech hradeb odnese. Je tam tusim takovy plácek :) Ale nevim, zda tam je hnizdo, ci co tam je...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak v DSR jsem tesne pred Gwynem a rek jsem si, ze vstup do NG+ si necham na pozdeji, za to jsem rozjel NG+ v DS3 a je to strasna jizda, ta rychlost pohybu je uplne jinde a na muj Exile Greatsword +10 se skoro nikdo nechyta... pripadam si jak rozjetej kombajn :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: jako posledni padl Covetous demon ale vubec nevim co sem kde vynechal. Jeste sem nepotkal Ruin Sentinely a nemuzu najit zebrikare.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam