• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU jela na ctrnact dni k mori, daleko od Limgrave.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    It happened a age ago.
    But when I recall, I see it true.

On a night of wint’ry fog.

The Rune of death was stolen
    And the demogods began to fall, starting with Godwyn the Golden.
    Queen Marika was driven to the brink.

The Shattering ensued; a war that wrought only darkness.

The Elden Ring was broken, but by whom? And why?
    What could the Demigods ever hope to win by warring?

The conqueror of the stars, General Radahn.
    And the Blade of Miquella, Malenia the Severed.

These two were the mightiest to remain, and locked horns in combat.
    But there would be no victor.

And so, we inhabit a fractured world.
    Awaiting the arrival of the Elden Lord.

Unless of course, thou shouldst take the crown?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ad ten coop : ja nemam problem si ER zahrat s kymkoliv, jestli nekdo chce zrochu vypomoct, zasdilet info, dat rec, sam se do toho ale moc nezenu, pac mam furt pocit, ze kazdyho budu jenom zdrzovat, kdyz si to vychutnavam (a s ohledem na rodinu a praci mam klid na coop vetsinou jen dost pozde v noci). Ale nejakou "sunbro jolly cooperation" si klidne prilezitostne spricnu. Co je potreba pro coop v ER? Mit daneho hrace v pratelich, zaplaceny PSplus a ve hre jeste neco dalsiho?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: s tim desítkovym hodnocenim mam jedinej problém a to že nejlepší hra je pro mě stejně DS1 a s tim už nikdy nic nehne :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ja videl vcera na twitchi nakyho cecha. "dohraval" a mel kolem 100h. dal tomu 10/10 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: já mam tendence na první průchod prozkoumat a vymlátit všechno, co jde, takže NG+ vidim tak na vánoce příštího roku :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Hlavně by se to mělo hrát v coopu 12 lidi, kteří by procesavali mapu v rojnici, jako když se hledá pohřešovaná paní v lese. Někde uhnu o metr a najdu tam něco úplně silenyho, co jsem predtim kompletne minul. O jeden metr… Ta mapa je fakt dalsi organického quest a miniboss v jednom.
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Když půjdeš jen po "čárkách" tak imo i za 20. Ale to co se v té hře děje je neuvěřitelný. Ta mapa je obří. Ten svět je ale ještě mnohem mnohem větší. Save hlásí 61h, z jedné quest liny mám pocit že už by to asi vedlo k nějakému finiši kdybych pokračoval takže jsem se logicky přesunul na jinou, tady se konec nedá riskovat! :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Rád bych připomenul, že Hidetaka Miyazaki v rozhovoru prohlásil, že se dá ER dohrát za 50 hodin. Mám 41 a na nějakej konec to zrovna nevypadá :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: To je daný tím když zabijes celou skupinu v daný zóně. Někdy jich je 10 a někdy to je skupina 4 psu. Musí padnout všichni a kdyz jsou kaput přiletí k tobe takovej rudej závan a estus je doplněna
    ENDER
    ENDER --- ---
    FIONOR: ctu poctive tutorialy, takze tohle mi tam nekde vcera rekli..

Mam za sebou 2 hodiny a musim rict, ze jsem unesen... Moc me pobavil prvni jezdec, kterej me 2x zabil na ranu,pak jsem se na nej vykaslal.. Kazdopadne ta hra je top, zatim mam za sebou 2 bosse(nejakej oskubanej vlk v jeskyni a prizrak na lodi) a zatim je to celkem snadny, cekam co prijde..
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    GURBON: je to tak. Mý to být podpora prozkoumávání open world - když člověk sundá celou skupinu doplní mu to až dvě Flask. Nemusí se tak po každém náročnějším boji hned vracet k Site of Grace
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Godrick is dead, baby. Godrick is dead.
    GURBON
    GURBON --- ---
    JOPS: Ja bych odhadl, ze je to nastaveny na konkretni packy nepratel. Nektery co jsem sel vickrat doplnovali pokazdy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam dotaz :))

obcas zabiju enemaka a pribude mi estus flaska, tusite, co to zpusobuje? Prijde mi, ze to je dost nahodne.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KOZLIKK: Checkni poštu :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Lvl 90, Dark moon konečně

KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    nikde se mi nedari najit ke koupi soundtrack (FLAC), na Tidalu zatim k poslechu neni, nebylo neco u Deluxe Edice na PC, prozatim aspon 320kbps MP3?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teď jsem zas viděl věci, u kterejch mi spadla čelist... Dark Souls of the Colossus! Miyazaki na Hrad!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    diky za tip jit na jih.

trochu spoil

zabil jsem toho lucistnika a nejak jsem nemel odvahu jit do toho hradu protoze jsem mel u sebe asi 5k dusi. Ale hecnu se a vlitnu tam na ne :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam