• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jsem chtěl jet původně magii, ale zvyk je prostě železná košile :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    to je v pytli :) ted jsem vlezl na dalsiho minibosse, mam kouzelnika a doprdele, ja jsem tak slabej. Kdyz jsem sel nekomu pomoct, tak ja davam kolem 40dmg a typci pres 700 :D Kdyz vezmu ten nejobycejnejsi mec, kterej nemam vubec vytunenej, do dexterity jsem nevrazil ani bod a davam s tim vetsi damage, nez s kouzlama. Jako dexteritu mam na 9 bodech, inteligenci na 22 a tezka bida :D

A nevim, zda ma smysl upgradovat kouzelnicke hole.
    USHUI
    USHUI --- ---
    kua prisel sem pozde do prace:))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VIRIK: ja bych chtel, do toho mam narozeniny, hele fakt divny, ale nejak mi nejde ani jedno. :/ svet je shieeet!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Po 20 hodinách jsem konečně získal použitelný kouzla...co mě udivuje ale, že už 25 procent lidí na PS4 dalo Margita...zatím furt estoc, mapa se zvětšuje a zvětšuje....zážitek z objevování jako naposledy u Witchera 3....
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZUULUU: moc si to beres, to co tam vycitaj ER je obecnej nesvar, kterej pronasleduje hry urceny primarne na konzole a je to vic o tom, ze lidi zvykly na hrani na PC maj trochu jiny navyky nez lidi co prohanej konzoli. O nejaky pointy tam vubec nejde
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: lidé jsou různé... a určitě za to může ta hra... a pak dá palec dolu v hodnoceních, protože nepochopil, že hlavou zeď neprorazíš :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Týpek vyběhne skoro nahatej, vrhne se na manika kterýho sem nedal ještě na třicátým levelu a hru odkládá..:)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hraju všechno možný na všem možným. Prakticky cokoli kromě sportů a souls :-) https://howlongtobeat.com/user?n=deefha&s=games&completed=1
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DEEFHA: A u čeho se bavíš? Opravdu mě to zajímá, nehraju jen souls hry (btw: BB a ER jsou poněkud hodně jinde, i když je vyrobilo stejný studio, je to jak srovnávat muzeum mučících nástrojů se safari :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hele ani ne, já radši hraju to, u čeho se bavím :) Ale budu vás tady bedlivě sledovat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DEEFHA: tvoje smůla :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: lidi si nakupujou atypickej hw a čekaj, že na tom musí běžet úplně všechno v den vydání, jejich blbost... zatim co já z Elden Ringu seru maggi v kostkách (na docela běžný sestavě :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZUULUU: Tak ne, Bloodborne pořád nic. Zase nejsem schopen dostat se přes toho prvního blbečka se sekerou. A kromě toho mě to prostě nebaví :-D Tím pádem Elden Ring skipnu taky, těšilo mě.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    A message about some performance issues in ELDEN RING | Bandai Namco Europe
    https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/message-about-some-performance-issues-elden-ring
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    taky jsem žádnej spoiler nezaznamenal
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    FRIZER: to spis tak pro priste, ja jsem network test nehral, streamy nesledoval, videl jsem dva trailery a to me stacilo. :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Co je konkretniho na tom co tu proběhlo?...vse co tu zaznelo viděl každý během networktestu....wow, je tam hrad a asi manik na koni...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    hele nechcete tyhle konkretni veci davat do spoiler tagu? ja si to tu klidne na mesic unbooknu, ale prijde mi to jako mnohem ohleduplnejsi reseni vuci vsem. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam