• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jako není se čemu divit, vždyt i tady mistr jobs co se považuje za veterána serie neví jak se hraje pvp... neříkám že mi to nikdy neujelo a že jsem byl v takovém nervu že jsem začal aniž bych se uklonil... ale včera jsem si dával jen pvp a etika souboje tak jak ho znám 10 let je uplně fuč... lidi místo uklánění šaškujou se štítem, nebo poskakujou jak idioti... a když dojde na hnědý poplach vypojují konzoli ze zdi a mizí do pul vteřiny... krása...
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: pred kazdou mlhou jich mam spoustu :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: aha, dik, to jsem pouzil a nikde nic nebylo, asi moc lehkej boss :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: asi je to dost o nahode. V nedeli jsem si zkousel hodinu vyvolavat lidi, abych se podival, jak se chovaji a jaky maji sety a u tree sentinela jsem to otocil asi 16x stridave mezi drakem a cca 10x se uklonili, anebo zamavali s tim "hello" pozdravem. Cekal jsem, ze to bude horsi. Kazdopadne u DS1 se uklonilo vzdycky 9 z 10 kdyz jsem sbiral dukaty pro sunbro gang.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Asi někdo nemá rád PVP a je rád že tam invady víceméně nejsou, co ja vim :)
    Mě to štve, to byly vždycky nejlepší momenty. :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    FIONOR: stamky je zatim celkem dost, vigor to cce urcite, mam instadeath u bosse no :))
    EZEE
    EZEE --- ---
    VON_GILOTINE: faith ovlivnuje incarnace nikoliv sorcery ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: za me jsou dva druhy PVP

jeden chtenej, kdy se dva sejdou v arene a tam ta pravidla by mela platit no a pak je druhy, kdy me nekdo invadne a to jsem pak fakt vetsinou strasne nasranej a jdu ho jebnout hulkou po hlave bez uklaneni :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: proc mas za tohle minus? :)) ja si pamatuju ten uklon. to me uz tehda ucil tady Peti JOPS. ale lahvicky uz sem zapomnel. mam pocit, ze sem chlastal, jak divej a stejne mi to bylo k prdu :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    EZEE: s takhle nízkým Vigir a Endurance by mě kleplo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ten nizkej faith, budes smutnej
    EZEE
    EZEE --- ---
    Tak ja po dvou dnech zatim tak. Jedu ciste sorcery a az na ty lowhealthy dobry, u bossu horsi :))

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    _KOFILA_: chyba je vždycky v hráči;-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    uz me to nebavi… unudilo me to… dalnici pro dobrodruhy z tretiho dilu vystridalo letiste… cekam kdy me to namotivuje se vratit ale ja tam proste to co je vyneslo do nebes nevidim…
    TERZ
    TERZ --- ---
    A jinak teda PVP kulutra je čitelně horší než v předchozích titulech. Uklonit se zvládne tak 1 ze 4, nepoužívat lahvičky už je zdá se jen historickou vzpomínkou. Je to cena za velkej nášup nováčků ale stýská se mi po tom. Fakt že se nedá invadovat hráče bez aktivní cibulky je zlo.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    TERZ: a to ho taky musim summonnout pres nejakej ten parat ze?
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Takze můžeš si kamarada privolat, udelat segment, pak si privola on tebe, udelate segment u nej a tak dale az do konce. Evergaoly jsou jen singeplayer, některý zóny taky. Většina věcí se dá hrát coop ale neni to coop hra.
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Je to jebnuty, ta hra je nejak segmentovana, neni predem videt jak takze v zavislosti na tom kde si kamarada privolas, muzete hrat danej segment dokud neumre lokalni boss. Pak uz ne. V openworldu to muze bejt pomerne velkej kus sveta ale pred vchodem do dungeonu bude mlha. Stormveil se da tusim projit celej, v bradavicich jsme meli neviditelnou stenu na strechy etc.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    a teda kamarada si muzu zavolat jenom na pomoc nebo muzu normalne jakoze multiplayer prochazet s nekym vse?
    TERZ
    TERZ --- ---
    GURBON: Potřebuješ použít Furlcalling Finger Remedy, pak uvidíš zlatý značky na zemi a můžeš povolávat. Červený značky jsou invaders.

Btw. Invady fungují i v oblastech s poraženým bossem, takže předat si item v rámci coop jde přes invade.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam