• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak vcera jsem udolal toho exota na koni, co je na zacatku. Otevrel jsem nekde truhlu, ktera me dostala do oblasti, kde jsem dostal pres zadek (ale pri uteku jsem ukradl aspon nejake sutry na +4 zbran). Pak jsem nasel dalsi truhlu, co me dostala do dalsi oblasti, kde to bolelo, ale zavolal jsem si pomoct a ten pan, co byl asi 30x vetsi nez ja, dostal na drzku.

Prekvapilo me, ze jsem sestrelil draka na prvni pokus.

Boss pred hradem pokoren (ten co byl v bete jako posledni). No a pak jsem sel spat, takze dneska pruzkum hradu. Nevim cim to, ale fakt se strasne na hrad tesim :)

Prochazel jsem vcera i zapadni Limgram a to mi prislo jako takove mrtve uzemi. Zadnej dungeon jsem nenasel...

ENDER: jak se povede dostat na 20lvl zbran na +8? Jsem na 35lvl a chodim s +4 :) a to jeste dost omylem jsem nakradla sutry :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem po 10 hodinach zacal od zacatku, protoze prvni postava mela faith s tim, ze jsem pocital, ze se budu mirne dohealovavat behem hry. Healy moc pouzit na bossfightech nejdou a navic se mana utraci za summony. Caster build hrat nechci.

Taky jsem si poridil Banished Knights Halberd +8 a trosku se mi lepe dycha, jenom nevim, jestli to neni na lvl 20 moc silna zbran, ze si ted neuziju to opichavani nepratel long swordem..
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    SNOO: na tvou otazku asi nejlepe odpovi DF, ja bych si koupil PS5. .) uz kvuli Bloodborne a Demon Souls Remake.

Elden Ring: PS5 vs Xbox Series X/S Tech Review - The Best Ways to Play on Next-Gen Consoles
    https://youtu.be/uVcfiBnX1c0
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve Thajsko :))
    ELDEN RING - การกลับมาของ ‘ผู้มัวหมอง’, Return of the Tarnished (EN Subs)
    https://www.youtube.com/watch?v=Dnaii1piTrM
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Bradavice! měl jsem úplně stejnou asociaci :) zrovna tam teď stojim před Deacons of the Deep II.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Liar ahead -> Hidden path ahead!
    Jsou tam jsou a neni jich málo ale potkávat sem je začal až severněji kolem Bradavic
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: jsem myslel, že ty vzkazy ze začátku hry jsou trollong.

Liar ahead!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: paranoia intesifie!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: některý jdou poznat vizuálně (odlišujou se od podobnejch okolních asssetů), některý ne, pro jistotu mlátim do všeho, co mi přijde podezřele nenápadný :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Merde! Takže jsou iluzorní stěny? Jsou poznat?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: attack
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    hele iluzorni stenou proste projdu nebo ji musit rozbit, proskocit nebo jak?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOPIK: třeba do těch dungeonů a krypt by se hodilo něco jako v Diablo 2 OST, je to teď takový trochu mrtvý... škoda, že to nedostal do ruky Matt Uelmen :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PHOW_SAATCH: Já si tu muziku dal na 10% - nešlo to už vydržet..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: jdu se podivat, jestli existuje styl dark fantasy jazz
    TAP
    TAP --- ---
    co se hudebního doprovudu týče, já už tam regulérně jedu spotify, to se nedá

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: mam z toho podobnej pocit a to jsem tak někde ve třetině... hlavně ten hudební doprovod to moh poslat celý ještě trochu vejš...
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: te to hrani her zivi?
    TERZ
    TERZ --- ---
    TAP: Máme plátýnko, máme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam