• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: attack
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    hele iluzorni stenou proste projdu nebo ji musit rozbit, proskocit nebo jak?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOPIK: třeba do těch dungeonů a krypt by se hodilo něco jako v Diablo 2 OST, je to teď takový trochu mrtvý... škoda, že to nedostal do ruky Matt Uelmen :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PHOW_SAATCH: Já si tu muziku dal na 10% - nešlo to už vydržet..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: jdu se podivat, jestli existuje styl dark fantasy jazz
    TAP
    TAP --- ---
    co se hudebního doprovudu týče, já už tam regulérně jedu spotify, to se nedá

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: mam z toho podobnej pocit a to jsem tak někde ve třetině... hlavně ten hudební doprovod to moh poslat celý ještě trochu vejš...
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: te to hrani her zivi?
    TERZ
    TERZ --- ---
    TAP: Máme plátýnko, máme.
    TAP
    TAP --- ---
    TERZ: plátýnko už máme?
    TERZ
    TERZ --- ---
    No krásný to bylo krásný. Moc hezky to zacinkalo.
    Kdybych to měl shrnout tak perfektní bezchybná hra, která má teda pár chybiček. Naprosto přehnaná velikost, ale neuvěřitelně přehnaná, filler obsah ve formě recyklovaných bossů, enemies etc. Prostě to tam naflákali aby tam něco bylo a kdo by se dělal s něčím novým žejo. A občas mi přišel slabší hudební podkres. Nicméně pořád to nejlepší co za nedávnou historii vyšlo a jedna z mých nejoblíbenějších her.
    Večer nahazuju ízy mód a jedeme znovu! Sem na ty čáry máry zvědavej.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: já takhle šílel, když jsem bez mapy hledal cestu na Mount Gelmir. Si představuju jak to dělali:
    japonec jedna : mám nějakou tvůrčí krizi, co tam dáme?
    Miazaky : no schválně, co nám jde přece nejlíp?
    japonec jedna : šílený boss fighty v nevyhovujících prostorách?
    japonec dva : tajný zkratky, žebříky daný tak, aby nebyly vidět, mostíky a průchody skrytý ve stínu za rohem?
    japonec třii : přepady mobkama ze zálohy?
    japonec čtyři : ostřelování kouzelníkama, když hráč hledá cestu a bojuje s minibosem?
    Miazaky : chlapci, narvěte to tam všechno...

A na boss stonožku v kráteru, kde jsem měl jezdit na kozlovi kolem dokola, zatím co se mě snaží shodit z útesu, jsem se jim vykašlal...
    GURBON
    GURBON --- ---
    JOPS:
    spoiler: ( pan u stromu na jihu )
    # mela by tam bejt dobra bublina do custom flasky #
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem si dal po ránu dvě hoďky a musim říct, že je to čím dál zábavnější... akorát k některejm svítícím bonbónkům se pořád nemůžu dostat a některý dveře mi nejdou pořád otevřít... a to jsem omlátil omítku v okruhu půl kilometru... nedá se tam doletět dronem?
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem zbil paprdu u stromu, ale asi jsem uz byl utahanej a neco jsem musel prehlednout, protoze mi prislo, ze tam nic zajimaveho neni, nebo jsem to sebral a nevim co to bylo... Jizni cast mam skoro hotovou, jeste mi chybi to hovadko v míse, co dava frozen. Je lehkej, ale ja kokot vzdycky udelam machnuti navic a on to tresta.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SNOO: my to tu hrajeme… nepocitame frejmy… rada z nas na puvodnich ps4… tady na ms reference nedostanes…
    SNOO
    SNOO --- ---
    Vaham zda koupit xbox s nebo x…spesl kvuli ER…je tu nekdo kdo to pari na S?
    Kolik to dava fps na 1080p.? Drzi to aspon stabilne 60 nebo tam jsou nejaky zasadni propady ?
    Dik
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    KOZLIKK: hele zejtra dyztak, momentalne nejsem u PSka
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    LION_DON: vykasli se na youtube a pojd mi radsi hodit ten Bloodhound Fang. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam