• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: hlavně už to nejsou "šachy", kde záleželo na rozestavění nepřátel, teď je tam tolik mista, že jde 90% nepřátel oběhnout, a i když u většiny itemů leží potvora, která ho jakoby chrání, tak jí stačí odlákat a úplně snadno si to vzít... zbraně padaj hlavně z minibossů, co jsem tak koukal... a chybí mi mimik!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: taky jsem z toho otevrenyho prostoru po DS1 trochu ve stresu, protoze nerad stojim k nekomu zady a za temi zady jsem mel radeji zed, ale zvyknu si a bavi me to zvracenym zpusobem fakt hodne, ale je tam zatim spousta mechanik, kterym lautr nerozumim, ale casu... casu je na zkoumani vic nez dost.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: hele, dneska jsem najezdil na 'koni" tak 350 km... a jako výhledy krásný, ale nějak mi přijde, že to moc nedrží pohromadě... evokuje mi to trochu Destiny tim wow efektem jak je všechno velký a barevný, ale popravdě mě z toho taky trochu bolí palice... já měl vždycky radši malý kluby než stadiony, řešit jednu věc podruhý a ne milion najednou... musim si to nějak rozkouskovat... a hlavně - za 12 hodin jsem neotevřel ani jednu zkratku... no neni to podezřelý?!
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: Ne, za mě to klidně mohlo bejt větší! (nevím jak je to velký)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Neni vam z toho jak je to velky spatne? Nechci sejckovat, ale vetsi mapu jsem nikdy nevidel… Je to az nezdrave… Vubec nevim jestli to chci hrat… dnes sem jel pul dnes na sever… asi to smazu, na to nechci ani myslet… jdu si prerovnat tuzky do penalu a snit o tom ze videohry neexistuji…

kouzelnice Harpyje
    lvl24, zapisky z deniku Mezizemi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pc uplne bez problemu, nadherny to je. Teda nejde mi to litani s konem po tech jumpvírech. Odchazim dal trapne farmit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Právě jsem na chvíli vypnul hudbu, trochu mi z ní už jebalo... a hned je to víc jak DS1! ;)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    hlásím, že i já jsem s ER spokojen.
    Na PS4pro šlape v pohodě. Na jednu stranu přesně hra pro mě - takový Zaklínač 3, kde mě nikdo neotravuje s úkolama a v DS duchu, ale pořád se do toho nemůžu úplně zažrat - holt nedostatek času.
    Zatím jsem nahrál asi 3,5 hodiny, dlabu na to, jestli po mě někdo něco chtěl, prozkoumávám okolí začátku hry tak nějak +/- po spirále.
    Super je, že spojili odolnost a nosnost do jednoho statu a nemusím maxovat dva. Jedu svou tradiční svatou trojkombinaci : vitalita + odolnost + síla. V táboře pruhovaných rytířů mi padnul greatshield a nějaký lepší longsword, takže úplně sedmé nebe.
    Vtipné je, že jsem nesedal u bonfirů, jen je zapaloval, takže jsem neměl aktivní možnost levelování a ježdění na koni - plně chápu, jak se tu někdo ptal, jak zaktivní koně, protože já už byl za tou tvrzí storm pruhovaných rytířů a furt nic. Nakonec jsem si to musel najít na netu /hanba mi, já vím).
    Zatím spokojenost a instantní blaho. Původně jsem myslel, že si to budu dávat na YT, ale je to tak nedějové a nelineární, že to asi nemá smysl.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Po 15h opouštím první oblast. Je to dokonalý, je tam tolik bossů že se některý z nich ani neprezentují jako boss fight, proste jdeš a najednou arena s evidentním bossem bez boss health baru :D Alza mi včera opozdila tu launch edition verzi tak sem to vzal digi ale tohle si další prodej zaslouží, až dorazí sjedu i pro fyzickou. Neznám lepší hru.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZUULUU: taky mi to trvalo a upřímně, spoustě lidem to nedojde nikdy.
    jsem právě četl tisíce hejtů na ty hry, co jsem vypisoval a jen jsem kroutil halvou co kolem toho vykládají ti lidi a došlo mi, že to prostě neumí hrát.
    A naopak, jak se člověk naučí se učit hrát, tak pak spousta těhle titulů se otevře. Jak těžké darksoulsovky (já dohrál dvojku, kde jsem z příběhu byl hrozně dojatej a trojku, kde jsem prostě si to rpocházel a kochal a kochal a najendou jsem byl u finále :D ) tak i ty ostatní obří hry a jsem ze všech hrozně spokojený, jaký světy a jaký prožitek mi to poskytlo.

A Elden Ring to řekne rovnou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Úplně jsem rezignoval na YT a na hrad s Margitou, za to jsem asi 150 km od prvního bonfiru, totálně nenalevelenej, všechno probíham, to jsem fakt zvědavej, kde až skončim.... a čím dál víc mě požírá Nicota :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale tak vsechno od FS je o uceni se ne? Nez se clovek dostane na nejakou uroven, tak to chvili trva. Je sice hezke, ze ted se v DS1 dostanu k Bossovi za dve/tri hodiny, ale tech tisic hodin pred tim uz nikdo nevidi. A kdyz se na to clovek kouka, tak ta hra fakt vypada jednoduse. Realita je pak uplne nekde jinde :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZUULUU: to je ale přesně ono, co mi došlo taky po určité době – a to jak ty youtuby a sledování jiných mne strašně ovlivnilo, že jsem to vlastně napodoboval a zapoměl jsem na to, že je to hra, já ji hraju a měl bych si ji hrát po svém.
    No a pak se to najednou otevřelo, že.

A platí to u všech titulů, u všech her. Říkám si tomu umět hrát hry, nebo učit se hrát hru a platí to jak u fromovek, tak Dying Light 2, Fallout 4, Assassínech a dalších a dalších.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: jedu úplně nesystematicky, exploruju mimo main story, s grafikou nemam sebemenší problém
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já si dal včera první dvě hodiny. A musím uznat Nagowy brikule. Je pravda že mám jen 8 GB RAM, ale hra mi spadla při načítání intro videa po výběru postavy a pak při načítání světa. Ale po loadu do světa už to bylo cajk. Snížil jsem z Maximum na High, grafika je pre-gen. Už z menu je poznat, že fromsoftware je menší studio a nemá zdroje aby bylo graficky next-gen. Ale okie, z Dark Souls streamů jsem měl pocit, že je to o úroveň dál. Potvrzování v menu mi přijde dost UX hostile. Ale chápu že Souls hry se hrají z jiného důvodu.

Páč jsem panna, tak jsem to rozjel jako wretch bitch. Abych zjistil, jakým stylem vlastně hraju. Tutoriál jsme asi dal. Už v první místnosi je truha ke který se nevím jak dostat ale tipuji, že to půjde pozděiji. Trochu přemýšlím, jestli mám rád ty vzkazy ostatních hráčů. Občas překáží v interakci se světem. A teď si dám seanci než půjdu se psem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    kdyz jsem nekde zkusil klasicky mobiky, tak ty vypinam jednim kouzlem a kdyz jsem do nich svihal mecem, tak clovece nic moc. Ona kouzla celkem fungujou, ale tenhle blbecek byl nejakej imunni.

A uz jste dali toho debila na koni? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jsem chtěl jet původně magii, ale zvyk je prostě železná košile :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    to je v pytli :) ted jsem vlezl na dalsiho minibosse, mam kouzelnika a doprdele, ja jsem tak slabej. Kdyz jsem sel nekomu pomoct, tak ja davam kolem 40dmg a typci pres 700 :D Kdyz vezmu ten nejobycejnejsi mec, kterej nemam vubec vytunenej, do dexterity jsem nevrazil ani bod a davam s tim vetsi damage, nez s kouzlama. Jako dexteritu mam na 9 bodech, inteligenci na 22 a tezka bida :D

A nevim, zda ma smysl upgradovat kouzelnicke hole.
    USHUI
    USHUI --- ---
    kua prisel sem pozde do prace:))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VIRIK: ja bych chtel, do toho mam narozeniny, hele fakt divny, ale nejak mi nejde ani jedno. :/ svet je shieeet!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Po 20 hodinách jsem konečně získal použitelný kouzla...co mě udivuje ale, že už 25 procent lidí na PS4 dalo Margita...zatím furt estoc, mapa se zvětšuje a zvětšuje....zážitek z objevování jako naposledy u Witchera 3....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam