• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Předpokládám že by to mělo jít spustit o půlnoci že čtvrtka na pátek?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ZUULUU: To je z toho novyho tolkiena od Amazonu?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: v neděli to dohraješ, jde jen o to, v jakym měsíci :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: ty voe, nestras :) ja na PC nechci cekat, chci si vzit v patek pul dne dovolene, sobota je zabita, tam nevim, kdy se k tomu dostanu a v nedeli to musim dohrat :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring is currently slated to launch on Feb. 25, 2022, on Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, and Windows PCs. In terms of when the game will become available to play, the console versions of Elden Ring will go live at midnight in your local region. Note that this means some regions will technically get access to the game before others.

As for the PC version of the game, it's currently unclear when PC players will be able to start playing Elden Ring. It's possible that it will also unlock at midnight in your local region, but this hasn't been confirmed. We expect that Bandai Namco and FromSoftware will share more information about the game's launch time soon, though.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak hlavně aby ti nerupla žilka i někde jinde :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: pristi tyden v patek si beru pul dne dovolene :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: naštěstí ta osmička není už ležatá :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    8
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak ja mám vybráno

Thundercat - 'Them Changes' (Official Video)
    https://youtu.be/GNCd_ERZvZM
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: měl by být za "stonožkou", která je někde s Sunken Valley
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A proto mi karanténa vyšla na tento týden...)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Dobrý den, ahoj, čau.
    Jen sem vám chtěl udělat při pondělku radost a říct, že Elden Ring vychází příští týden.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: nevím, pro mě je to ekvivalentní PS4 upgrade na PS5. Mám desku a RAM z roku 2012, highend CPU/GPU/SSD z roku 2017 a hraju nextgen hry do roku 2019 na ultra a spoustu dalších zvládne doteď. A cenu kompu jsem si už zaplatil dávno těžbou. Upgrade do 4K/RTX je grafika + Displej. Ale čekám na další generaci RTX a až bude více titulů. Vstupní cena je větší ale amortizace při ceně her na steamu se imho vyplatí. Nemluvé o vytápění pokoje shitcoiny přes zimu.

Nic proti konzolím, chápou že jsou Plug’n’Play. Ale to pro mě PC krom výměny GPU taky. Problémy s drivery jsem nikdy neřešil. Hry mě nikdy nepadali. Takźe tenhle smutek PC hráčů neznám. Je to daný i tím, že pracuji na macu a PC je moje konzole. Pamatuji jen že jsem si sejmul bootloader přes 5 lety, když jsem si hrál s linux subsystémem a kopal jsem v Mórii příliš hluboko.

Kromě skladnosti konzole, mi zbývá exkluzivita titulů, ale tím je pro mě spíš zajímavý switch. Playstation koupím stejně, abych dohnal RDR1, demon souls atd. Ale s odstupem času je těch exkluzivit míň a míň. I délka her je dnes enormní, mám 250 v oddyssey a zbývá mi 6 achievementů a poslední novoroční DLC. Když rozehraju Yakuzu, tak mám dalších stovky hodin included. A upgrade posunu u pár let. Ale je to daný tím jestli člověk chce jít nutně s dobou. Kdyź mi nebude stačit PC na Max Elder Rings, můžu stovky hodin strávit jinde a oželím to sdílení zážitků. Případné koupím PS5 a 4K projektor - jsou v ceně high-end grafiky na PC;-) Jen musím ukecat přítelkyni, že dva projektory doma jsou v pohodě, chtěla by furt někam věšet obrazy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Už mám preorder na Playstation a jsem stastnej, ze tyhle PC brikule už dávno nemusim vůbec řešit.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA:
    RUDOLF: tak pro kontext, ještě bych počkal

Elden Ring's minimum PC system requirements were added to its Steam page yesterday - and then promptly removed again.

tu 1070 bych čekal jako minimum pro 4K ale uvidíme, když tak Elden ring odložím po upgrade
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: ale 150 GB HDD;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam