hlásím, že i já jsem s ER spokojen.
Na PS4pro šlape v pohodě. Na jednu stranu přesně hra pro mě - takový Zaklínač 3, kde mě nikdo neotravuje s úkolama a v DS duchu, ale pořád se do toho nemůžu úplně zažrat - holt nedostatek času.
Zatím jsem nahrál asi 3,5 hodiny, dlabu na to, jestli po mě někdo něco chtěl, prozkoumávám okolí začátku hry tak nějak +/- po spirále.
Super je, že spojili odolnost a nosnost do jednoho statu a nemusím maxovat dva. Jedu svou tradiční svatou trojkombinaci : vitalita + odolnost + síla. V táboře pruhovaných rytířů mi padnul greatshield a nějaký lepší longsword, takže úplně sedmé nebe.
Vtipné je, že jsem nesedal u bonfirů, jen je zapaloval, takže jsem neměl aktivní možnost levelování a ježdění na koni - plně chápu, jak se tu někdo ptal, jak zaktivní koně, protože já už byl za tou tvrzí storm pruhovaných rytířů a furt nic. Nakonec jsem si to musel najít na netu /hanba mi, já vím).
Zatím spokojenost a instantní blaho. Původně jsem myslel, že si to budu dávat na YT, ale je to tak nedějové a nelineární, že to asi nemá smysl.