• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TAP: necham tu tvou party otevrenou a budu hlidat nez prijdes… teseni! jako coop je to fantasticky!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: dneska jsem to zapnul a narazil na první dungeon, kde je třeba otevřít dveře z druhé strany... svět začíná být zase v pořádku
    TAP
    TAP --- ---
    _KOFILA_: právě končím! až bude slunce nad západní pláží, setkáme se někde mezi mezi hopsající kozou a švestkovým sadem
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Malinko jsem si privstal a jdeme na to!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ: to si tady jen tak odlozim a prosim reaguj znovu az budes vedet… jeste z toho krkam a uz si nikdy v zivote nepridam… hrozne velky… nechces vetsi… toto je prvni novodoba hra co nepotrebuje DLC…
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RIVEEK: na jih!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Jo a co noci se dejou nejaky nepristojnosti. Potkal jsem nejak by ho strasnyho nazgula na koni :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Tyjo tak dnesek po 9h vypinam. Je to parada. Udelal jsem naháče s tim ze z nej udelam kouzelnika a zatim vypadam jak rizlej husita se španelskou inkvizici. Hul na sorcery nemam tak jsem koupil aspon talisman na miracles. Zatim teda heater shield a remdih +3. Horko tezko jsem umlatil zapalenym remdihem toho vola agrasivniho v hradu uff asi na 15x jsem na nej sel
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: už jsem nějaký - i poměrně vzdálený - indoory navštívil, ale většinou byly dost prázdný, proběh jsem je, pobral pár itemů a zase rychle vypad... všechno je strašně obrovský, ale neni to tak promyšlený jako DS1/3...chybí mi tam trochu tý strategie... teda zatim, protože ty důležitý hrady a zámky jsou ještě zamčený... uvidíme
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Dropl mi "great mace" obri kyj! Hura! S zweihanderem moje nejoblibenejsi zbran z DS1, ta hra mi snad cte myslenky! Ale jeste na ni musim udelat asi 150 levelu do sily (no dobre, tak jen 6). Konecne jsem uz chcipnul - jako mi prijde, ze hrani se stitem mi zatim moc proti velkejm potvoram ala obri a medvedi moc nefunguje, ale co uz, o tom to je.
    A asi zacinam trpet agorafobii a chybi mi stisnene jeskyne a nejake pekne indoory hradu a katedral. Bylinek a kosti mam plny pytle, ale nejake hrady a zamky bych rad navstivil...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    vyvoe, PC masters :D
    TAP
    TAP --- ---
    PHOW_SAATCH: takhle jsem hrál na kancelářským CPU Division. bral jsem to jako přidanou obtížnost, protivníky jsem viděl jen v minimapě :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: jo a jedu na max detaily a hra je stabilní. Byli jen ty úvodní dva pády a od tý doby pohoda.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Největší prča byla, když se mi jednou nenatáhly modely protivníků, a bojoval jsem jen protí bílejm lockovacím tečkám, co lítaly ve vzduchu :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Sutru
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jsem teď pomáhal asi hoďku s tím prvním bossem ostatním....mám level 36 a jsem v super pozici kdy mam dost vzacnejch šifru na kování, ale žádný obyčejný...)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hraju na útoky ze zadu. Ale asi jsem udělal chybu a jedu jak sílu tak šikovnost (dex). Páč jsem byl zvědavý na Mace co jsem našel ale nevím jestli si to moc nestížím, když nebudu koncentrovat bodíky.

No a teď jsem skonćil díky pasti v I wanna go home;-) a vůbec netuším kolik životů tam prožijí.

Jinak, je super jak ten design tlačí člověka do zkoumání a zkoušení. To mě hodné baví.
    TAP
    TAP --- ---
    má jediná větší výtka zatim

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    stezejni je ten kun… poridte si do ruky hulku a naucte se utocit ze sedla… ta mapa je nejlepsi v sedle… to v coopu nejde… tam jen peso… ty vyhledy a mista kam se chcete podivat kdyz zpomalite a nebudete premyslet jestli jste ve stresu… je to krasny, uvidime za dalsich 20 hodin…
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: podle me kobek bude taky dost. Navic jsem ted po Sifu, kterej byl cista matika za trochu toho prostoru svym zpusobem i rad, ale tak jsem jenom na zacatku. Uvidime, jak to zhodnotim po 50 hodinach. Zatim jsem ve fazi zvykani si a fascinace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam