dotaz na ER na ty zkušenější a rychlejší z nás (nebo spíš jen prosba takové malé nasměrování) :
- prošel jsem mapu až dolů na jih a na ostrůvku za hradem zabil bosse. Tam už se nikam dál jít nedá.
- Prošel jsem Stormveil Castle most až k obřím zavřeným dveřím do věže. Hádám, že ty se budou otevírat a ž na konci hry)
- prošel jsem tím základním "normálním" biomem až na server, kde je Manor s tarantulorukama a přízračným boss jezdcem na jezírku
- došel jsem do Gatetownu, kde je modrá magicky zavřená brána
- došel jsem k nějakému "liftu/portálu" trochu víc severovýchodně, který je taky zavřený nějakou modrou magickou bránou
- a teď nějak nevím, kudy dál : vypadá to, že jediná další cesta je do té červené rotten oblasti na západě, ale tam se moc nechytám. I když mám odehráno 40 hodin a postavu na 42 levelu, tak pořád nenacházím žádný pořádný equip. Meče mám celkem důbré, ale štít nosím z medůzy a zbroj mám pořád tu základní, co jsem dostal na začátku hry - zatím jsem nenašel nic lepšího a prostě to přestává stíhat na defenzivy, poise a stabilitu...
Je to tak, jak si myslím a mám se jít nechat jebat silnějšíma bubákama do té shnilé (jinak graficky super úžasné) oblasti, nebo je potřeba ještě hledat v té "normální" oblasti?