• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Vcera jsem na games.cz videl clanek ze prez prvniho bosse neproslo 56% hracu.. ( u stesm verze, na PS je to pry jeste vetsi pocet )
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RUDOLF: mam v ER 80 hodin a je to stale to same, jen prituhlo u bossu… ale to prostredi uz neni tak explorativni, zabavne, uz je to jen vyskladane letiste pro dobrodruhy z assetu vseho co kdy vydali…
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: vis jak, slabsi kusy odpadnou :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Teda zklamání z vás, myslel jsem že máte tuhej kořínek ale po 40h remcat, že není konec hry. Mám 240h v AC Oddyssey a už mi chybí jen pár achievementů.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jeee vidis! u toho si pamatuju uz jen ten "prvni" pruchod DS! :))) toho sem dlouho nevidel. dik za pripomenuti!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: ja cekam jeste na LobosJr, jak tam bude zase behat s nejakou tezce nesmyslnou zbrani, neco jako naberacka v DS2, ktera se po peti uderech znicila :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: uz to zacina no :) cekam na bubinky a tu tanecni podlozku! :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: cvičme v rytme
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: asi 12... Primary je str... Jeste zkousim golden halberd, ale ten me moc nebavi. Utratil jsem 4 body do faith, asi zbytecne..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ne ne :))
    I played Elden Ring with EXERCISE CONTROLS - Elden Ring Fit
    https://www.youtube.com/watch?v=l6cC-T3a-Y0&t=55s
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: tak spousta lidí to hraje jen proto, že se o tom píše a hrajou to ostatní, ale časem se oddělí zrno od plev :)

Jinak hlásim: "Godfrey in the area! Godfrey in the area!"
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: ty voe, ty me desis :D
    jako ja nikam nepospicham, ale jako vocamcadpocamcad :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    EZEE: Já se mu nedivím. Minulý týden jsem měl 17 lidí online, všichni (většina) drtící Elden Ring, společnej voice věčně narvanej, o víkendu už sem tam měl na ER jen 6 lidí, a v průběhu týdne groupa zeje prázdnotou a ER tam mi ve friend listu hrajou 2 lidičky, zbytek jezdí okruhy.
    Hádám, že to odradí/unudí spoustu lidí. Není se co divit, 40h si běháš v Limgrave, říkáš si jak je to boží skvělý, katakomby, volnost, bossové.
    Abys po Godrikovi zjistil, že si za těch 40h viděl 10% mapy a tenhle explorační heroickej výkon budeš muset předvádět na mnohem mnohem větší úrovni. :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: no vidis, pro ten jsem si jeste nezasel...

halbert je na dexteritu vid? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: mam halberd, tak se rozmachnes 3 metry od nej a on ti vleze do rany :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: k tomu se vztahuje ta poznamka k jizde na koni a dupani na zem co jsem npsal dva prispevky nize…
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Na runy budu koukat až pojedu hru. Zatím ne. Ale je jasný, že tady přifoukneš kopyta, natankuješ oves a jedeš..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: to je dis!!! tak to si dam, vcera jsem ho videl trenovat;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: dal sis ho? hodne nudnej speedrun… pulku z toho jedes na koni a druhou pulku dupes na zem… ale cekam na distorsiona…
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: Peti ja chci streaaam! :)) Rytire sem asi videl u Kozlika a nandavali hrozne :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam