• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: mimochodem souboje na koních jsou za mě jedna z nejlepších věcí, co tam jsou... jestli chápu správně, tak bojuješ s koněm ze země - ano, to je ta horší varianta
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Dostaneš to za každej summon, do rare to ma daleko. Ale existenci té mechaniky taky moc nechápu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: si dělej značky do mapy
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja mam konecne aktivovanej tu godriku grejtrunu a tywe ono se to aktivuje nejaku super rare konzumabilitou, to sem cekal vetsi hitparadu..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: Koně ber Guts Berserk stylem

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tak ja vyvratim to dogma, ze se to vsem libi : hele, osciluju mezi lehce zpruzelym toulanim openworldem, kde abych si delal poznamky, co jsem minul a kam se chci vratit a kam jsem se omylem uz nekolikrat vracel a mezi dungama a indoor lokacema, kde si chrochtam blahem. Opravdu me sere ten novy koncept souboju na konich, jako se zatnutyma zubama nutim sveho tezkoodence obcas rollovat a ted Drogon Tree Sentinel? Jako kdo se o to prosil? Ted me dvakrat zabil v hradu borec s trirannou explozivni kusi, kdyz me vzal se supportem od parfumernich jeptisek do krizovky a stunlocku a to beru, ale ty kono-souboje me fakt lezou krkem, mam greatshield a chci ho pouzivat!

A snehulaci v prosteradlech s zestovymi explozivnimi bublifuky? Chci taky trochu toho, co snupou ve Fromsoftware..!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    50 hodin jsem jel striktně melee, ale teď jsem našel Sky Shot, tak si z toho udělam trochu Dragons Dogma a zkusim chvíli na srabáka s nalevlenym lukem... wolves hunt in packs! :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    TOMMY_: Já teda prvního bose porazil asi po týdnu hraní, teď mám 50 level a jsem rád, že jsem upižlal Godrika, co je "hned" po něm.. Není to jak Call Of Duty, aby to člověk prošel za tři dny..
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: já včera zjistil že se dá sekat i do země... Objevím sign "jump and atack" říkám si, to je nějaký divný. Zkusím a najednou se objeví sklep...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TERZ: Mě baví ty příběhy a rád vidím všechno. Nejsem efektivní hráč;-)

Kdyby Ubi mělo koule udělat design hry bez úkolníčku, tak bych chrochtal. Investovali tolik času do vytvoření Řecka a Egypta a pak tě nenechaj se tam nazdařbůh toulat. Daj ti indikátory na mapě atd. Hráč přepne z mindestu volání divočiny do mindsetu nákupní lístek. Ale za ten strávený čas s kasandrou jsem k ní přirostl. Myslím, že o jiném design se pokoušeli v AC 1, ale to fanoušci zase nemají rádi.

Pro mě je ER zajímavý, protože je to první hra, kde grind známená zlepšování skill setu a je v něm i explorace. Zatím mě to baví. Ale myslím, že to dojedu, pokud to zvládnu;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: "a vsem se to libi" řiká kdo? ty znáš názor všech? já myslel, že takovýhle schopnosti má jenom Venca Klaus :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    a jeden tady furt držkuje, jak je všechno na hovno a jak bylo za socíku všechno lepší
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    co to sem zacalo chodit za lidi? jeden cte games.cz, druhej ma 250h v ass as sin, dalsi mi minuskuje posty… jinej zase posloucha podcasty a prelevelovava postavu na lvl200… a vsem se to libi, nikdo nerekne ani slovo… a kdyz se nekdo ozve tak je zlynchovan kralikem nebo utrzenym uchem…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: já byl nedávno v jednom dungeonu, vyčistim ho a jen tak pro zajímavost mkrnu na YT, jestli jsem tam něco nenechal... a pak zjistim, že pod tim dungeonem je ještě další dungeon, kterej je teprve zajímavej na loot... a fakt si nebudu stěžovat, že je to moc velký, prostě nebudu
    TERZ
    TERZ --- ---
    TOMMY_: To se mi nějak nezdá, minimálně na PS ma za sebou Margita 65% hráčů, konec už má za sebou cca 5% hráčů, plátno 0.6%.
    Tady bude ta kompletace/dohrání v mnohem lepším stavu než v předchozích titulech, už jen pro to že ukončit se to dá fakt neuvěřitelně rychle.

RUDOLF: 240h v AC Odyssey to je nějaká forma trestu? Ty si vypálil sirotčinec?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: mam k ER ambivalentní vztah, místama je to trochu prázdný, neni to tak komprimovaný vystavěný, jak jsme byli zvyklí, 90 % itemů se dá sebrat, aniž bys musel s kymkoliv přijít do křížku, prohledávat každej kout je na dlouho, ALE pak přijdou chvíle, kdy se trochu vrátěj starý souls a chrochtam blahem... je to de facto jedinej open world, kterej mě bude bavit i po 100 hodinách, a když ne, dam sí chvíli pauzu a vim, že se k tomu zase vrátim.. tj. celý dohromady mi to přijde trochu jako slátanina, jako když pejsek s kočičkou vařej dort, ale pořád je to dort z ingrediencí, který mi jednotlivě chutnaj, teď jen umětg si to dávkovat, aby se člověk brzy nepřežral
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    co me ale prekvapuje jak si FS tu opulentnost uziva… ted jsem byl v jednom dungeonu a jdu a rikam si štrejchnu rapirem o zeď a hle! odkryje se zluta mlha… a hle, boss… rozumite tomu? oni schovaji do dungeonu s bossem dalsiho bosse… a jen tak, ze srandy! co kdyby nekdo štrejchnul taky rapirem o zed, ze jo…

jestli se tato hra nekam zapise, proboha jen to ne, uz podle speedrunu je zrejme ze to je nuda s nudou v nude nud, tak tou rozlohou… a tesim se az ukazou jak se to loaduje, jak se ta mapa kolem postavy vykresluje…
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Vcera jsem na games.cz videl clanek ze prez prvniho bosse neproslo 56% hracu.. ( u stesm verze, na PS je to pry jeste vetsi pocet )
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RUDOLF: mam v ER 80 hodin a je to stale to same, jen prituhlo u bossu… ale to prostredi uz neni tak explorativni, zabavne, uz je to jen vyskladane letiste pro dobrodruhy z assetu vseho co kdy vydali…
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: vis jak, slabsi kusy odpadnou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam