• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Ještě porad odolávám. Vydrzim to. Musím.
    TAP
    TAP --- ---
    podlehl jsem. kouknul jsem na ten trailer. neměl jsem to dělat. sorry not sorry

JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jak? zacneme pristupovat do hypetrainu?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: trošku odbočka k filmům - dneska jsem dal na Netflixu OUTLAW KING, jestli se ti líbil Poslední souboj, tak to dej taky, odehrává se to po smrti Williama Wallace a natočený je to neskutečně... jestli jsi to teda už neviděl samozřejmě :)

Král psanec (2018) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/542128-kral-psanec/prehled/
    TAP
    TAP --- ---
    JOPS: jojo, deprived/waste of skin. mně se na tom líbí, že to nejdemokratičtější rozložení sil, člověk si vybere build za běhu. ale začátky jsou trochu tužší, to máš recht
    JOPS
    JOPS --- ---
    TAP: Wretch je neco jako u DS ten nejzakladnejsi charakter, co mel vsechno na lvl10 ne? To si myslimm, ze na prvni pruchod asi neni uplne idealni varianta :)

To se pouziva na SL1, kde upgradujes vsechno krome sveho levelu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TAP: no, ja se treba rad podivam :) stejne, kdyz tu hru zapnu, tak si z tech videiich budu pamatovat kulovy a hlavne, co jsem videl ja, tak uz jsem z toho vsechno videl :)
    TAP
    TAP --- ---
    vysvětlíte mi někdo, proč se koukat na videa něčeho co budeme za 5 dní hrát sami?
    kdo jde se mnou na wretch?

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LIVE NOW, 14k viewers: https://www.twitch.tv/elajjaz
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: zkoušel jsem Horizon 1 a po pár hodinách jsem to znuděně odložil... v čem má bejt Horizon 2 lepší? Fakt jsem neviděl důvod v tom dál utápět čas... vizuál pěknej, ale to se časem okouká...
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: protože má v sobě červa, co chce ven, se nedá nic dělat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nové obrázky z epicky vypadajícího akčního RPG Elden Ring - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=nove-obrazky-z-epicky-vypadajiciho-akcniho-rpg-elden-ring-a2zk
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: ale to já màm ještě noc!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: to doufám!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Předpokládám že by to mělo jít spustit o půlnoci že čtvrtka na pátek?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ZUULUU: To je z toho novyho tolkiena od Amazonu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam