• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NJORL: tak pro tohohle mazlika si teprv jdu. Nicmene, to uz stavis ten souboj "tank vs Radhan" do trochu jinyho svetla...
    NJORL
    NJORL --- ---
    RIVEEK: Neni pravda. Je to pouzitelny :) Jedu tanka se stitem a Claymore a dal jsem zatim vse, uz jsem v NG+. Jen to chce mit ten build dobre udelanej. Radhan sel taky :) Ale pravda byl jeden z nejtezsich, protoze priblizit se k nemu je o smrt.

Ten trik je toto: https://eldenring.wiki.fextralife.com/Mimic+Tear+Ashes

Pro tank build je to v podstate game changer. Jakmile neni boss neustale focusovanej na Tebe, ale muzes si hrat s tim, ze pockas az zmeni focus na Mimica a pak mu jdes do zad, tak je kazdej boss s tankem na blizko udelatelnej v podstate jednoduse.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: Buildem to není...určitě ho už dál nějakej naháč na lvl 1
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    No toto? Radhan je dole - stacilo sundat tu tezkou zbroj a metat kozelce. :-/ Tvl, jak me to toci, ze ten BB koncept "kasleme na tanky a tezky zbroje a velky stity" sere. Tak proc tam davaj moznost, ten build jet, kdyz je to pak na pulku bossu nepouzitelny? O_o
    No nic, jdu zkoumat nove otevreny lokace... ^_^
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TERZ: to kofila ocení;-)
    SITH
    SITH --- ---
    jsem si vylevelil mága na 40, int kolem 40, pár bodíků ve vigor a str, mateorit hůlka, gravity rocks kouzlo, 4 flaštičky na manu, už se cítím že byhc mohl přestat farmin, tak že zkusím toho pumpkin bose v Limgrave a ... dvě rány :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    Elden Ring described as start of a "new franchise", following enormous 12m sales milestone • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/articles/2022-03-16-elden-ring-described-as-start-of-a-new-franchise-following-enormous-12m-sales-milestone
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: havel byl taky hnusnej :)

Taky jsem pocital, ze budu mit v zaloze stit, ale bohuzel jsem zjistil, ze to neni vubec viable a jedu med. load a skacu jak kralik... Ale realne jsem ds3 dohral bez stitu krome pontiffa, tak doufam, ze to zvladnu i tady
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: respec by neměl smysl, protože jsem všechny smithing stony nacpal do současnýho vybavení. Hraju klasickýho DS rytíře čistě na obří sílu a obří zdraví, greatshield a colosal weapon (ten GoT Grafted meč), myslel jsem že to zas půjdu stylem jednu ránu vykreju štítem a pak protivníka zajebu do země jednou ranou - ale co mi vždy fungovalo v DS, tady moc nefunguje, půlka bossů se nedá pořádně blokovat, velmi těžké zbroje jsou tam asi jen dvě a obě vypadaj příšerně, pořád jsem čekal, že v půlce bude nějaká alternativa Blackiron armory a tak ve 3/4 hry nějaký ten Havel set, ale zjevně Memezaky adoruje rollery a kašle na tanky...
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: co hrajes za build? Proc si jenom nerespecnes?

Ja vzdy pri planovani ds her vymyslim jaky build ted asi pojedu a nakonec skoncim u pure str a poradnou kladou v ruce.. Ted zatim jedu golden halberd, uvidim, jestli prezbrojim na neco vetsiho.

Jinak jsem si pral dalsi soulsovku a dostal jsem soulsovku, ktera navic neni uplne linearni..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: Ty dva dementy jsem šel několikrát, pak jsem si zavolal pomoc to neslo...v podstatě z těch hlavních jsem dal tak půlku sám, půlku ve dvou....mě ale dost baví pomáhat ostatním...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me proste od 10/10 u vsech soulovek vadi system co-opu.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    když to tak čtu tak je spousta veci co by me vadila u nove hry. Ale ER hraju jako FromSoftware soulsovku a to jsem dostal. Vcetne veskereho skanzenu v enginu/pristupu a neco malo navic. Ja se bavim
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    tak to vypadá, že jsem s první postavou v ER skončil
    - došel jsem do Crumbling Farum Azula, kde jsem zaseklý na Godskin Duo, který si mě s mým buildem na collosal weapon a greatshield dávaj brutálně, že dvojka O&S z DS1 jsou proti nim jen takový protivný spolužáci z první třídy.
    - pak jsem došel k Radhanovi, kde zas končím na tom, že v momentě, kdy mě trefí na koni, ležím na zemi asi tři - pět sekund ve stunu a on mě v klidu na jednu ránu sejme.
    S letištěm problém nemám, co mi vadí, jsou divně nadizajnovaný souboje s obříma bossama - nepřehledný, kamera snad nejhorší co FS zatím kdy předvedli, většinou malý prostory s překážkama, kdy mi kamera kouká někam do stropu, skrz břicho potvory na vnitřek jejích zad apod. a já vůbec nevím, co se zrovna děje. Takhle se to v DS sralo snad jen u Namelessa a občas u Midira..
    ...ale což, hra mě pořád baví, ještě doprozkoumám, kde jsem vynechal nějaký katakomby a vyzkouším novou postavu - co jsem se díval, tak obecně magický charaktery si to dávaj s prstem v nose, mi tak z YT přišlo.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Škoda, doufal jsem že si svoje neshody vyřešíte v gentlemanském souboji na vrcholcích Mt. Gelmir
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: já věděl, že se nakonec domluvíme
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: diky za tip! neznam, ale nastuduju…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: btw krásné mrtvé světy jsou DS od začátku, aspoň co pamatuju... ale můžeš zkusit třeba Assassin's Creed, tam prej to žije
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: Nechceš si vyměnit tampón a doplnit medikaci? Začíná to bejt už trochu únavný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam