• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TAP
    TAP --- ---
    JOPS: jojo, deprived/waste of skin. mně se na tom líbí, že to nejdemokratičtější rozložení sil, člověk si vybere build za běhu. ale začátky jsou trochu tužší, to máš recht
    JOPS
    JOPS --- ---
    TAP: Wretch je neco jako u DS ten nejzakladnejsi charakter, co mel vsechno na lvl10 ne? To si myslimm, ze na prvni pruchod asi neni uplne idealni varianta :)

To se pouziva na SL1, kde upgradujes vsechno krome sveho levelu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TAP: no, ja se treba rad podivam :) stejne, kdyz tu hru zapnu, tak si z tech videiich budu pamatovat kulovy a hlavne, co jsem videl ja, tak uz jsem z toho vsechno videl :)
    TAP
    TAP --- ---
    vysvětlíte mi někdo, proč se koukat na videa něčeho co budeme za 5 dní hrát sami?
    kdo jde se mnou na wretch?

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LIVE NOW, 14k viewers: https://www.twitch.tv/elajjaz
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: zkoušel jsem Horizon 1 a po pár hodinách jsem to znuděně odložil... v čem má bejt Horizon 2 lepší? Fakt jsem neviděl důvod v tom dál utápět čas... vizuál pěknej, ale to se časem okouká...
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: protože má v sobě červa, co chce ven, se nedá nic dělat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nové obrázky z epicky vypadajícího akčního RPG Elden Ring - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=nove-obrazky-z-epicky-vypadajiciho-akcniho-rpg-elden-ring-a2zk
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: ale to já màm ještě noc!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: to doufám!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Předpokládám že by to mělo jít spustit o půlnoci že čtvrtka na pátek?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ZUULUU: To je z toho novyho tolkiena od Amazonu?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: v neděli to dohraješ, jde jen o to, v jakym měsíci :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: ty voe, nestras :) ja na PC nechci cekat, chci si vzit v patek pul dne dovolene, sobota je zabita, tam nevim, kdy se k tomu dostanu a v nedeli to musim dohrat :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring is currently slated to launch on Feb. 25, 2022, on Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, and Windows PCs. In terms of when the game will become available to play, the console versions of Elden Ring will go live at midnight in your local region. Note that this means some regions will technically get access to the game before others.

As for the PC version of the game, it's currently unclear when PC players will be able to start playing Elden Ring. It's possible that it will also unlock at midnight in your local region, but this hasn't been confirmed. We expect that Bandai Namco and FromSoftware will share more information about the game's launch time soon, though.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak hlavně aby ti nerupla žilka i někde jinde :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam