• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    BIMBAS: jo prave me zajimalo jestli mas nejakou brutalni kombinaci, par tech slz mam ale vesmes nic moc, pouzivam ji spis na healovani
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VITEKK: jop jak pise KOZLIKK .
    spoiler:
    Jedna slza (Cerulean Hidden Tear) právě dělá že 10s kouzla nekonzumuji FP. V kombinaci s Comet Azur je to pomerne zabavna vec
    SITH
    SITH --- ---
    Chodím po prvním hradu, hledám loot a truhly. Jednu otevřu, je tam nějaký mimic náramek. Ok, nevím co to dělá, tak to nasadím a vyzkouším. Má přeměna na dřevěnou palisádu a následný můj pohyb po místnostech s vrzajícím kolečkem zařazuji do záložky epický herní zážitek roku
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Steam Community :: ELDEN RING :: Achievements
    https://steamcommunity.com/stats/1245620/achievements/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: tady máš review pro stabilizaci žaludečních nevolností, po přečtení doporučuji pořádně odříhnout
    Elden Ring Is Extraordinarily Beautiful, But Also Totally Boring
    https://www.vice.com/en/article/xgdmkq/elden-ring-is-boring-review
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VITEKK: lahvicka (wondrous physick) kterou si michas na miste odpocinku, ma dve slozky. ve svete nachazis slzy s ruznymi efekty, takze to muzes kombinovat dle potreby.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    BIMBAS: cemu rikas mixnuta flaska?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: nasel jsem jenom ten Great turtle shield co chce silu jen 14 a ma pasivku stamina recovery a skill Barricade shield. Imho asi nejlepsi adept
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: tak jsem dal Radio Wave... bylo to jako když ti někdo vypráví o tom, co jsi měl včera k obědu...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tyjo jako Azurovo ukalovátko (comet azur) mi sice pomohlo vygumovat nejake neprijemnosti ale taky to neni uplne prdel pouzivat. Malo mista znamena ze to nemusis stihnout zabit (kouzlo mi prijde ze moc nestageruje), moc mista = enemak uskoci a jsis nahrany. Trochu jsem se bal ze jsem si exploitnul hru (obzvlast s mixnutou flaskou) ale tim ze tenhle mega cloumovat pouzijes jednou za rest tak je to v pohode
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ENDER: jop oozu mam taky +7 :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BIMBAS: ja ted upgradnul na +10 toho jak se promeni na tebe a ten je silenej.. Ale ty great shield mam taky v merku :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Great shield soldier ashes jsou super. Je jich 5 a na +7 otravuji dostatecne dlouho :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: když Kofilu nebaví chodit pěšky, on radši na kole a pokud možno v pelotonu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    _KOFILA_: Za mě je dobře, že to není koridor, protože když jsem frustrovanej, můžu to zkusit na mnoha dalších místech a časem vracím se na místa, kde jsem dostal na hubu. Asi to bude v jádru v rozoporu z předchozíma Souls hrama, že těch možností úniku z frustrace není tolik.

Když exploruji, chodím pěšky. Víc vidím, víc se kochám, víc si všímám, víc nacházím.

Baví mě víc boj bez torrenta ale už se učím, využívat jeho rychlost.

Oproti AC je postavení stráží vždy reset a stejný chování. Což je fajn na grindování, ale je to jakoby se vždycky spustilo mechanický divadlo, kterým se naučíš tančit a samosebou jakmile to narušíš, tak začně teprve být trošku překvapivý. Ale vyresetuješ ho vzdálením se z dohledu celkem rychle.

Nechápu vlky spadlé z nebe.

Rozhodně je ten svět pro mě zajímavý po 40 hodinách víc než Zelda. Mám rád ty postavičky. Ale jsem teď zahrabaný v práci, tak jsem an to přes týdne nesáhl.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: tak samozřejmě, že to neni jako Tenkrát poprvé... mam v soulshrách 874 hodin (teď jsem to počítal, hehe :), ale to co píšeš, snad každej vidí, to nemusíš řikat... mě třeba nudil Skyrim/Witcher, nebyl jsem se schopnej se přenést přes ten combat a pořád jsem si řikal, jaký by ty bylo, kdyby From Soft udělal open world... a ono se to stalo a teď to tu máme... jsou tam slabý místa, ale jsou tam i silný místa... největší rozdíl je v tom, že v těch starejch titulech jsi prostě dospěl do momentů, přes který nejel vlak, a musel jsi pořádně zabrat, abys je vyřešil a prorazil dál... to jsem tady moc nezažil, třeba včera Radahna na druhej pokus (to se nedá třeba s Gaelem a spol. vůbec srovnat)... mně nakonec asi nejvíc nevadí to, že je ten svět velkej, ale že je otevřenej, tj. že ho můžeš projíždět od začátku skoro celej, aniž by ti něco moc bránilo... na starejch DS mě bavilo asi nejvíc to, jak se to postupně otvíralo, dal jsi bosse a jedna odměna byly duše/itemy a druhá odměna byla nová lokace, což tady až na vyjímky neni a tim to tomu trochu spadnul řetěz...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nemam cas to vnimat, furt me tahne storylajna a questlajny, neco uz vim, ze sem posral, neco jsem minul, ale furt me to tahne. 80h na hřbetě, hlavni mesto nad i pod porvrchem dodelany a zacinam premyslet o nejakem fajn meči, na ktery bych pouzil svoje somber smithing stones, nejaka doporuceni?
    je pravda ze INT stat nejak vic souvisi s physical dmg?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: ty jsi taky jantar covece… ja to sem davam aby se diskuse rozjela, abych si precetl i jine nazory nez moje, davam to sem ne proto ze muj nazor je ten jedinej spravnej svetonazor, ale abyste vystrcili hlavu z prdele a zamysleli se co je na te hre dobre a co spatne… po 13 letech souls her preci nemuzete delat ze nic, ze to je krasne, skvele a budeme to hrat roky… to se chovate jako decka vy… prece rostes, vyvijis se, zmenili se ti chutove bunky, uz to neni rajc jak pred tim…

nepisu to kvuli vyjimecnosti sebe sama… ale vladtne me to omezene videni bavi, ono se neni cemu divit, kdyz v rozhlase o hre informuji jak informuji, tady to nebude jine ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: možná by sis měl najít zas nějakou divnou zapadlou hru, kterou nikdo nezná a kterou nikdo nehraje, aby sis potvrdil svojí vyjímečnost, měl nad čim onanovat, a moh pak všude rozhlašovat, že tys jí objevil, a byl zas aspoň na chvíli něčim zajímavej... nebo aspoň zkus neomílat furt to samý dokola, všechno, co jsi chtěl a měl k tématu (krkání) říct, už jsi myslim řek... a čistě za mě - open worldy mi vždycky přijdou nudnější než dobře vystavěnej koridor a taky mam radši, když to víc odsejpá a jde to víc na dřeň, ale nevidim důvod, proč o tom blejt měsíc v kuse, už nám neni patnáct, vole :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Pokud potřebujete boost na runy, tak poslednich pár dní používám veřejná MP hesla "oxbox" a "SEEKERS"
    Pokaždé když někdo z lidí se stejným heslem zabije bosse s runou nebo se stane Elden Lordem (což je teď co chvíli) naskočí buff, který dává 5 % run navíc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam