• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    prosim zkuste vic pouzivat spoiler tag na jmena bossu pozdejsich nez prvni dva tri pribehovi prosim.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: no pokecat s lidma v hubu a ty te navedou dalsimi smery
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: dostal jsi velkou runu a tu musíš NĚKAM umístit :)
    BIMBAS: moc vysoko ne, ale je lepší než pěchota, když jedu na koni, tak celkem drží tempo a hlavně se mi teda líbí esteticky :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    a dotaz sem se zbavil godrika a ted nejak nevim co dal?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vcera jsem potkal poprvé tu jezdící železnou pannu. OMG. Samozrejme ze me nakonec dostala protoze jsem ji nic nedelal. Bylo to jeste s řemdihem. Vtipny bylo že když jsem v ní nakonec umřel tak mě poslala do nějaké lávové pevnosti. To co bylo na konci me celkem zamrazilo protoze jsem se koukl na mapu a teleport byl zakázaný (dungeon). Měl jsem tak dojem, že to musim udělat. Řikal jsem si při pohledu na inventar, ze je to asi na rozjeti znovu :D :D. Zkusil jsem je asi 12x a ani náhodou. Jeden cooperacnik mi ukazal aspon jak prezit trochu dele. Nakonec jsem udelal dobehl v ramci lokace kde ten teleport sel ale na toho bosse musim jeste jit. Aspon se tam farmi nejake kytky. Nemam jeste recept ale hadam ze kytky na lightning
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: nemam nic co by létalo krome levitujici medůzy. Lítá nějak rozumně vysoko, nebo se drzi pri zemi ? Imho dobrý na AOE efekty ne ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS: a pak jsem objevil ze jsem si nevyzvedl Rapírek od Rogiera. Jeho abilita poslala vzdy na 3. ránu wurma do limbu a nakonec jsem si ho dal sam. LOL. Moonvail je doma. Mel jsem nasysleny materialy az na +7. Vlky a Ancestral followera mam +3. Prokrupak jsem klouby a objel vsech asi 7 bosů který me sikanovali a vysvetlil jim to co by dup. A to mam pred sebou jeste skoro celej sever. Miluju to :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VITEKK: No, kolem těch 14-16 je ok....tam už jsou nějáké zbraně které když vytuníš tak vyřeší to co nevyřeší magie....
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    FRIZER: ja si porad rikam jeslti ma cenu do str cokoliv jako mage hazet..
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VITEKK: Asi 16
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    FRIZER: kolik mas str??
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: No ten Hoarfrost jsem narval do meče, ten průběžně upgraduju a je to hrozně OP, protáhlo mě to víceméně vším...fakt by to měli nerfnout
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FIONOR: ja ho dal na lvl 25. Pulku zdravi sem mu vzal lukem obycejnejma sipama, staci bejt od nej dal a vyhejbat se jeho ohnivejm utokum, kdyby mi nedosli sipy tak ho dam celyho lukem. potom sem cekal az zacne davat ty ohnivy utoky u ktrrejch kleci. hned jak zacal tak za nej a bum prask, vsechno samozrejme na konickovi. uhejbat utokum ocasem. a je dole. celej souboj zabral cca 10 minut. Mozna existuje i jina taktitka nevim.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: mám Sacred Blade ash rune, dělá to stejnej vizuální efekt jako lightning v DS

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring dosáhl na Steamu šestého nejvyššího počtu souběžných hráčů
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Jinak to UI. Chvilku mi trvalo, než jsem se zorientoval že v inventáře/nákupu mám tlačítko x, který přepínám vlastnosti předmětu a popis. Takže pak člověk ví, co dostane s kuchařkou. A ty čísla jsou distinct typy. Podle mé trochu nedotažený, stejně jako úroveň smithing stones nebo popisky arrowx10.

Jinak lukem si můžete po jednom vytahovat jedince z tlup. Trochu nonsense mechanika ale občas se hodí.
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: jo, na moji sekeru mam nejakej bouchnuti do zeme a nepratele, co jsou pobliz me, tak se prisunou ke mne, dobra sranda u bosse :D

Pres ten ASH jsou specialky, ale treba kdyz jdu na chlupateho velkeho medveda, tak je fajn si tu zbran potahnout ohnem :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JOPS: mám recept na jedovaté potíradlo. A na nelegendary zbraně se dávají vlastnosti přes ash, na nějakým videu jsem viděl néjaky Holy ash co dává blesky. Ale to by jsi měl vědět.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a kdyz jsem nedavno nabehl na typky, tak ty vyfikundace me tam bavi, treba po me hodil bombu, ale ne ledajakou, ona se rozprskla a zautocily na me tri magicke strely. moc hezkej efekt :)

Uz se tesim domu, ted me palec neboli, budu moct hrat :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, koukam, ze byt byvalym hracem Dark Souls tady neni zadna vyhoda, protoze vubec nevyuzivam ty moderni prvky :D

Porad sice nosim stit, ale zjistuju, ze ho vlastne vubec nepotrebuji... Chodim se zakladni sekerkou na +4 a to je veskerej upgrade co mam.

Existuji tady ty ficury, jako potahnuti zbrane bleskem, ohnem, magii? Mam pocit, ze asi jeste nic nemam.

A chtel bych do zasoby firebomby, ale nejsem si jistej, zda jde nejak vykraftit ta skorepina :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam