• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    uz me to nebavi… unudilo me to… dalnici pro dobrodruhy z tretiho dilu vystridalo letiste… cekam kdy me to namotivuje se vratit ale ja tam proste to co je vyneslo do nebes nevidim…
    TERZ
    TERZ --- ---
    A jinak teda PVP kulutra je čitelně horší než v předchozích titulech. Uklonit se zvládne tak 1 ze 4, nepoužívat lahvičky už je zdá se jen historickou vzpomínkou. Je to cena za velkej nášup nováčků ale stýská se mi po tom. Fakt že se nedá invadovat hráče bez aktivní cibulky je zlo.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    TERZ: a to ho taky musim summonnout pres nejakej ten parat ze?
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Takze můžeš si kamarada privolat, udelat segment, pak si privola on tebe, udelate segment u nej a tak dale az do konce. Evergaoly jsou jen singeplayer, některý zóny taky. Většina věcí se dá hrát coop ale neni to coop hra.
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Je to jebnuty, ta hra je nejak segmentovana, neni predem videt jak takze v zavislosti na tom kde si kamarada privolas, muzete hrat danej segment dokud neumre lokalni boss. Pak uz ne. V openworldu to muze bejt pomerne velkej kus sveta ale pred vchodem do dungeonu bude mlha. Stormveil se da tusim projit celej, v bradavicich jsme meli neviditelnou stenu na strechy etc.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    a teda kamarada si muzu zavolat jenom na pomoc nebo muzu normalne jakoze multiplayer prochazet s nekym vse?
    TERZ
    TERZ --- ---
    GURBON: Potřebuješ použít Furlcalling Finger Remedy, pak uvidíš zlatý značky na zemi a můžeš povolávat. Červený značky jsou invaders.

Btw. Invady fungují i v oblastech s poraženým bossem, takže předat si item v rámci coop jde přes invade.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: je to předmět, kterej se vyrábí z těch oranžovejch kytek

Furlcalling Finger Remedy | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Furlcalling+Finger+Remedy
    TERZ
    TERZ --- ---
    TOMMY_: Hele ten boss o kterým mluvím počítá s tím že si někoho povoláš, nebo použiješ ashes, nebo budeš zkoušet cheese pred scarlet rot. Počítaj se vším, vsechno je to k ničemu :D Ani přelevelování se do astronomickejch výšin nepomůže xD
    Kdyby si to dojel, nechoď ještě do NG+, doporucuju si do těch optional oblastí dojít, obzvlášť k tomuhle bossovi to ne taková paráda že by byla škoda to vynechat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Prosim poradi mi nekdo? Vcera jsem byl u bosse, kde bych ocenil pomoc. Zkusil jsem snad vsechny multiplayer predmety co jsem mel a vzdycky to skoncilo tak, ze jsem se ocit ve svete nekoho jinyho, pomohl mu a zas zmizel. Ja bych ale potreboval, aby se nekdo objevil v mym svete. Nevim jestli mi neco nechybi, nebo jsem jen tupej, ani jednu moznost nevylucuju :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: v DS se to započítává, nebo tak jsem to aspoň vždycky hrál, nenapadlo mě, že by se to nemělo počítat, když to není v inventáři, ale mam to na sobě
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VON_GILOTINE: Jo to me taky zarazilo.. ale je to jak pises. Tady se to zapocitava. Jinde myslim fakt ne ( ds, bb )
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TERZ: Obavam se ze se uz blizim ke konci.. ocekavam jeste nejakou hustarnu. :) ale solo ani lvl 1 jenedu. Chci si to uzit a hrat, kdyz to nejde rad si nekoho povolam. Ale i tak to bylo na dost pokusu.. :)) uz mam i ten crystal great sword ( ne ze bych ho nosil ale jen pro ten pocit )
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja se priznam, ze jsem az asi predevcirem zjistil, ze se mi do EQUIP loadu pocitaji i zbrane na vymenu. domnivam se ze jde o zakladni DS mechaniku, kterou jsem z bloodbornu neznal. jak ostudne. a v DS Remastered co mam rozehrane a hibernujici, jsem to nak nedoobjevil.
    vyndal jsem tedy z equipu tri mece co jsem tam mel, a najednou beham v nejtezsim brneni na medium load jako jinoch.
    tak jsem vam chtel dat k dobru pro zasmani jaky jsem NOOB
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    muj mage kdyz si vezmu jakykoliv jiny nez defaultni brneni

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RIVEEK: je příjemný že tam nejsou přibitý, ohořelí a křičící lidi.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: palec už dobrý?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: a prskneme tam ještě trošku Karla Jaromíra Erbena, to se bude v Čechách líbit
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    japonec číslo jedna : hele kámo a jak vlastně bylo na dovolený v Holandsku
    japonec číslo dvě : hele super, větrný mlýny, krojovaný selky s věnečkama tančily v dobových vesnicích, super matroš na hulení... Hmmm.... Teď mě něco napadlo...
    výsledek :

TERZ
    TERZ --- ---
    TOMMY_: Jo tenhle byl moc pěknej, gratz. Ale jsou tam i horší xD imo je v ER nejtěžší boss ze všech souls (vcetne orphana, midira i papa owla 2nd fight) ale je optional tak snad tam lidi dojdou, neuvěřitelnej fight. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam