• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Jo a co noci se dejou nejaky nepristojnosti. Potkal jsem nejak by ho strasnyho nazgula na koni :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Tyjo tak dnesek po 9h vypinam. Je to parada. Udelal jsem naháče s tim ze z nej udelam kouzelnika a zatim vypadam jak rizlej husita se španelskou inkvizici. Hul na sorcery nemam tak jsem koupil aspon talisman na miracles. Zatim teda heater shield a remdih +3. Horko tezko jsem umlatil zapalenym remdihem toho vola agrasivniho v hradu uff asi na 15x jsem na nej sel
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: už jsem nějaký - i poměrně vzdálený - indoory navštívil, ale většinou byly dost prázdný, proběh jsem je, pobral pár itemů a zase rychle vypad... všechno je strašně obrovský, ale neni to tak promyšlený jako DS1/3...chybí mi tam trochu tý strategie... teda zatim, protože ty důležitý hrady a zámky jsou ještě zamčený... uvidíme
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Dropl mi "great mace" obri kyj! Hura! S zweihanderem moje nejoblibenejsi zbran z DS1, ta hra mi snad cte myslenky! Ale jeste na ni musim udelat asi 150 levelu do sily (no dobre, tak jen 6). Konecne jsem uz chcipnul - jako mi prijde, ze hrani se stitem mi zatim moc proti velkejm potvoram ala obri a medvedi moc nefunguje, ale co uz, o tom to je.
    A asi zacinam trpet agorafobii a chybi mi stisnene jeskyne a nejake pekne indoory hradu a katedral. Bylinek a kosti mam plny pytle, ale nejake hrady a zamky bych rad navstivil...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    vyvoe, PC masters :D
    TAP
    TAP --- ---
    PHOW_SAATCH: takhle jsem hrál na kancelářským CPU Division. bral jsem to jako přidanou obtížnost, protivníky jsem viděl jen v minimapě :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: jo a jedu na max detaily a hra je stabilní. Byli jen ty úvodní dva pády a od tý doby pohoda.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Největší prča byla, když se mi jednou nenatáhly modely protivníků, a bojoval jsem jen protí bílejm lockovacím tečkám, co lítaly ve vzduchu :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Sutru
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jsem teď pomáhal asi hoďku s tím prvním bossem ostatním....mám level 36 a jsem v super pozici kdy mam dost vzacnejch šifru na kování, ale žádný obyčejný...)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hraju na útoky ze zadu. Ale asi jsem udělal chybu a jedu jak sílu tak šikovnost (dex). Páč jsem byl zvědavý na Mace co jsem našel ale nevím jestli si to moc nestížím, když nebudu koncentrovat bodíky.

No a teď jsem skonćil díky pasti v I wanna go home;-) a vůbec netuším kolik životů tam prožijí.

Jinak, je super jak ten design tlačí člověka do zkoumání a zkoušení. To mě hodné baví.
    TAP
    TAP --- ---
    má jediná větší výtka zatim

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    stezejni je ten kun… poridte si do ruky hulku a naucte se utocit ze sedla… ta mapa je nejlepsi v sedle… to v coopu nejde… tam jen peso… ty vyhledy a mista kam se chcete podivat kdyz zpomalite a nebudete premyslet jestli jste ve stresu… je to krasny, uvidime za dalsich 20 hodin…
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: podle me kobek bude taky dost. Navic jsem ted po Sifu, kterej byl cista matika za trochu toho prostoru svym zpusobem i rad, ale tak jsem jenom na zacatku. Uvidime, jak to zhodnotim po 50 hodinach. Zatim jsem ve fazi zvykani si a fascinace.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: hlavně už to nejsou "šachy", kde záleželo na rozestavění nepřátel, teď je tam tolik mista, že jde 90% nepřátel oběhnout, a i když u většiny itemů leží potvora, která ho jakoby chrání, tak jí stačí odlákat a úplně snadno si to vzít... zbraně padaj hlavně z minibossů, co jsem tak koukal... a chybí mi mimik!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: taky jsem z toho otevrenyho prostoru po DS1 trochu ve stresu, protoze nerad stojim k nekomu zady a za temi zady jsem mel radeji zed, ale zvyknu si a bavi me to zvracenym zpusobem fakt hodne, ale je tam zatim spousta mechanik, kterym lautr nerozumim, ale casu... casu je na zkoumani vic nez dost.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: hele, dneska jsem najezdil na 'koni" tak 350 km... a jako výhledy krásný, ale nějak mi přijde, že to moc nedrží pohromadě... evokuje mi to trochu Destiny tim wow efektem jak je všechno velký a barevný, ale popravdě mě z toho taky trochu bolí palice... já měl vždycky radši malý kluby než stadiony, řešit jednu věc podruhý a ne milion najednou... musim si to nějak rozkouskovat... a hlavně - za 12 hodin jsem neotevřel ani jednu zkratku... no neni to podezřelý?!
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: Ne, za mě to klidně mohlo bejt větší! (nevím jak je to velký)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Neni vam z toho jak je to velky spatne? Nechci sejckovat, ale vetsi mapu jsem nikdy nevidel… Je to az nezdrave… Vubec nevim jestli to chci hrat… dnes sem jel pul dnes na sever… asi to smazu, na to nechci ani myslet… jdu si prerovnat tuzky do penalu a snit o tom ze videohry neexistuji…

kouzelnice Harpyje
    lvl24, zapisky z deniku Mezizemi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pc uplne bez problemu, nadherny to je. Teda nejde mi to litani s konem po tech jumpvírech. Odchazim dal trapne farmit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam