• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    nemate nekde nejakej peknej odkaz na vysvetleni brneni? vubec nerozumim tem statum, tam krom vahy neni zadna penalizace za staty ne? proc teda pro astrologa neni vhodny nejaky heavy armor (krom ty vahy)? a tam existuje neco jako rychlej a pomalej kotoul? nebo proste kdyz uz sem moc heavy tak kotou neudelam?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TERZ: jj, to by mohlo být tam z těch velkých rytířů, tak to už mám druhý místo, kde kempovat a farmit equip. To jsem teď strávil asi hodinu farmením obrů, protože mapa odemčená široko daleko, ale level minimální. Ach jo.
    TERZ
    TERZ --- ---
    RIVEEK: Myslim že v tom hradu o kterym se tu otevřeně povídá ale ruku do ohně bych za to nedal.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TERZ: boží, takhle chce moje postava vypadat, až vyroste!
    Můžu se zeptat, kde ti padnul, nebo kde jsi koupil, ten greatshield? Já mám jenom dřevěnej, co nemá 100% na fyziku a je to opruz.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Che? Pridal jsem te do nasi party…
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jedu na base ps 4 a sem úplně spokojen...nic nedoskakuje, výhledy nádherný, jste jen zmlsany, ale ono vás z toho nějakej boss vyléčí...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    LOPIK: ta grafika me nijak zvlast neurazi, ale to trhani a doskakovani travy je teda trapny, ani nevim v jakym modu to jedu, bojim se ze taky performance :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    na PC to vypada skvele, obcas delam screenshoty. Sice nevim, jak je dostanu ven, ale to pujde :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOPIK: grafický orgie to nejsou... asi jak pro koho, já jsem třeba naprosto spokojenej :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TAP: nevěřím!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZUULUU: profici ty uz maj krvavy oci, ja je jeste ani neotevrel
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ: a s takovýmdle párátkem chodím na výpravy... a když se zeptám jakou má inteligenci, řekne deset, poplácá druhého s párátkem po zádech a začne něco mluvit o mé hůlce...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZUULUU: tak to dneska vecer rozjedem chvili v coopu? spon me naucis jak hrat soulsovky v zenu a usetris me nervy :-)
    TAP
    TAP --- ---
    potkal jsem první illusory wall
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VITEKK: Já to hraju v tom performance mode, v quality mi přijde, že to je nějaký hrozně trhaný... Jako co si budeme povídat, nějaký grafický nextgen orgie to teda vůbec nejsou.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jsem tu jedinej komu to na ps5 skube jak pri epileptaku pri kazdym druhym pohybu? :D Ten frame drop je fakt skoro vsude
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZUULUU: jak hraci hladovku, za chvili jedu pro PS5 a ER!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: mno...

ja porad jak debil chodim pesky, ale fakt me to sere, ale jak to clovek nema v palici vsugerovany, ze muze jet na koni, tak proste chodim pesky. Kua a strasne to zdrzuje :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    Co máte všichni s těma kouzelníkama?
    Za mě je potřeba pořádný párátko!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: ja toho dancera dal s kouzelnikem na druhy nebo treti pokus. Ten mi prisel ze vsech bossu nejlehci, dva kotrmelce do pryc, vystrel vystrel, kotrmelce do pryc a takhle jeste 25x a je hotovo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam