• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: (ať nejsem OT tak místo cupheads jsem koupil za 50% DLC pro DS3 a Bloodborne, tak to mám vsechno konečně komplet)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jak teď jedu DS3 NG+, tak je to jak na steroidech, levelování je strašně rychlý, čekal jsem, že to bude zpomalovat, ale mam stříbrnej hadí prsten +3 a Shield of Want a nevim, co se soulama... a to by se to dalo ještě stackovat se Symbol of Avarice... jediný lehký záseky Sister Friede, Princ Lothric a teď mě čeká Nameless King
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: No jasne vlastne to je jen tezka kundovina.. takova contra 2.0.. a mas pravdu, soul vlastne jsou o ty learning curve a ne o tom "je to tezky"..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: dneska je problem ze vsechno co je tezke jako prase je dle review Soulslike :D To by v 90´s bylo temer vsechno
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: hlavně Cuphead NENI soulslike, je to prostě jen skákačka těžká jak prase, vlastně to sem moc nepatří
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Tak jasne, ja ji mam taky na vsech platformach ( jako 1 a 3 ).. jen PS5 mam relativne nove.. tak jsem to koupil az ted :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Elden je klasika souls. Kdyz to nejde vylevlis, nalootujes gear. Tam se da s obtiznosti pracovat. Ale sekyro proste musis na-ryt-mu-so-vat a stejne tak asi ten cuphead. DS se da hrat bez parry, v havlozo zbroji treba :)) navic ten svet v elden ringu bude fakt giga.. takze se nebojim ze by neslo si vzdycky najit vhodnou lokaci a davkovat si to postupne :))

Po zkusenosti z prvniho dne prodeje cyberpunku uz nepredobkednam a ani nekoupim do prvniho patche a nebo pockam na reviews :)

Ale tesim se strasne teda :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "While in stance, use normal attack to cast Sacred Lothric Light, and strong attack to cast Flame of Lorian."
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: amatére :D ja DS2 koupil celkem 15x :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOMMY_: Dneska jsem na Cuphead malem znovu klikl ve slevach a pak jsem si řekl neblbni, odrazovali te od toho už 3x, tak nepokousej osud. No odolal jsem. Znovu.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: DS2 jsem ted za 130 kc koupil na ps storu :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: no ja jsem zvedavy jak budu trpet u EldenRingu. Vcera jsem delal preorder
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Malem bych zapomnel kdyz jsou ty Vanoce, ze tu mam stale na prodej 3ks Dark Souls 2 sberatelske edice (PS3 s figurou) + jednu japonskou k truhle s miniaturami zbrani ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dotaz - dojíždim podruhý DS3, mam Lothric's Saint Sword a Lorian Greatsword a teď se mě to u trůnu ptá, jestli je chci sloučit do Twin Prince's Greatsword.... stojí to za to? Nechce se mi to teď složitě studovat, spíš jestli ho někdo už má. Mam STR50, DEX cca 25 (cpal jsem teď hodně do FTH 35).

Twin Princes' Greatsword | Dark Souls 3 Wiki
    https://darksouls3.wiki.fextralife.com/Twin+Princes'+Greatsword
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Me dost sere i to sekyro.. protoze ta hra je krasna.. na druhou stranu, jsem zaseklej teprve rok.. na podobne dlouho jsem tenkrat odlozil bloodborne ( kvuli wet nurse ) a momentalne i demons souls ( false king Allant ) :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: CupHead mam, dostal jsem se přes mrkev a upíra někam do lesa a tam na konci v tý skákačce vždycky chyba... nakonec jsem nainstaloval nějakej easy mod z Nexusu a stejně odložil, jsem na tohle už asi starej, nemam na to dostatečně pohotový reakce :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: to je první krok. Přiznat si to. :)) Ja takhle odložil Mortal Shell
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    No kdyz sme u tech souls like.. koupil jsem ve sleve cuphead. Vedel sem ze je to tezky ( kdyz to vyslo tak to hrali vsichni od Lobose po Squakilla.. ). Ale proste to je tak zkurvene tezky ze nejsem schopnej se dostat z prvni obrazovky prvniho "runu". Mrzi me to o to vic ze ten vizual, pribeh a humor je tak skvelej.. achjo :-( zda se ze opice v sekyro a cuphead s mugheadem je nad moje sily...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    huraaa :)))

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem asi po dvou letech v Ashes of Ariandel DLC a to je prostě skvost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam