• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zweihander!!!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Taky nahodim, sorry za kvalitu....

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    #SteamTopSellers for week ending 27 February 2022:

#1 - ELDEN RING
    #2 - ELDEN RING
    #3 - ELDEN RING Deluxe Edition
    #4 - Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition
    #5 - ELDEN RING
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FRIZER: jj, tam to mam prave v merku, ale zatim to nepada a nepada :-/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FRIZER: Jo a jsou tam dva vozy, v jednom je štít, v druhým meč. By mě zajímalo jestli je to náhodný nebo predefined. A z rytířů vyfarmíš komplet výstroj. Chybí mi jen kalhoty, tak běhám furt na poběhlici.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pár screen z cest Harpyje (můžete porovnat se svejma ps5 jak to vypadá na poslední revizi staré ps4, dohled jsme řešili v porovnání s ps5 a je to stejné)

pane doktore, vy jste se zase kochal!

když vemu terze a masomleyna na výpravu .)

dalekohled má nově funkci zoom (d-pad nahoru dolu) takže to vypadá jak obraz od mistra šerosvitu...

fashion Harpyje
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: Tohle asi nebude ani spoiler...100 štít na physic padá hned z rytířů v prvnim kempu...trochu je pofarmi...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VITEKK: u beneni resis jen vahu a resisty… na urcite dungy si beres neco co ma resist zrovna jaky potrebujes… jinak je to samozrejme na prvnim miste jeste jak vypadas!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VITEKK: equip load! jak mas vic jak 70 procent nosnosti ses v heavy a to udelas kotoul za cas kdy na light udelas tri ctyri…

kouzelnici nenosi heavy protoze by museli drahovene body davat do endurance a to si zadny rozumny kouzelnik nelajsne…
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    nemate nekde nejakej peknej odkaz na vysvetleni brneni? vubec nerozumim tem statum, tam krom vahy neni zadna penalizace za staty ne? proc teda pro astrologa neni vhodny nejaky heavy armor (krom ty vahy)? a tam existuje neco jako rychlej a pomalej kotoul? nebo proste kdyz uz sem moc heavy tak kotou neudelam?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TERZ: jj, to by mohlo být tam z těch velkých rytířů, tak to už mám druhý místo, kde kempovat a farmit equip. To jsem teď strávil asi hodinu farmením obrů, protože mapa odemčená široko daleko, ale level minimální. Ach jo.
    TERZ
    TERZ --- ---
    RIVEEK: Myslim že v tom hradu o kterym se tu otevřeně povídá ale ruku do ohně bych za to nedal.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TERZ: boží, takhle chce moje postava vypadat, až vyroste!
    Můžu se zeptat, kde ti padnul, nebo kde jsi koupil, ten greatshield? Já mám jenom dřevěnej, co nemá 100% na fyziku a je to opruz.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Che? Pridal jsem te do nasi party…
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jedu na base ps 4 a sem úplně spokojen...nic nedoskakuje, výhledy nádherný, jste jen zmlsany, ale ono vás z toho nějakej boss vyléčí...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    LOPIK: ta grafika me nijak zvlast neurazi, ale to trhani a doskakovani travy je teda trapny, ani nevim v jakym modu to jedu, bojim se ze taky performance :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    na PC to vypada skvele, obcas delam screenshoty. Sice nevim, jak je dostanu ven, ale to pujde :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOPIK: grafický orgie to nejsou... asi jak pro koho, já jsem třeba naprosto spokojenej :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TAP: nevěřím!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam