• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: taky jsem čekal trochu něco jinýho, víc sevřenýho, temnějšího, melancholičtějšího, ale i tak je to fantastický... a kdo tvrdí, že ne, tak je pozér... ta snaha přesáhnout dosud známý hranice je tady evidentní, a že to nedrží pohromadě jako stokrát menší lineární hra je i docela logický... máme tady věc, která mi vydrží dlouho a pořád tam bude co objevovat... jestli máš něco lepšího, co dneska hrát, tak sem s tim :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: taky bych to neviděl tak černě :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BTW absolutne si uzivam ze je ta hra nova a ja Mam moznost multiplayeru.. vsude je mraky lidi. Same invaze, kamadani. Dead spots. Texty. Cooop. Bozi :))
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TERZ: To zni jako super mechanika.. me bavi i to npc co ti krade duse. To je super vec, co pises! Uz se tesim
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    make invade great again! (19/20 users say: nope)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to je ten pán co si nejvíc pochutná na hamburgeru když ho jí příborem?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: jak by napsal Donald Trump na Twitter - SAD!!!
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Jo to je ten coop, tam to funguje dobře, koneckonců si tě volaj na pomoc tak je jasný že pozdravěj, ale invady stojej za prd. Když si ho vytáhneš ze značky, funguje to jak kdysi, když invaduješ tak vůbec.

I teď jsme měli pěknej zážitek kdy jsme sli pomoc kofilovi s tree sentinelem za účelem dělání screenshotú, přišel invader a háčnul si čekajíc až budeme mít volnou chvilku. Bohužel se to pak pokazilo z naší strany ale to byl víceméně jedinej pvp moment připomínající starý dobrý časy. Jinak je to takhle _KOFILA_:
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    To je teda hrůza přátelé. Uklonit a bez flašek! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jako není se čemu divit, vždyt i tady mistr jobs co se považuje za veterána serie neví jak se hraje pvp... neříkám že mi to nikdy neujelo a že jsem byl v takovém nervu že jsem začal aniž bych se uklonil... ale včera jsem si dával jen pvp a etika souboje tak jak ho znám 10 let je uplně fuč... lidi místo uklánění šaškujou se štítem, nebo poskakujou jak idioti... a když dojde na hnědý poplach vypojují konzoli ze zdi a mizí do pul vteřiny... krása...
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: pred kazdou mlhou jich mam spoustu :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: aha, dik, to jsem pouzil a nikde nic nebylo, asi moc lehkej boss :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: asi je to dost o nahode. V nedeli jsem si zkousel hodinu vyvolavat lidi, abych se podival, jak se chovaji a jaky maji sety a u tree sentinela jsem to otocil asi 16x stridave mezi drakem a cca 10x se uklonili, anebo zamavali s tim "hello" pozdravem. Cekal jsem, ze to bude horsi. Kazdopadne u DS1 se uklonilo vzdycky 9 z 10 kdyz jsem sbiral dukaty pro sunbro gang.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Asi někdo nemá rád PVP a je rád že tam invady víceméně nejsou, co ja vim :)
    Mě to štve, to byly vždycky nejlepší momenty. :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    FIONOR: stamky je zatim celkem dost, vigor to cce urcite, mam instadeath u bosse no :))
    EZEE
    EZEE --- ---
    VON_GILOTINE: faith ovlivnuje incarnace nikoliv sorcery ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: za me jsou dva druhy PVP

jeden chtenej, kdy se dva sejdou v arene a tam ta pravidla by mela platit no a pak je druhy, kdy me nekdo invadne a to jsem pak fakt vetsinou strasne nasranej a jdu ho jebnout hulkou po hlave bez uklaneni :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: proc mas za tohle minus? :)) ja si pamatuju ten uklon. to me uz tehda ucil tady Peti JOPS. ale lahvicky uz sem zapomnel. mam pocit, ze sem chlastal, jak divej a stejne mi to bylo k prdu :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    EZEE: s takhle nízkým Vigir a Endurance by mě kleplo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ten nizkej faith, budes smutnej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam