• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZUULUU: taky mi to trvalo a upřímně, spoustě lidem to nedojde nikdy.
    jsem právě četl tisíce hejtů na ty hry, co jsem vypisoval a jen jsem kroutil halvou co kolem toho vykládají ti lidi a došlo mi, že to prostě neumí hrát.
    A naopak, jak se člověk naučí se učit hrát, tak pak spousta těhle titulů se otevře. Jak těžké darksoulsovky (já dohrál dvojku, kde jsem z příběhu byl hrozně dojatej a trojku, kde jsem prostě si to rpocházel a kochal a kochal a najendou jsem byl u finále :D ) tak i ty ostatní obří hry a jsem ze všech hrozně spokojený, jaký světy a jaký prožitek mi to poskytlo.

A Elden Ring to řekne rovnou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Úplně jsem rezignoval na YT a na hrad s Margitou, za to jsem asi 150 km od prvního bonfiru, totálně nenalevelenej, všechno probíham, to jsem fakt zvědavej, kde až skončim.... a čím dál víc mě požírá Nicota :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale tak vsechno od FS je o uceni se ne? Nez se clovek dostane na nejakou uroven, tak to chvili trva. Je sice hezke, ze ted se v DS1 dostanu k Bossovi za dve/tri hodiny, ale tech tisic hodin pred tim uz nikdo nevidi. A kdyz se na to clovek kouka, tak ta hra fakt vypada jednoduse. Realita je pak uplne nekde jinde :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZUULUU: to je ale přesně ono, co mi došlo taky po určité době – a to jak ty youtuby a sledování jiných mne strašně ovlivnilo, že jsem to vlastně napodoboval a zapoměl jsem na to, že je to hra, já ji hraju a měl bych si ji hrát po svém.
    No a pak se to najednou otevřelo, že.

A platí to u všech titulů, u všech her. Říkám si tomu umět hrát hry, nebo učit se hrát hru a platí to jak u fromovek, tak Dying Light 2, Fallout 4, Assassínech a dalších a dalších.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: jedu úplně nesystematicky, exploruju mimo main story, s grafikou nemam sebemenší problém
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já si dal včera první dvě hodiny. A musím uznat Nagowy brikule. Je pravda že mám jen 8 GB RAM, ale hra mi spadla při načítání intro videa po výběru postavy a pak při načítání světa. Ale po loadu do světa už to bylo cajk. Snížil jsem z Maximum na High, grafika je pre-gen. Už z menu je poznat, že fromsoftware je menší studio a nemá zdroje aby bylo graficky next-gen. Ale okie, z Dark Souls streamů jsem měl pocit, že je to o úroveň dál. Potvrzování v menu mi přijde dost UX hostile. Ale chápu že Souls hry se hrají z jiného důvodu.

Páč jsem panna, tak jsem to rozjel jako wretch bitch. Abych zjistil, jakým stylem vlastně hraju. Tutoriál jsme asi dal. Už v první místnosi je truha ke který se nevím jak dostat ale tipuji, že to půjde pozděiji. Trochu přemýšlím, jestli mám rád ty vzkazy ostatních hráčů. Občas překáží v interakci se světem. A teď si dám seanci než půjdu se psem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    kdyz jsem nekde zkusil klasicky mobiky, tak ty vypinam jednim kouzlem a kdyz jsem do nich svihal mecem, tak clovece nic moc. Ona kouzla celkem fungujou, ale tenhle blbecek byl nejakej imunni.

A uz jste dali toho debila na koni? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jsem chtěl jet původně magii, ale zvyk je prostě železná košile :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    to je v pytli :) ted jsem vlezl na dalsiho minibosse, mam kouzelnika a doprdele, ja jsem tak slabej. Kdyz jsem sel nekomu pomoct, tak ja davam kolem 40dmg a typci pres 700 :D Kdyz vezmu ten nejobycejnejsi mec, kterej nemam vubec vytunenej, do dexterity jsem nevrazil ani bod a davam s tim vetsi damage, nez s kouzlama. Jako dexteritu mam na 9 bodech, inteligenci na 22 a tezka bida :D

A nevim, zda ma smysl upgradovat kouzelnicke hole.
    USHUI
    USHUI --- ---
    kua prisel sem pozde do prace:))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VIRIK: ja bych chtel, do toho mam narozeniny, hele fakt divny, ale nejak mi nejde ani jedno. :/ svet je shieeet!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Po 20 hodinách jsem konečně získal použitelný kouzla...co mě udivuje ale, že už 25 procent lidí na PS4 dalo Margita...zatím furt estoc, mapa se zvětšuje a zvětšuje....zážitek z objevování jako naposledy u Witchera 3....
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZUULUU: moc si to beres, to co tam vycitaj ER je obecnej nesvar, kterej pronasleduje hry urceny primarne na konzole a je to vic o tom, ze lidi zvykly na hrani na PC maj trochu jiny navyky nez lidi co prohanej konzoli. O nejaky pointy tam vubec nejde
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: lidé jsou různé... a určitě za to může ta hra... a pak dá palec dolu v hodnoceních, protože nepochopil, že hlavou zeď neprorazíš :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Týpek vyběhne skoro nahatej, vrhne se na manika kterýho sem nedal ještě na třicátým levelu a hru odkládá..:)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hraju všechno možný na všem možným. Prakticky cokoli kromě sportů a souls :-) https://howlongtobeat.com/user?n=deefha&s=games&completed=1
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DEEFHA: A u čeho se bavíš? Opravdu mě to zajímá, nehraju jen souls hry (btw: BB a ER jsou poněkud hodně jinde, i když je vyrobilo stejný studio, je to jak srovnávat muzeum mučících nástrojů se safari :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hele ani ne, já radši hraju to, u čeho se bavím :) Ale budu vás tady bedlivě sledovat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DEEFHA: tvoje smůla :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam