• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    TERZ: a to ho taky musim summonnout pres nejakej ten parat ze?
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Takze můžeš si kamarada privolat, udelat segment, pak si privola on tebe, udelate segment u nej a tak dale az do konce. Evergaoly jsou jen singeplayer, některý zóny taky. Většina věcí se dá hrát coop ale neni to coop hra.
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Je to jebnuty, ta hra je nejak segmentovana, neni predem videt jak takze v zavislosti na tom kde si kamarada privolas, muzete hrat danej segment dokud neumre lokalni boss. Pak uz ne. V openworldu to muze bejt pomerne velkej kus sveta ale pred vchodem do dungeonu bude mlha. Stormveil se da tusim projit celej, v bradavicich jsme meli neviditelnou stenu na strechy etc.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    a teda kamarada si muzu zavolat jenom na pomoc nebo muzu normalne jakoze multiplayer prochazet s nekym vse?
    TERZ
    TERZ --- ---
    GURBON: Potřebuješ použít Furlcalling Finger Remedy, pak uvidíš zlatý značky na zemi a můžeš povolávat. Červený značky jsou invaders.

Btw. Invady fungují i v oblastech s poraženým bossem, takže předat si item v rámci coop jde přes invade.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: je to předmět, kterej se vyrábí z těch oranžovejch kytek

Furlcalling Finger Remedy | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Furlcalling+Finger+Remedy
    TERZ
    TERZ --- ---
    TOMMY_: Hele ten boss o kterým mluvím počítá s tím že si někoho povoláš, nebo použiješ ashes, nebo budeš zkoušet cheese pred scarlet rot. Počítaj se vším, vsechno je to k ničemu :D Ani přelevelování se do astronomickejch výšin nepomůže xD
    Kdyby si to dojel, nechoď ještě do NG+, doporucuju si do těch optional oblastí dojít, obzvlášť k tomuhle bossovi to ne taková paráda že by byla škoda to vynechat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Prosim poradi mi nekdo? Vcera jsem byl u bosse, kde bych ocenil pomoc. Zkusil jsem snad vsechny multiplayer predmety co jsem mel a vzdycky to skoncilo tak, ze jsem se ocit ve svete nekoho jinyho, pomohl mu a zas zmizel. Ja bych ale potreboval, aby se nekdo objevil v mym svete. Nevim jestli mi neco nechybi, nebo jsem jen tupej, ani jednu moznost nevylucuju :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: v DS se to započítává, nebo tak jsem to aspoň vždycky hrál, nenapadlo mě, že by se to nemělo počítat, když to není v inventáři, ale mam to na sobě
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VON_GILOTINE: Jo to me taky zarazilo.. ale je to jak pises. Tady se to zapocitava. Jinde myslim fakt ne ( ds, bb )
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TERZ: Obavam se ze se uz blizim ke konci.. ocekavam jeste nejakou hustarnu. :) ale solo ani lvl 1 jenedu. Chci si to uzit a hrat, kdyz to nejde rad si nekoho povolam. Ale i tak to bylo na dost pokusu.. :)) uz mam i ten crystal great sword ( ne ze bych ho nosil ale jen pro ten pocit )
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja se priznam, ze jsem az asi predevcirem zjistil, ze se mi do EQUIP loadu pocitaji i zbrane na vymenu. domnivam se ze jde o zakladni DS mechaniku, kterou jsem z bloodbornu neznal. jak ostudne. a v DS Remastered co mam rozehrane a hibernujici, jsem to nak nedoobjevil.
    vyndal jsem tedy z equipu tri mece co jsem tam mel, a najednou beham v nejtezsim brneni na medium load jako jinoch.
    tak jsem vam chtel dat k dobru pro zasmani jaky jsem NOOB
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    muj mage kdyz si vezmu jakykoliv jiny nez defaultni brneni

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RIVEEK: je příjemný že tam nejsou přibitý, ohořelí a křičící lidi.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: palec už dobrý?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: a prskneme tam ještě trošku Karla Jaromíra Erbena, to se bude v Čechách líbit
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    japonec číslo jedna : hele kámo a jak vlastně bylo na dovolený v Holandsku
    japonec číslo dvě : hele super, větrný mlýny, krojovaný selky s věnečkama tančily v dobových vesnicích, super matroš na hulení... Hmmm.... Teď mě něco napadlo...
    výsledek :

TERZ
    TERZ --- ---
    TOMMY_: Jo tenhle byl moc pěknej, gratz. Ale jsou tam i horší xD imo je v ER nejtěžší boss ze všech souls (vcetne orphana, midira i papa owla 2nd fight) ale je optional tak snad tam lidi dojdou, neuvěřitelnej fight. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to me desi, ze zbrane jdou levelovat az tak moc :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Uf.. vcera ve 2 rano jsem zabil zatim nejhorsiho bosse. Astel, Naturalborn of the Void. +18 claymore, quality build. Level 84. Musel jsem k tomu mit dva summony. A realne mi doslo vsech 13 estuswk. Neskutecnej masakr. At mi nikdo netvrdi ze tohle je pristupnejsi dark souls :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam