• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Elden je klasika souls. Kdyz to nejde vylevlis, nalootujes gear. Tam se da s obtiznosti pracovat. Ale sekyro proste musis na-ryt-mu-so-vat a stejne tak asi ten cuphead. DS se da hrat bez parry, v havlozo zbroji treba :)) navic ten svet v elden ringu bude fakt giga.. takze se nebojim ze by neslo si vzdycky najit vhodnou lokaci a davkovat si to postupne :))

Po zkusenosti z prvniho dne prodeje cyberpunku uz nepredobkednam a ani nekoupim do prvniho patche a nebo pockam na reviews :)

Ale tesim se strasne teda :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: no ja jsem zvedavy jak budu trpet u EldenRingu. Vcera jsem delal preorder
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Malem bych zapomnel kdyz jsou ty Vanoce, ze tu mam stale na prodej 3ks Dark Souls 2 sberatelske edice (PS3 s figurou) + jednu japonskou k truhle s miniaturami zbrani ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dotaz - dojíždim podruhý DS3, mam Lothric's Saint Sword a Lorian Greatsword a teď se mě to u trůnu ptá, jestli je chci sloučit do Twin Prince's Greatsword.... stojí to za to? Nechce se mi to teď složitě studovat, spíš jestli ho někdo už má. Mam STR50, DEX cca 25 (cpal jsem teď hodně do FTH 35).

Twin Princes' Greatsword | Dark Souls 3 Wiki
    https://darksouls3.wiki.fextralife.com/Twin+Princes'+Greatsword
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Me dost sere i to sekyro.. protoze ta hra je krasna.. na druhou stranu, jsem zaseklej teprve rok.. na podobne dlouho jsem tenkrat odlozil bloodborne ( kvuli wet nurse ) a momentalne i demons souls ( false king Allant ) :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: CupHead mam, dostal jsem se přes mrkev a upíra někam do lesa a tam na konci v tý skákačce vždycky chyba... nakonec jsem nainstaloval nějakej easy mod z Nexusu a stejně odložil, jsem na tohle už asi starej, nemam na to dostatečně pohotový reakce :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: to je první krok. Přiznat si to. :)) Ja takhle odložil Mortal Shell
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    No kdyz sme u tech souls like.. koupil jsem ve sleve cuphead. Vedel sem ze je to tezky ( kdyz to vyslo tak to hrali vsichni od Lobose po Squakilla.. ). Ale proste to je tak zkurvene tezky ze nejsem schopnej se dostat z prvni obrazovky prvniho "runu". Mrzi me to o to vic ze ten vizual, pribeh a humor je tak skvelej.. achjo :-( zda se ze opice v sekyro a cuphead s mugheadem je nad moje sily...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    huraaa :)))

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem asi po dvou letech v Ashes of Ariandel DLC a to je prostě skvost...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    70
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja mam ve Skyrymu nahrano 1,5h.. Jen v DS2 neco prez 70h...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    VITEKK: prvni hodinka s isshin sword saintem..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Cinematic Trailer | Game Awards 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=T6EcJ6Sv5Ns
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takze nic? zadnej beta free weekend s elden ring?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAZARIUS: v DS musíš s GS taky často spouštět attack pocitově o trochu dřív, hlavně u potvor s přískokama, aby skočily do už rozjetýho výpadu
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RIVEEK: včera vyzkoušeno. Měl jsem na to asi hodinku. Zatím je mě to nutí hrát snad ještě pomaleji a opatrněji než DS1. Enemy placement i přes zatím vcelku malou různorodost nepřátel to dělá docela těžký. Ale i přes určitej low budget feel, je máchání mečem dost uspokojující. Jen mi zas nějak nesedí timing - jakoby tam byl větší imput lag - a nebo to prostě dělám všechno až moc pozdě :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    :)

Demo released for the “Dark Souls meets Tetris” roguelike game, Loot River
    https://www.dsogaming.com/news/demo-released-for-the-dark-souls-meets-tetris-roguelike-game-loot-river/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK:
    Transforming Skyrim into Dark Souls (Every Dark Souls Mod for Skyrim)
    https://youtu.be/5imGH9BowSM
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tvl, chlapi, jak prazny slamy? Ja mam prave pripravenej ten Skyrim, ze si ho konecne zahraju, protoze jsem na nej za celou dobu ani nehrabnul...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam